boki_bg 38 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Koliko zaista pomazu puig viziri koji su predvidjeni za naked horneta? Da li je u pitanju estetika ili imaju stvarno smisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam Puig ima bar dva oblika za Horneta. Pitanje je šta želiš od vizira: estetiku ili nešto drugo. Činjenica je da svaki vizir ''preusmerava'' jedan deo vazduha.... e, sad da li ćeš ga osećati na kacigi, ramenima ili nešto niže... Zavisiće i od tvoje visine, načina sedenja vožnje itd. Na tebi je odluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Za put bih pre svega uzeo, recimo ovako nesto http://www.louis.eu/_3051b1cb5667b82a06752b3a6a56062b0e/shop/shop_article_big.php?IMG=10006508_810_ANW_FR_05&TITLE=10006508 Da li ima svrhu ovo??? Sve vece od ovog bi ubilo izgled motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1731 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ga slobodno nije skup i neces se pokajati. Imam ga kod mene na Inazumi i stvarno se oseti razlika, ne ocekuj previse ali ipak pomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 27, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Treba napomenuti da Boki ima dva metra i veliku glavudzu,tako da nema pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1731 Napisano April 28, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Treba napomenuti da Boki ima dva metra i veliku glavudzu,tako da nema pomoci Neznam Bokija ali tebi verujem, mozda mu ipak nema pomoci. Evo resenja-ustupam moj vizir na test voznju ceo jedan vikend, verovatno ce pomoci u odluci. 065/525-3162 Milan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Rec "velika" je relativan pojam u tvom slucaju urose Malitomic cujemo se ovih dana kad budes bio slobodan pa da ga testiramo. hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1731 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Idem na kraci odmor sutra, vracam se u Petak,cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam ga, ugradjen je uz pomoc Uroša (šatro dečka sa malom glavom) Zaista pomaže vizir, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1731 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis, rece ja da je dobra kupovina, aj sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Pomaze do odredjene granice, posle toga ne pomaze nista, ni da legnem na rezervoar... Salu na stranu, iako je naizgled mali dosta skida pritisak vetra sa tela vozaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan trebao si da pogledas u kapinom katalogu imaju dosta varijanti za tvoj motor a jeftinijim su od luisa, jbg kasno sam video temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Za put bih pre svega uzeo, recimo ovako nesto http://www.louis.eu/_3051b1cb5667b82a06752b3a6a56062b0e/shop/shop_article_big.php?IMG=10006508_810_ANW_FR_05&TITLE=10006508 Da li ima svrhu ovo??? Sve vece od ovog bi ubilo izgled motora. Ja imam takav na mojoj CB500.Radi posao ali zbog vibracija twin motora na malim obrtajima vizir vibrira iritirajuce.Za hornetica je ok:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubapfc 0 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav saborci, imam jedno pitanje koje ima veze sa ovom temom, potreban mi je zatamnjeni vizir za Horneta 600, 2007. godiste, onaj noviji model. Znate li gde se moze naci, koja mu cena moze biti i da li ima polovnih negde na prodaju. Takodje bi mi znacilo misljenje koliko on vrsi funkciju zastite od vetra jer planiram ako bog da neke EX YU ture ove godine ... Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan MRA viziri u 3T-Racing-u po istoj ceni kao na MRA sajtu. Biras boju, oblik (turing, obican, sport..) i stize za 5-7 dana. Skoro sam uzimao za CBR-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Melburn 8 Napisano April 30, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Gde jutra pocinju... Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na eBay-u kupio polovni (Hondin fabrickii) vizir za svog strsljena i vise sam nego zadovoljan. Iako je originalni deo na kojem pise Honda - mislim da je u pitanju prozivodjac Givi. Pri voznji autoputem presumerava udar sa prsa i razlika je osetna tako da je funkcija opravdana. Sto se tice estetike - ovaj model je delimicno zatamljen i dalje milslim da je bolje bez vizira ali sa obzirom gde sam, duge voznje autoputem su neizbezne pa sam zadovoljan sa kompromisnim resenjem. Ostali prozivodjaci prave vizire slicnog oblika tako da je razlika u odnosu na original jako mala. Kolike me pamcenje sluzi, najbitnija razlika je u metalnom nosacu koji se kaci na far. Hondini modeli ne tresu jer su solidne konstrukcije ali za skoro dzabe se moze u garazi napraviti slicna stvar za ostale modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...