hitman 355 Napisano April 28, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Polako bre Kvarni, sta si se primio k`o mlad majmun Nije bitno ko prvi stigne, bitno je da se stigne, da se uziva To i vazno je ucestvovati obično oni sa začelja vicu! šalim se naravno, moram malo da potpalim masu, ja idem u foto-turizam, vi se trkajte a ja cu da cooliram usput i da vas slikam . Ja vodim u svojoj grupi dva pačeta tako da nema penjanja po drveću A evo i probni track od prosle nedelje,Pero ovo je put od ravne do kosjerica, a ostali, probajte na svoj GPS da znamo dal radi A jel mora da se vozi u krug tamo oko Dobrih voda ili si nesto izgubio? ;-) p.s. Ako ne prodam sutra motor jel mogu u tvoju grupu g.dine Ing? Sa Kvarnim samo ako vozish sestu pun gas (po mogucstvu na zadnjem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Polako bre Kvarni, sta si se primio k`o mlad majmun Nije bitno ko prvi stigne, bitno je da se stigne, da se uziva To i vazno je ucestvovati obično oni sa začelja vicu! šalim se naravno, moram malo da potpalim masu, ja idem u foto-turizam, vi se trkajte a ja cu da cooliram usput i da vas slikam . Ja vodim u svojoj grupi dva pačeta tako da nema penjanja po drveću A evo i probni track od prosle nedelje,Pero ovo je put od ravne do kosjerica, a ostali, probajte na svoj GPS da znamo dal radi A jel mora da se vozi u krug tamo oko Dobrih voda ili si nesto izgubio? ;-) p.s. Ako ne prodam sutra motor jel mogu u tvoju grupu g.dine Ing? ma to je razgledanje znamenitosti Primam u grupu sve entuzijasticne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan A jel mora da se vozi u krug tamo oko Dobrih voda ili si nesto izgubio? ;-) p.s. Ako ne prodam sutra motor jel mogu u tvoju grupu g.dine Ing? ma to je razgledanje znamenitosti Primam u grupu sve entuzijasticne Inženjeru, računaj i na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima! Nema brige za gorivo. U ostalom svaka grupa nek ima neko crevo, pa ako zaškripi uvek se može pokrpiti do sledećeg točenja. ja cu standardno osim alata za drugare nositi i crevo... a rezervoar sam zakrpio tako da nije problem... ako neko ide cvajom, sam nosi svoj dvotaktol :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan krec,cement,pesak,lepak,gips,glet,jupol,kuca,kuca,endurO,enduRO,endURO,enDURO,eNDURO,ENDUROOOOO :gaa: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 29, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brki, MA KAKVA KUĆA! Ja sam prošle sezone trebao krečiti kuću i sporazumno smo se dogovorili sa ženom da nam budžet nije dovoljan i da za gorivo mora biti, a za krečenje će biti kad bude... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan I eto gde te to odvelo. Zamisli da si zakrečio i propustio okupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti lud ? Ovo je do sad najamiciozniji poduhvat i ti sad našao da prodaješ motor ? Odlozena prodaja do daljnjeg ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Jest,al ja treba da se preselim,pa će te onda imati besplatno prenoćište...ili spavate u šatoru.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 29, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја ћу да чувам камион са пивом..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 29, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ima! Nema brige za gorivo. U ostalom svaka grupa nek ima neko crevo, pa ako zaškripi uvek se može pokrpiti do sledećeg točenja. ja cu standardno osim alata za drugare nositi i crevo... a rezervoar sam zakrpio tako da nije problem... ako neko ide cvajom, sam nosi svoj dvotaktol :D Ja jos uvek imam "ono crevo" od prosle godine, al` dobro je da i ti sad imas, nek ti se nadje. ps. Ne laje kera zbog sela, no kera laje zbog sebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 30, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Petak veče spavanje u okolini Zlatibora. Spavanje u bungalovima 500 din po osobi. Obimna večera i doručak 300 din. po obroku. Kamp je u sklopu domacinstva. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovaj etno bungalov super izgleda! Veoma povoljna cena za prenoćiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 30, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovaj etno bungalov super izgleda! Veoma povoljna cena za prenoćiti... Dogovor kuću gradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 30, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kuku, ko ce docekati ovu avanturu... kad ce vec vise taj 31. maj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano April 30, 2012 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan kuku, ko ce docekati ovu avanturu... kad ce vec vise taj 31. maj! I ja dobih napade neizdrža... Počeo sam kondicione treninge i s dijetom... Kepo čim si slikao? Slike su vrh.. Mora da si imao učitelja kog si zeznuo s dizelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 30, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan vrh!!! ima li mesta tu za sve nas :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Petak veče spavanje u okolini Zlatibora. Spavanje u bungalovima 500 din po osobi. Obimna večera i doručak 300 din. po obroku. Kamp je u sklopu domacinstva. Izgleda da si mi upravo uštedeo pare koje sam nameravao da dam za šator. Kako se rezerviše, prijavljuje, najavljuje? I ima li nekih ideja gde se spava subotu na nedelju, ili da ja ipak pazarim taj šator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 30, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije frka za kintu ti pazari, sezona krece, tako da ce ti sigurno zatrebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 30, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja planiram da nosim samo vrecu za spavanje, za ne daj boze! Mislim ako zalutamo u sumi, napravicemo neku kolibu, i mirna backa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 30, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gde god budemo u najblizoj okolini bice oko 40 mesta za spavanje, sto mislim da je i vise nego dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ce i ove godine centrala bude u Skakavcima (ono subota nedelja)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 30, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Jel ce i ove godine centrala bude u Skakavcima (ono subota nedelja)? nema ove godine centrale,i nema voznje oko kampa nasa je kuca putujuca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 30, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel ce i ove godine centrala bude u Skakavcima (ono subota nedelja)? Ne, ovo je voznja za 2 cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...