hitman 352 Napisano Maj 15, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Josh 15 dana do dogadjaja. Da se podsetimo josh jednom .. Motori moraju biti dobro spremni! Nemojte zbog neke banalne stvari da ostanete u nekoj nedodjiji, i da vam prodje vikend u šlepanju motora do kuće ili kampa. O gumama smo pričali već sto stotina puta i tu je sve jasno. Bez enduro gume ne krećite u vožnju! Iskustvo je potrebno! Ovo nije vožnja gde prvi put učite voziti off road. Na taj način pravite veliki pritisak vama i ostalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 16, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy : all inclusive (smestaj i rana za sve dane) (baci orjentacionu cifru) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 6 obroka x 300 din ........ 1.800 din 3 spavanja x 500 din ..... 1.500 din suma sumaru ------------- 3.300 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ovde nema mesta za mene .........samo džabe čitam, pratim sve vaše pripreme i oduševljavam se ..........i ako volim i da kampujem.....i uglavnom ćutim.... ....i ne spadam u one "kilave" ....džaba sve.....eh... .....i ako Bandolero možda uspe da se iskombinuje da krene sa vama a ima volju neopisivu....ja mogu da se slikam..... .....hoću reći da čekam slike kada se vratite! Samo nemoj da nam se sekiraš.. sekirom p.s. do naših kampova će se moći stići i asfaltom Popsy : all inclusive (smestaj i rana za sve dane) (baci orjentacionu cifru) 6 obroka x 300 din ........ 1.800 din 3 spavanja x 500 din ..... 1.500 din suma sumaru ------------- 3.300 din Na to dodaš još jedno 50l goriva.. tako da stotka u najavi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 16, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče navigacionih podataka, postojaće neke nazovimo kontrolne tačke i detaljno objašnjenje šta koja predstavlja, tako da u suštini možete i bez navigacije ako imate dobru kartu i malo smisla za diplomatske odnose sa lokalnim stanovništvom . suština je, kao što reče Kepo i Koma i mnogi drugi, da u svakom trenutku neko može da se odvoji drugom rutom ili ako mu je dosta maltretiranja, da spuca do najbližeg asvalta i sačeka nas na sledećoj bitnoj tački Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 16, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan uhhh.... od svega nabrojanog imam samo zelju! kako sada da u lice pogledam onog nesrecnog Pegasa... Bolje da nisam ni otvarao ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče navigacionih podataka, postojaće neke nazovimo kontrolne tačke i detaljno objašnjenje šta koja predstavlja, tako da u suštini možete i bez navigacije ako imate dobru kartu i malo smisla za diplomatske odnose sa lokalnim stanovništvom . suština je, kao što reče Kepo i Koma i mnogi drugi, da u svakom trenutku neko može da se odvoji drugom rutom ili ako mu je dosta maltretiranja, da spuca do najbližeg asvalta i sačeka nas na sledećoj bitnoj tački Jel trebaju pasosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 16, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel trebaju pasosi? Paaaa.... ako ideš sa Kvarnim u grupi, biće "samo pravo", tako da ponesi ti pasoš, zlu ne trebalo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Maj 16, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan uhhh.... od svega nabrojanog imam samo zelju! kako sada da u lice pogledam onog nesrecnog Pegasa... Bolje da nisam ni otvarao ovu temu ja sam išao prošle godine sa pegasom..pa ne moraš da ideš svuda gde i ostali..osim ako ti nije motor pokvaren..ideš zbog druženja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 16, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan kako prognoza ne obecava,pripremite se na prelazak nabujalog Uvca,..nema alternative ni mostica http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4EqNo-scHvE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 16, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan sa mikkom se konsultovati za gnjuracku opremu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A bio je mostić.. u obliku jedne fosne sa koje ako paneš ne da valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 16, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako prognoza ne obecava,pripremite se na prelazak nabujalog Uvca,..nema alternative ni mostica juuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 16, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Inace, na nekim snimcima sam video da likovi prebacuju motore kroy vodu na unutrasnjim gumama... da probamo sa popsijevom stenerom? Inace, stvarno, ko ne bude kampovao, propusta pola zabave! To je pravi endurance, vozis ceo dan, pijes celu noc, pa aj i ovo nanovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako bude velika voda nebi bilo lose da imamo dva neoprena za pecanje. dvojica na sred reke da 'vataju ko poleti. bolje i to, nego .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 16, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ako bude velika voda nebi bilo lose da imamo dva neoprena za pecanje. dvojica na sred reke da 'vataju ko poleti. Obzirom na kise koje padaju i prognozu, ako neko "poleti" bolje da mu dobacimo veslo Ja iskreno mislim da zbog kisa koje nemaju nameru da stanu, Uvac ce ove godine biti dublji, veci i brzi od ovog .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Što se tice kiša, to se ne zna do pred samo voznju. Ostalo su samo nagadjanja. Nisam siguran, al mislim da reka Uvac zavisi od akumulacione brane na Radojnskom jezeru. Tako da ako neko ima vezu na brani kod onih što je otvaraju, bio bi od koristi taj dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka koji ce razjasniti tehniku prelaska reke Bitno je pustiti motor na vreme i pobeci iz vode! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da ipak svako ponese po letvicu i dva eksera i obnovimo stari mostić 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 16, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da ipak svako ponese po letvicu i dva eksera i obnovimo stari mostić Jel ima neka druga alternativa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da ipak svako ponese po letvicu i dva eksera i obnovimo stari mostić Ove godine ti ides kod mene u grupu, i kao najlaksi motor prvi ides u Uvac! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 16, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da ipak svako ponese po letvicu i dva eksera i obnovimo stari mostić Jel ima neka druga alternativa ? Ima, da napravimo splav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima i crkva odmah pored da se ispovedi ko hoće pre prelaska Uvca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 6 obroka x 300 din ........ 1.800 din 3 spavanja x 500 din ..... 1.500 din suma sumaru ------------- 3.300 din Moliću ljepo može li se ovo pretvoriti u eu jer sam ti rekao kad vidim ovolike nule zanebesa mi se :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 16, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...