Boban 499 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam u razmisljanju..trtebao sam za vikend ili u Ulcinj ili u Drobeta-Turno Severin na skup..ali to po kise ne obecava zagarantovan provod,imam vremena za Kotlinu i veliku zelju... Sto se tice iskustva imam neko sa Dzipijada...osvajanja vrhova Stresera i Cemernika...Delibladske pescare....i tako jos ponesto.. Ali gume..ako nadjem...vidimo se..kasnicu sa prijavljivanjem ali nosim sator..vrecu....suvu slaninu...sljivu...ko zna..mozda se i vidimo.. Susteru brate bio si na bezbroj skupova, a opet, ovo iskustvo na Kepijadi je nesto sto svaki enduro bajker koji drzi do sebe mora da ima. Dakle... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 28, 2012 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sve sami alkodrogeranti!!! Kako negde pročitah, prva pomoć. I antifriz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 28, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za Acu-PN i Mikku obezbedjena extra oprema... Uvac je Vas!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 28, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sve sami alkodrogeranti!!! Ne znam o cemu ti to ?! I nemoj da bi neko prisao Popsyjevoj pljoski! Photo by Libero 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ideju kako da ubacim ove vase trak logove u IGO 8, ne ide mi nikako. Ja imam neku jabuku, pa mozda se i to nekome svidi . A mozda bidne i medovace, samo treba da vidim dal je nesto ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 28, 2012 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu lepo da skinem onaj ' final kepo.gpx ' Može li neko da ga okači na neki drugi server i da pusti link ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 29, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za Acu-PN i Mikku obezbedjena extra oprema... Uvac je Vas!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja sam spreman :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 29, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prelomih danas (Direktora preko kolena) i dobih slobodan petak, tako da sam od četvrtka sa vama u Kosjeri, a za dalje će vidimo. I da, ne znam šta da nosim, šljivu, lozu, dunju ili kajsiju... šta bolje ide po kepo..binama . Jesi morao da objašnjavaš gde ideš i zašto ideš? Po Kepojebinama klizi sve bez problema..od motora pa do rakije.. A po meni Crnogorac nosi lozu, Srbin šljivu (kada nema dunju il kajsiju) tako da ponesi sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja prelomih danas (Direktora preko kolena) i dobih slobodan petak, tako da sam od četvrtka sa vama u Kosjeri, a za dalje će vidimo. I da, ne znam šta da nosim, šljivu, lozu, dunju ili kajsiju... šta bolje ide po kepo..binama . Jesi morao da objašnjavaš gde ideš i zašto ideš? Po Kepojebinama klizi sve bez problema..od motora pa do rakije.. A po meni Crnogorac nosi lozu, Srbin šljivu (kada nema dunju il kajsiju) tako da ponesi sve A izostavio si onog iz ( i ) u BiH. Šta on nosi ko zna..... :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 29, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja prelomih danas (Direktora preko kolena) i dobih slobodan petak, tako da sam od četvrtka sa vama u Kosjeri, a za dalje će vidimo. I da, ne znam šta da nosim, šljivu, lozu, dunju ili kajsiju... šta bolje ide po kepo..binama . Jesi morao da objašnjavaš gde ideš i zašto ideš? Po Kepojebinama klizi sve bez problema..od motora pa do rakije.. A po meni Crnogorac nosi lozu, Srbin šljivu (kada nema dunju il kajsiju) tako da ponesi sve Rekao pretpostavljenom da idem da se prijavim za doktorsku disertaciju iz prirodnih nauka, uz intezivno proučavanje voćnih destilata i mesnih prerađevina zastupljenih u jugozapadnoj Srbiji. A sljivu onda necu da nosim, u tom kraju pored "požegače i čačanske rane šljive", rakijom peru automobile, nosim "samo" dunju i kajsiju (naravno moj domaći proizvod ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja prelomih danas (Direktora preko kolena) i dobih slobodan petak, tako da sam od četvrtka sa vama u Kosjeri, a za dalje će vidimo. I da, ne znam šta da nosim, šljivu, lozu, dunju ili kajsiju... šta bolje ide po kepo..binama . Jesi morao da objašnjavaš gde ideš i zašto ideš? Po Kepojebinama klizi sve bez problema..od motora pa do rakije.. A po meni Crnogorac nosi lozu, Srbin šljivu (kada nema dunju il kajsiju) tako da ponesi sve A izostavio si onog iz ( i ) u BiH. Šta on nosi ko zna..... :stabre: Ti se ne pojavljuj bez one loze sto smo pili na Benduru. Jos mi zao sto nismo poneli ostatak kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U petak veče smo u Ljubišu. U slučaju da ne bude dovoljno mesta kod naših domaćina, na raspolaganju imamo ovaj hotel http://www.simex-ljubis.co.rs/ koji je udaljen 2 km. Domaćin nam je napravio dogovor sa upravom hotela za prenoćište po ceni od 850din sa boravisnom taksom. Ako ne budete uspeli da se smestite u domaćinstvo, a senik vam ne odgovara, onda imate ovu opciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja prelomih danas (Direktora preko kolena) i dobih slobodan petak, tako da sam od četvrtka sa vama u Kosjeri, a za dalje će vidimo. I da, ne znam šta da nosim, šljivu, lozu, dunju ili kajsiju... šta bolje ide po kepo..binama . Jesi morao da objašnjavaš gde ideš i zašto ideš? Po Kepojebinama klizi sve bez problema..od motora pa do rakije.. A po meni Crnogorac nosi lozu, Srbin šljivu (kada nema dunju il kajsiju) tako da ponesi sve A izostavio si onog iz ( i ) u BiH. Šta on nosi ko zna..... :stabre: Ti se ne pojavljuj bez one loze sto smo pili na Benduru. Jos mi zao sto nismo poneli ostatak kuci. Druze, hoces li je i ti probati za koji dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 29, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U petak veče smo u Ljubišu. U slučaju da ne bude dovoljno mesta kod naših domaćina, na raspolaganju imamo ovaj hotel http://www.simex-ljubis.co.rs/ koji je udaljen 2 km. Domaćin nam je napravio dogovor sa upravom hotela za prenoćište po ceni od 850din sa boravisnom taksom. Ako ne budete uspeli da se smestite kod u domaćinstvo, a senik vam ne odgovara, onda imate ovu soluciju. Dobar hotelčić, bio sam tamo u prolazu pre 20-tak dana, kad sam se vozio po Zlatiboru, mislim da ima bazen i ribnjak sa pastrmkom...a nedaleko je i malo etno selo sa kućicama u najam.....to je turistički kraj , tako da nema zime za prenoćište (kome smeta seno). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U petak veče smo u Ljubišu. U slučaju da ne bude dovoljno mesta kod naših domaćina, na raspolaganju imamo ovaj hotel http://www.simex-ljubis.co.rs/ koji je udaljen 2 km. Domaćin nam je napravio dogovor sa upravom hotela za prenoćište po ceni od 850din sa boravisnom taksom. Ako ne budete uspeli da se smestite kod u domaćinstvo, a senik vam ne odgovara, onda imate ovu soluciju. Dobar hotelčić, bio sam tamo u prolazu pre 20-tak dana, kad sam se vozio po Zlatiboru, mislim da ima bazen i ribnjak sa pastrmkom...a nedaleko je i malo etno selo sa kućicama u najam.....to je turistički kraj , tako da nema zime za prenoćište (kome smeta seno). Mi smo u tom malom etno selu sa kućicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne zaboravite ... streč folija za čizme kisni kombinezon, nepromocive rukavice, ili neka zastita preko običnih rukavica ..... što se bolje ušuškamo, lepše će nam biti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano Maj 29, 2012 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan paz' da ti noge ne ostanu suve zbog strec folije Ja nosim one vojne ABHO navlake za cizme od prosli put i vodonepropusne carape, racunam da ce mi noge ostati suve (valjda ?! ) Za ruke jos ne znam kako cu, nemam vodonepropusne rukavice, ima li neko neku ideju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan paz' da ti noge ne ostanu suve zbog strec folije Ja nosim one vojne ABHO navlake za cizme od prosli put i vodonepropusne carape, racunam da ce mi noge ostati suve (valjda ?! ) Za ruke jos ne znam kako cu, nemam vodonepropusne rukavice, ima li neko neku ideju ? Imas one gumirane na skoro svakoj benzinskoj pumpi, malo se podpare i puste boju, nista strasno. Ili NEOPREN rukavice u prodavnici opreme za lovce, moze da se otvori palac i kaziprst. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 29, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan paz' da ti noge ne ostanu suve zbog strec folije Ja nosim one vojne ABHO navlake za cizme od prosli put i vodonepropusne carape, racunam da ce mi noge ostati suve (valjda ?! ) Za ruke jos ne znam kako cu, nemam vodonepropusne rukavice, ima li neko neku ideju ? Rukavice za naftu. U farbarama, cena 150 - 200 RSD. Mogu da se navuku preko rukavica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 29, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jok bre.. one crvene gumene za mazut.. Prošli put ih uzeo kod Kepe na pumpi 200 din. bile.. nema boga da propuste.. a one žute su građevinske..nisu ni za qrac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan paz' da ti noge ne ostanu suve zbog strec folije ja sam sa devojčicama i ne prelazimo Uvac, tako da će da posluži. a ti ako opet omaknes ne pomaze ti nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti Aco rukavice, ovo ti je potrebnije !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 29, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste me skroz zbunili kamp ,sator ,hotel, sjenik jel se nose satori ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste me skroz zbunili kamp ,sator ,hotel, sjenik jel se nose satori ili ne? :D Izvini druze, al ovo je Srbija i stvari se menjaju iz sata u sat. Ako ste planirali kampovanje ponesite šatore, a ako bude loše vreme smestićemo se ispod nekog krova. Senik, sala, restoran, sobe po podu, .... Ko se prijavio za smeštaj, nek ponese vreću za svaki slučaj jer je moguće da nema mesta za sve. U tom slučaju ide na senik, izmedju kreveta, itd ..... Mladjani enduraši nek ustupe starijima svoj krevet, .... to se podrazumeva. Pored domaćinstava (petak i subota veče) ako zafali mesta imamo i hotela na par kilometara. Tako da se može i tamo prenoćiti. Naraučenije, Vanja ponesi vreću i stavi je u kamion nek se nadje. Nadam se da sam bio nerazuman. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...