boyze 59 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan a vidjet cemo kako će se neke stvari odvijati nadam se da se vidimo ove godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu u bilo koju grupu, koja me prima. Nemam iskustva , nemam ni adekvatan motor :'( a i gume su mi celestonke. Ipak se nadam da cu ovog puta nesto da naucim. , samo ako me ne ostavite negde u nedodjiji, da me medvedi jure. . Doduse verujem da ce me Kvarisa negde usput pokupiti ako se zagubim po planinama. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu u bilo koju grupu, koja me prima. Nemam iskustva , nemam ni adekvatan motor :'( a i gume su mi celestonke. Ipak se nadam da cu ovog puta nesto da naucim. , samo ako me ne ostavite negde u nedodjiji, da me medvedi jure. . Doduse verujem da ce me Kvarisa negde usput pokupiti ako se zagubim po planinama. :D Pa neces valda sa Bemvejcem u sumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 30, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu u bilo koju grupu, koja me prima. Nemam iskustva , nemam ni adekvatan motor :'( a i gume su mi celestonke. Ipak se nadam da cu ovog puta nesto da naucim. , samo ako me ne ostavite negde u nedodjiji, da me medvedi jure. . Doduse verujem da ce me Kvarisa negde usput pokupiti ako se zagubim po planinama. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 1, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče na namunjenom kinezu proveravao akumualtor u kakvom je stanju pošto je u pitanju običan kiselinski. Vidim malo je cureo od skakutanja i padanja, zovem drugara u akku servisu i pitam ga za gel akumulatore. Pita on meme šta će ti ? Reko piška malo na odušku, a spremam se za offroad turu krajem meseca. On meni ne troši pare već začepi odušak al prvo proveri regler dal ne prepunjava akumulator. Reko važi drug moj. Razmišlja budala (ja) čime da zapušim odušak i onda genije dodje na sjajnu ideju malim plinskim brenerom veličine olovke ću da istopim plastiku i to je to. Kako sam prišao akumulatoru desio se KABOOOMM !!! Puče puška, boj se bije a budala ostade okupana u kiselini i bez akumulatora koji se raspao na sastavne činoce.. Da ste me videli kako sam trčao kući.... bila je to oprecija spasavanja redova Rajana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 1, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi na vreme obavešteni, Ing.Kvarni radi na kordinatama,ja treba da obidjem smeštaj na Pešteru i još par sitnica da se dogovorimo. Do taba jedna dramska pauza od par dana nebi bila na odmet. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jos 15 dana, i avantura moze da krene. Večeras pišemo dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos 15 dana, i avantura moze da krene. Večeras pišemo dalje. Jel vreme da pocnemo da se prijavljujemo, cisto da se vidi koliko ce nas otprilike biti, radi organizacije itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 15, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da polako pocinjemo spisak neki preliminarni, pa cemo kad se nakupi, krenuti to i po grupama da saramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan TA96 + (najmanje 1 a najvise 3 drugara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6214 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 1. TA96 + (najmanje 1 a najvise 3 drugara) 2. Miša-pei ( i Džimi, ali da ga ja ne trpam na spisak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan 1. TA96 + (najmanje 1 a najvise 3 drugara) 2. Miša-pei ( i Džimi, ali da ga ja ne trpam na spisak) 3.Crven Ban i njegova malenkost BMW F 200GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Maj 15, 2012 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, manite ove spiskove, tema ce da se razvuce na 20 strana i nista nece moci da se isprati. Ako je potrebno, neka Kepo otvori drugu temu za prijavljivanje, a ova neka ostane za dogovore oko same voznje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kapetan nikad nije voleo spiskove.. Mada postoje iz praktičnih razloga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imamo tri različite lokacije na kojima moramo da najavimo koliko nas dolazi. Tamo nas čeka organizovan smestaj i gotova klopa, za koju moramo da se najavimo. Organizovan smestaj se odnosi na ljude koji ne spavaju u šatorima, vec će imati smestaj u lokalnim kucama. E sad, što kaže Aca mozda je bez veze da zatrpavamo temu sa spiskovima? Mozemo i na pp prijavljivanje, pa s vremena na vrema da izbacimo spisak. Prijavite se na moj pp, ime i koja varijanta. Šator ili smestaj. Ko se ne prijavi no problem, samo nema ljutnje ako zafali klope ili kreveta. Kamp je beskonačan, i može kako hoćeš. Kamiončić će nadam se će biti dovoljan za opremu i ostale dzidza bidze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako sam ja dobro razumeo prvo vece se spava u kosjeri(cetvrtak na petak), drugo vece na zlatiboru, a trece...??? I jel postoji opcija da se rezirvise samo smestaj bez obroka, ili samo smestaj za jednu ili dve noci??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan e pero, bas ga komplikujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, ja se izvinjavam ako sam uneo malo pometnje, al mi frka da ne ostanem na zlatiboru da spavam u livadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Trudićemo se da napravimo što više grupa, nebi li vožnju napravili interesantnijom. Za početak idemo u tri koje ćemo kasnije razbijati na manje. Komin predlog da se naprave manje grupe (unapred dogovorene) po par motora i voze zajedno po nekim tačkama ili kordinatama je isto dobra ideja. Kako god svi tog dana imamo isti cilj. Kamp. Vi se prijavljujte, mi pravimo raspored. Ako nekom ne odgovara grupa, no problem, nek ide u grupu gde mu više odgovara. Peglači 1 Zextreme i Jimmy Peglači 2 Kvarni i Hitman Sporaći 3 Raca i Kepo Ovako nekako ćemo krenuti, pa ćemo videti za dalje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako sam ja dobro razumeo prvo vece se spava u kosjeri(cetvrtak na petak), drugo vece na zlatiboru, a trece...??? I jel postoji opcija da se rezirvise samo smestaj bez obroka, ili samo smestaj za jednu ili dve noci??? Da se nebi mnogo ukoplikovali, prijave na PP nek izgledaju ovako. Primer: Pera-s petak smestaj hrana (podrazumeva veceru i doručak) subota smestaj hrana jager cetvrtak kamp hrana (podrazumeva veceru i doručak) petak kamp hrana subota kamp hrana Posle ovoga mogu lako da napravim popis, i svima lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan jager cetvrtak kamp hrana (podrazumeva veceru i doručak) petak kamp hrana subota kamp hrana Jako dobro i zvuci i izgleda, no na zalost mene nema u to vreme u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jager cetvrtak kamp hrana (podrazumeva veceru i doručak) petak kamp hrana subota kamp hrana Jako dobro i zvuci i izgleda, no na zalost mene nema u to vreme u Srbiji Jbg, nema ni nas u Africi, al ima dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kamp u subotu veče (većeni poznat) na Sjeničkom jezeru. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 15, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju ujutro smo orlovima dorucak!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 15, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ovde nema mesta za mene .........samo džabe čitam, pratim sve vaše pripreme i oduševljavam se ..........i ako volim i da kampujem.....i uglavnom ćutim.... ....i ne spadam u one "kilave" ....džaba sve.....eh... .....i ako Bandolero možda uspe da se iskombinuje da krene sa vama a ima volju neopisivu....ja mogu da se slikam..... .....hoću reći da čekam slike kada se vratite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...