tomix 8 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Maxi skuter od 125-400ccm sa cenom do 1000e. Burgman, Aprilia, Madison, Majesty, X9, Beverly... Sale Kragujevac 064.188.0.188 tomixyu@ptt.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Druze mislim da ces teze za te pare naci Maxi u tim kategorijama skutera, al sacekaj mozda se neko javi iz MSC-a pa mozda ima neki predlog, oprosti za OFF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano April 23, 2012 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo teze ali stariji Majesty 250, Foresight, Leonardo, Kymco Bet & Win, X9 Amalfi ispliva ponekad, prva gen. Burgmana 250, Hexagon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan ..nema žurbe u svakom slučaju...zato sam i napravio raspon od 125-400ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piromanp 0 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti sinoc ponudu za Malaguti Madison... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Javila se situacija da mogu kompezirati motor Gilera Stalker 49ccm, stara 10 meseci + doplata za noviji maxi skuter od 250-500ccm. Više o Gileri na : Pogledaj Gileru Stalker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Septembar 5, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Ako je i dalje nesto znaci Honda NES 125 2006 , 1450e moze zamena za jeftiniji skuter 49 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam burgmana 400 al je malo prepravljan posto je masina bila crkla a imao sam rasturenu od 250cm prebacio sam na burgmana 400 sat,karburator,auspuh, klip,cilindar,glavu i cdi...sve ostalo je ostalo do 400cm...Ocarinjen na 400,99god ide na ime kupca u solidnom stanju potrebno samo da se registruje i zadnja guma bi mogla druga...cenim ga 950eur.. Sasa 0638100002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja kymca bet&win 250 za 700e. Nove gume (zadnja pirelli diablo 0km, prednja mischelin sad koja ne secam se. Pilot valjda, dosta sare, ne znam koliko je presla) i td. Ima ulaganja u njega. Ali imas dovoljno prostora da sredis sve sto ti se ne svidja.. Moraju se zameniti semeninzi u vilama. I filter za vazduh. Ostalo sto se tice ispravnosti nema sta da se cacka.. gel akumulator, nov original regler (80e). Zamenjeno ulje u motoru... 065/890-91-90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...