Limeni 103 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Jutros namontiran drugi alternator,povezan,upaljena i da se proba..ali naravno nece ,nisam je palio ni jednom i eto sada upali i drzi 2000 obrtaja i nece da spusti nikako tako da nisam uspeo da je probam danas-krenem u brzinu a on krci necu menjac da ostetim bzv.....pocela je da me nervira opasno ...dok to ne resim sto mi drzi velike obrtaje.imam jos jedan problem a to je gorivo,jaka mi pumpa i ima puno goriva.. ovih dana moram da resim taj gas,cim to resim izlazi na test,a pumpu cu kasnije menjati...ako neko ima neki predlog oko resenja ove 2stvari neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan heheh, pocetne konstrukcijske muke ali kad proradi, verujem da ces instantno sve prethodno zaboraviti sta mislis, do cega je problem sa obrtajima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ma samo me nervira bzv...karburatori nesto ili se zapusilo ili nesto pohabano u njima pa glavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan nedaj sitnicama da te slome, pogotovu sada kad pocinjes da mirises cilj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti se sauh ne iskljucuje do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti se sauh ne iskljucuje do kraja. moguce je i to lepo zboris ..videcemo mrzi me danas da namestam a i kisa neka pa mi nije do niceg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Juce peglica isterana iz garaze,katastrofa je od prasine i ostalih gluposti...danas stavljena stakla i brave..za koj dan mora da se testira na putu... Cujem neko je u Pristini napravio i isterao na ulicu zute boje peglicu na istom principu kao moja,i nema rikverc(kao ni ja)) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 17, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo video izvjestaj sa lica mesta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 17, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Juce peglica isterana iz garaze,katastrofa je od prasine i ostalih gluposti...danas stavljena stakla i brave..za koj dan mora da se testira na putu... Tako treba!!! Nikada ne odustati. Čekam video materijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan bice za par dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 18, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan bravo majstore, svaka ti cast na istrajnosti zeljno iscekujem video materijal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 18, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Tooo, smorio sam se kad si rekao da dižeš ruke i da je prodaješ, drago mi je da će nešto na kraju ispasti od nje. Eto mene prvom prilikom da je pogledam Inače sam veliki ljubitelj Fiće al' pošto mi je krivo njega da arčim, postali su retki, možda se desi da uzmem 126p za zimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred!Pa da vristi po asfaltu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic dao trkacke siber karburatore...Sutra ako Bog da test voznja i prva proba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan I OBAVEZNO da okačiš dokaze u vidu snimaka i slika! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Bila proba..i jesam i nisam zadovoljan,dosta problema ali sve sitnice kojih se nisam nadao..nisam obratio paznju na kavacilo,nece da mi odvoji kada motor radi-nisam mogao menjati brzine.slucajno sam uspeo u 2kilometra jednom da potrefim 1,2,3 brzinu,osecaj je bruka dobar :)imam problem sa filterom ili svecicama,od kako sam ga upalio ima neku knedlu,gusi se pa primi extra gas kad proguta...1om brzinom pali gumu svaki put kad mu dam gas i na kraju uz tolike muke pukne mi papucica gasa-original peglicina i onda je moralo da se zove pojacanje na 4tocka da se slepa nazad :-(..snimaka nema jel zbog dosta problema pa je cilj bio da se samo proba bilo kako..sve je izdrzalo nista nije puklo ...ima par slika kada je krenulo kacenje(slepanje) za kuci... Krivo mi sto se desilo tih nekih bzv stvari bespotrebnih i izgubio sam zivce,da je to sve bilo normalno kao do sada bila bi to extra probna voznja sa snimcima,ali sta da radimo...ja sam zadovoljan i ovih 2km sve se da srediti kad se vide problemi,do sada je bilo sve sta ce biti kad ce biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Bar si je provozao, sad imaš motivaciju dalje da čačkaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Bar si je provozao, sad imaš motivaciju dalje da čačkaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 1, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Dobro je da je stiglo do probe. Ne treba da se živciraš zbog kojekakvih dečjih bolesti. Važno je da se sve nepoželjno desilo u probnoj fazi. Sad znaš na šta da obratiš pažnju i gde da poboljšaš. Idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan da se te neke sitnice glupe nisu pojavile,ja msm da bi voznja bila extra puna adrenalina malo je nezgodno sve ispratiti sam.ali dobro te sitnice nisu nista strasne sve se da popraviti i nastelovati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan 1om brzinom pali gumu svaki put kad mu dam gas TOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan GOTOVO odustajem od svega...pegla stoji u garazi od kako je bila test voznja..nemam vise vremena,psihe i finansija da radim...PRODAJEM je za 600e kes ovako i sve sitnice sto imam za nju..frka mi je za kes a ona mi smeta ako ne ode za par dana bacicu je u gvozdje!!!!hvala svima ali dalje ne mogu...600e hitno 064/266-93-76 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan To be continued 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...