D.E.J.A.N 20 Napisano April 15, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posto sam prodao motor a necu ga voziti neko vreme prodajem i moju opremu,steta da stoji ixs griffon jakna - all season sa lufterima i svim protektorima 150e pet puta nosena kao nova, velicina M ixs pantalone sa protektorima e extra stanju 60e velicina L rukavice kozne berik velicina M 60e jednom nosene kaciga airoh gp ianone replika,perfektna kaciga velicina M nosena desetak puta,kao nova,placena 449e ja je dajem za 280e sa kutijom,vrecom,pinlokom,podbratkom tel 0638685929 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog interesuje sve u komletu dacu za 450e,sto mislim da je ok popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pantalone rezervisane,moguca korekcija cena za ostalu opremu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga 250e jakna 120e rukavice 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo i unutrasnjost kacige da se vidi da je kao nova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 21, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Bio do Dejana, uzeo pantalone, moram pohvaliti jaknu koja je stvarno lepa,ocuvana i kvalitetna, preporuka za kupovinu!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti druze,ziv bio i sa srecom ih nosio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan zadnje cene kaciga 220e jakna 100e rukavice 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pohvalim kolegu da su mu cene korektne, i oprema mi izgleda ocuvano, samo sto je meni sve to veliko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pohvalim kolegu da su mu cene korektne, i oprema mi izgleda ocuvano, samo sto je meni sve to veliko... kako veliko,pa nije valjda da ima manjeg coveka od mene? ja sam mislio da sam ja jedan od manjih hvala za pohvalu,oprema je kao nova,ali mi ne treba i zbog toga su te cene vece slike saljem na mejl,jer sam ih ovde malo vise smanjio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 25, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Video uzivo i jednog i drugog clana,tu ste po visini. Probao sam jaknu i odgovara mojoj visini 173, tezina oko 75, a odgovarala bi i nekom za nijansu visem .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan mvSHOEI podseti me gde smo se videli? Pazi ja jesam visok 174 ali imam 63-64 kile pa mi sve visi u M velicini.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mvSHOEI podseti me gde smo se videli? Pazi ja jesam visok 174 ali imam 63-64 kile pa mi sve visi u M velicini.... brate imas manekensku kilazu ugojicemo te kod mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Znači ja sa 190/95 ne stajem u te pantalone??? Šteta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pantalone su prodate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 26, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Jakna rezervisana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jakna prodata, Dankane sa srecom je nosio ostalo rukavice 50e kaciga 200e- vrhunska kaciga i vrhunska cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 27, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Preporuka za Dejana, dobar domacin! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Maj 1, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga i rukavice aktuelne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Maj 1, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan mvSHOEI podseti me gde smo se videli? Pazi ja jesam visok 174 ali imam 63-64 kile pa mi sve visi u M velicini.... KOd kruznog toka na nbg, prodavao si nolan kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga 190e rukavice 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...