Limeni 103 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam se malo pohvalim ..Vec 5meseci pravim fiat 126-gsxr 1100r..znaci peglicu prepravljam i ubacujem motor od suzukija gsxr1100..Dosta stvari mi je pravilo problem,ali 99% sam sve resio,ostale su neke stvari ali jos nije gotovoa..Peglica,rasturena sve visak baceno,kupljen agregat od gsxr1100r-zakucao pa radnjena radilica i klipnjace(dusu mi je pojeo),onda 8m cevi fi 60mm za pravljenje rol bara,farbana u belu MAT,pravljeni nosaci agregata,pogon tockova,hidraulicno kvacilo,kocnice zamenjene diskovima,felne r13 stavljene sire i vise izbacene,kompletna instalacija pravljena zbog kompijutera i svega ostalog..Da ne davim pisacu detalje drugi put..evo par slika i jos nije zavrsena,ali je upaljena ... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 20, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano April 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 20, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Daj koju sliku , i ovdje u Podgorici jedan poznanik radi prepravku ali koristi motor od R1 . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 20, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan i da znate da ova zezancija kosta mnogooo http://imageshack.us/photo/my-images/692/slika004e.jpg/ Promenio April 21, 2012 član acim Umetnute slike. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano April 20, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano April 20, 2012 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan extra ti pegla Moracemo da se provozamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 20, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan obožavam budzevine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Z car made in serbia daj jos slika, izgoreh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna neka postavi slike da se vide ovde ja ne znam ...... Ovo slike usput slikane,kad se sve zavrsi bice boljih slika,dosta doga je i jos uradjeno posle ovoga...Hvale mi gume,sedista-kadice po zelji ako nadjem i atest pa registracija...Cela prica je trebala da se pokaze u Sremskoj mitrovici na skupu ali necu uspeti da zavrsim tako da ce biti na nekom drugom skupu..toliko za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Z car made in serbia daj jos slika, izgoreh kad umeju stranci umemo i MI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Danas stizu i trkacne Nalepnice ;)kurcenje i da dodam PRIHVATAM sve nalepnice ako neko ima nesto da ga lekramiram na peglici,tipa ulje,servis,oprema.... A da OBAVEZNO TRAZIM IGORU nalepnice za BJ sajt ako nije frka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ma naravno, nije to umetnost, samo treba para ja sam sa trojicom prijatelja razmatrao slican projekat sa ficom jedan (nemac) je obecao da ce donirati agregat, a sa ovom dvojicom da majstorisemo i uklapamo cak smo daleko stigli sa planovima (ukljucujuci i resavanje rikverca), ali ovaj drugar ostao bez garaze i to se izjalovilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ma, odlicno je ovo! Samo se pitam hoce li motor imati dovoljno snage!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 20, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa, ja sam se ložio neko vreme da to uradim sa Fikusom (i dalje se ložim ali sam prodao Fikusa a i u međuvremenu sam shvatio da bi to trajalooo), razmatrao sam i neke V2 agregate Reci mi samo kako si rešio pogon, jesi stavio lančanik direktno na osovinu ili imaš chain drive differential? Gledao sam po netu, skupi su do mudiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 20, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ne zaboravi da stavis akrape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan A ne, ne, sa tobom ne izlazim na crtu ni sa motorom . Jes' pa da se izblamiram . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano April 20, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ima na youtube par tih likova, znaci najjace je kad dodaju gas a ono zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan sve sam radio sam i finasirao i po proracunu msm da mi treba jos minimum 500e da je zavrsim.. znam da ima na you tube prenos je direktan,ali lancanik veoma veliki rikverc nisam namestio,njega cu zadnjeg mrzi me-hocu da je prvo probam po nekoj racunici imace ce snage mnogo a potezanje bi trebalo da bude opako,ali videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 20, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ima na youtube par tih likova, znaci najjace je kad dodaju gas a ono zvuk Pošto ja po godištu pripadam Titovim pionirima , sećam se još neke 1975. je postojala jedna Pegla s Suza-Kawa-Yama-Honda agregatom i naravno polu otvorenim Marving auspuhom, koji "do izražaja dolazi" pri većim obrtajima. Mo'š misliti, mal nisam svršio u gaće, kad je sa semafora krenula Pegla put Kolarčeve i Terazija... Je*em li ti Sunce žarko... zvuk, brzina... čudo! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ma naravno, nije to umetnost, samo treba para ja sam sa trojicom prijatelja razmatrao slican projekat sa ficom jedan (nemac) je obecao da ce donirati agregat, a sa ovom dvojicom da majstorisemo i uklapamo cak smo daleko stigli sa planovima (ukljucujuci i resavanje rikverca), ali ovaj drugar ostao bez garaze i to se izjalovilo kolega veruj mi da ti treba i umetnost pored debelih zivaca .. ako sam preskocio 1 sraf da ne namestim odmah posle sam morao 4 posla da uradim da bih to resio..Ovo ako neko pravi verujte mi komplikovano je psihicki za 1og coveka ali naravno sve se napravi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano April 20, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovi prekidaci sa sliku 0182 su znaci vrh, ima i ja par komada, samo nastavi da radis, nadamo se na jos neke slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, svaka chast .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...