sreten75 397 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem novu ili polovnu sisicu za tokico kocione celjusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja prvo pomislih neko je ispao sisica prema tebi pa si resio javno da obavestis a sta ti je to? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja prvo pomislih neko je ispao sisica prema tebi pa si resio javno da obavestis a sta ti je to? Pozdrav prijatelju! Imas li ti uopste predstavu koliko si dosadan i koliko svojim glupim komentarima i neznanjem umanjujes vrednost svake teme u kojoj se javis? Mozda to radis i namerno,mozda i iz neiskustva ali predlazem ti da pre nego sto otkucas bilo sta u necijoj temi isto to zapises na papir,procitas tri puta naglas pa tek onda,kada ustanovis da je zanimljivo ili korisno to i objavis! Izvinjavam se pokretacu teme! P.s. Pitaj Gojka jer covek ima brdo delova za japanske motocikle! 0658701226 Ovaj broj imam ako ga nije menjao! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stevane, Boriša je dete i kao takvom, mu gledam kroz prste neosnovane i bezobzirne komentare. Tebi isto savetujem jer život je kratak, a isti je pred njim da nauči neke stvari. Pozz i pokretaču teme izvinjenje na off-u. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stevan B. :nanana: :nanana: Aćimo :takoje: :spam: :dupe2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Taj Gojkov telefon nesto ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 27, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sisica ili ti ga odusak i NE mora da bude bas JAPANSKI, NAJobicnija iz radnje auto delova ce odlicno raditi posao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj odušak na zadnjim klještima iskidao i sad ne znam kako da ga odšrafim . Jel zna neko, ko bi to mogao da odšrafi i zameni drugim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Napravi od celika konusnu cetvrtku,ukucaj u patrljak i pokusaj da odvijes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano April 27, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj odušak na zadnjim klještima iskidao i sad ne znam kako da ga odšrafim . Jel zna neko, ko bi to mogao da odšrafi i zameni drugim? Takozvanim "kontra burgijama" rešavaš stvar, uvrtanjem izbacuju zalomljeni deo. Ne znam da li možeš da kupiš samo jednu, ali ni komplet nije skuplji od 400-500 din., a stvar je koja, nažalost, ponekad ipak zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ima sisica u moto maniji,ako nekom zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...