Jump to content

Moto Zajednica

struja GILERA ARIZONA HAWK 125???????????

Recommended Posts

• Zainteresovan, 845 postova

juce mi  je stigo karburator sa ciscenja, kao nov je,...danas sam napravio nove sajle, za gas, najverovatnije cu sutra da montiram i da naspem benzina, i onda cu ga upaliti valjda. sutra javljam kako je proteklo!

pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

jeste 2t je. moram da sipam ulje, to sam zaboravio, u hladnjaku imam antifriza jos uvek. nego jel mozda pumpa za vodu i pumpa za ulje od stajanja nesto zaribala, kako da znam da mi radi pumpa za ulje i pumpa za vodu?

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

jeste 2t je. moram da sipam ulje, to sam zaboravio, u hladnjaku imam antifriza jos uvek. nego jel mozda pumpa za vodu i pumpa za ulje od stajanja nesto zaribala, kako da znam da mi radi pumpa za ulje i pumpa za vodu?

Za vodu je verovatno zaribala, a za uljnu nemam pojma...

Najbolje napravi sam mesavinu u rezervoaru, a kasnije isprobaj da li radi upumpa za ulje...

JUUUUUUHUUUUUU!!!!!!!!

Motor je upalio veceras u 11 uvece nakon 10 godina stajanja!!!! ocistio sam karburator u sve sredio i nije hteo da pali, i posle jedno sat vremena kurblanja i gurke je upalio! bilo je dima kao da je neko zapalio traktorsku gumu, ali je valjda kasnije to ulje iz masine izgoralo i sad ne dimi toliko. ostalo je da se sredi kvacilo, instalacije-JOSKA, i neke sitnice.

BITNO JE DA JE UPALIO!

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Bas mi je drago!

Bojao sam se malo zbog kompresije,da nisu karike zapekle posle toliko vremena.

Ali ako radi,znaci da je ok!

Svaka cast na istrajnosti!

evo ovako da se javim sta se sve izdesavalo sa motorom otkad ga je Cika Joska sa foruma, uzeo u ruke!  Cojek je sredio kompletnu instalaciju, jer su staru misevi pojeli, napravio regler, tiristor, ... mnogi niz zajebancija, oko elektrike, sve povezo, ma sve..... onda je otiso kod majstora, isto u temerinu, Zolika, on je sredio kvacilo, bilo je zapeklo, od stajanja, proveri pumpu za vodu, sredio sve sto se tice mehanike, anlaser... ma sve.... sad evo za vikend ako Bog da treba da odemo po motor i da ga nakon 10 godina vozimo ko ljudi!!!!

dobro dalje ostaje sredjivanje, treba izniklovati tockove, ofarbati plastike, uzeti novu zadnju gumu, i registrovati motor ponovo, jer je ova odavno istekla.... bice slika uskoro, kako i sta je uradjeno. Pozdrav i svaka cast Joski elektricaru i majstoru Zoliki!

2001213379347777529_th.jpg

2001285781366971815_th.jpg

2001232077117972084_th.jpg

danas sam sa drugom vozio GILERU ARIZONU HAWK 125, mehanicar podesio karburator, sve sto treba,.... i probali mi kako ide! znaci samo da napomenem motor je 1988 god. nije vozen vise od 10 god. i sredjen je sad posle tolko godina! kako to ide majku ti ! ja neverujem, 125 2t, a zato ima 32 konja! ja sam ga u mojoj ulici razvuko 100tku za samo 3 brzine, a ima 6, leti, cupa, zlo! jako mi se svideo kako ide.....

nema na cemu!  sad je bi trebalo da se uradi farba, u koju boju ofarbati plastike, najbolje, znaci ram ostaje crven, tockovi ce biti neka metalik siva, ili srebrna. e samo kako plastike u koju kombinaciju????

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja