Ducati 0 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i zovem se duda od radosti tresu mi se kosti ;D Moje ime je Milos, a ovo je moja lepotica. Od miloshti je zovem Aprilia ;D http://i155.photobucket.com/albums/s291/milosobrenovic/SP_A0250.jpg PS. ja se predstavio, otkljucajte mi topic ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 19, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dudo, Miloše, Aprilijo (od milja) mog'o si još ponešto o sebi, kao ko, šta, kako, odakle, s kim, čime i slično... a ne odma u kosti... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducati 0 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dudo, Miloše, Aprilijo (od milja) mog'o si još ponešto o sebi, kao ko... Milos, 25god. 4god. pravnog fakulteta šta, nista kako, lako odakle, Samo jedan grad, Beograd s kim, Apriliom ;D čime i nogama i rukama ;D PS. Trebam, stendere, ciradu, moze garazu na Vozdovcu (da delim uz pristojnu cenu) ;D kljuc 9 -devetku, sestokraki kljuc (al manji ;D) i jos po nesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 19, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukota 0 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Milose, familijo kraljevska...odavno ovde nije bilo tako jakog predstavljanja kao sto je tvoje. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Alal ti kavurma, brate ! Dobrodosao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cune 0 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Berlin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugar...mashtovito,nea shta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducati 0 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudovi... Samo da prijavim danasnje ''cukanje'' oko 13h na auto-putu ispod plavog mosta. U punoj brzini levom trakom, bezeci u levu stranu ka braniku tako sam pocepao Reno Lagunu karavan... cudno, jos uvek me boli noga... ;D E ljudovi, osto sam na ''nogama'', htedoh i da bezim, al et od udarca mi utrnula noga, a i nisam bio siguran da je sa lepoticom sve u redu... Sve u svemu kao buduci pravnik i uzoran gradjanin, sisao sam da popricam s coekom. ostalo je da mu sutra kupim stopaljku i platim jedno friziranje... do tad, moja lepotica ce na par plasticnih operacija... ;D (a i bilo je vreme da odmori malo) ;D NE BRZE OD ZIVOTA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju sve ok? Dobro nam dosao ,srecno . zdravo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducati 0 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju sve ok? Dobro nam dosao ,srecno . zdravo Ma da, preziivecu. Imam viise razderotina, boli me misic lista kad se oslonim na nogu, no dobro noga nije otekla. Spricam sprejeve, bice dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Octobar 19, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao Miloše Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducati 0 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bolje vas nasao :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukota 0 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan E, neka si, brate - Reno mi je oduvek isao na ku**c ! Samo kad si ti junacki izasao iz toga! Momacki ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!!! Nikad se nemoj stideti svog motora, doci ce vreme kada ces doci i di svog Duicat-ja. Bolje je poceti sa pedeseticom, nego neki takozvani bajkeri koji odmah sednu na 600 i misle da znaju sve sto se tice voznje. Lepo je videti ljubitelja Ducati-ja, Ducati je moja buducnost. Duicati FOREVER!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducati 0 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, neka si, brate - Reno mi je oduvek isao na ku**c ! Samo kad si ti junacki izasao iz toga! Momacki ! Dobro dosao!!! Nikad se nemoj stideti svog motora, doci ce vreme kada ces doci i di svog Duicat-ja. Bolje je poceti sa pedeseticom, nego neki takozvani bajkeri koji odmah sednu na 600 i misle da znaju sve sto se tice voznje. Lepo je videti ljubitelja Ducati-ja, Ducati je moja buducnost. Duicati FOREVER!!! Bolje te nasao... Elem 125ccm je vise nego dovoljno za Beograd... Ostaje mi da je krpim... nabavio sam od kevlara sasije, titanijumske lancanike... da odvezem koju trku sledece sezone u 125 i smiricu se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan moras sine pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...