zeljko_srb 8 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan juce mi je stigo karburator sa ciscenja, kao nov je,...danas sam napravio nove sajle, za gas, najverovatnije cu sutra da montiram i da naspem benzina, i onda cu ga upaliti valjda. sutra javljam kako je proteklo! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je 2t nemoj ulje da zaboravis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jeste 2t je. moram da sipam ulje, to sam zaboravio, u hladnjaku imam antifriza jos uvek. nego jel mozda pumpa za vodu i pumpa za ulje od stajanja nesto zaribala, kako da znam da mi radi pumpa za ulje i pumpa za vodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan jeste 2t je. moram da sipam ulje, to sam zaboravio, u hladnjaku imam antifriza jos uvek. nego jel mozda pumpa za vodu i pumpa za ulje od stajanja nesto zaribala, kako da znam da mi radi pumpa za ulje i pumpa za vodu? Za vodu je verovatno zaribala, a za uljnu nemam pojma... Najbolje napravi sam mesavinu u rezervoaru, a kasnije isprobaj da li radi upumpa za ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 11, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan JUUUUUUHUUUUUU!!!!!!!! Motor je upalio veceras u 11 uvece nakon 10 godina stajanja!!!! ocistio sam karburator u sve sredio i nije hteo da pali, i posle jedno sat vremena kurblanja i gurke je upalio! bilo je dima kao da je neko zapalio traktorsku gumu, ali je valjda kasnije to ulje iz masine izgoralo i sad ne dimi toliko. ostalo je da se sredi kvacilo, instalacije-JOSKA, i neke sitnice. BITNO JE DA JE UPALIO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 11, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam! Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 11, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e da hvala tebi lalajko sto si mi reko za josku! jer da nije bilo njega nebi upalio ko zna do kad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 11, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago! Bojao sam se malo zbog kompresije,da nisu karike zapekle posle toliko vremena. Ali ako radi,znaci da je ok! Svaka cast na istrajnosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 31, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako da se javim sta se sve izdesavalo sa motorom otkad ga je Cika Joska sa foruma, uzeo u ruke! Cojek je sredio kompletnu instalaciju, jer su staru misevi pojeli, napravio regler, tiristor, ... mnogi niz zajebancija, oko elektrike, sve povezo, ma sve..... onda je otiso kod majstora, isto u temerinu, Zolika, on je sredio kvacilo, bilo je zapeklo, od stajanja, proveri pumpu za vodu, sredio sve sto se tice mehanike, anlaser... ma sve.... sad evo za vikend ako Bog da treba da odemo po motor i da ga nakon 10 godina vozimo ko ljudi!!!! dobro dalje ostaje sredjivanje, treba izniklovati tockove, ofarbati plastike, uzeti novu zadnju gumu, i registrovati motor ponovo, jer je ova odavno istekla.... bice slika uskoro, kako i sta je uradjeno. Pozdrav i svaka cast Joski elektricaru i majstoru Zoliki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan danas sam sa drugom vozio GILERU ARIZONU HAWK 125, mehanicar podesio karburator, sve sto treba,.... i probali mi kako ide! znaci samo da napomenem motor je 1988 god. nije vozen vise od 10 god. i sredjen je sad posle tolko godina! kako to ide majku ti ! ja neverujem, 125 2t, a zato ima 32 konja! ja sam ga u mojoj ulici razvuko 100tku za samo 3 brzine, a ima 6, leti, cupa, zlo! jako mi se svideo kako ide..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 4, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima.Neka dugo sluzi,i da predje jos mnooogo kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 4, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu! sad je bi trebalo da se uradi farba, u koju boju ofarbati plastike, najbolje, znaci ram ostaje crven, tockovi ce biti neka metalik siva, ili srebrna. e samo kako plastike u koju kombinaciju???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...