boki.64 1956 Napisano April 21, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika motocikla "zvucnog" imena CR&S, cije sam slike video skoro u jednom (jedinom) domacem casopisu o motorima, a onda ga ugledao i uzivo. Mislim da spada u nejkide ili je neki kofi-rejser ili nesto slicno. Kako vam se svidja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10597 Napisano April 21, 2012 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan brutalan je, pravi muscle bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano April 21, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Onaj rezervoar dole napred ja da sam vario lepsi bi bio. Inace brutalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 21, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ovo lomi stakla na leru takav utisak imam :staa2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sama mašina dominira, ogroman V2 i izduvne grane ali motor kao celina i nije nešto, radije bih vozio MT01 koja je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 21, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan MT01 probao i RAZOCARAO se.... ocekivao sam SILU i OBRTNI MOMENAT.... kad ono truba!!!! A mislim da je ovo jos gore...... mada mi se SVIDJA!!!! Izgleda BRUTALNO!!! Verovatno tako i kosta...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se bunio za tu trubu, nemam visok kriterijum što se performansi tiče, sam pogled na mašinu me ispunjava srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 21, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Gledati mozes i na slikama, tako da tvojoj sreci nema kraja..... Sala mala, lepo uradjena sprava sa gomilom skupih komponenti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ukusi su razni, al ja bi ovo posedovao... kad se ne vozi, u sobi bi ga drzao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Jeste on lep i sve to, ali mi deluje kao prilicno nefunkcionalan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1750 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast gde ovo cudo nadje uzivo. Rekao bih da je ovo na prvom mestu show bike pa onda sve ostalo, a i stvarno skarabudzise onaj rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano April 28, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Monstrum jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...