Madiv 101 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, rukavice kupljene pre par dana u maxmomentu, placene 4600din. vozene samo jednom na voznji od oko 30-45min vremena, probao, video da mi ne odgovaraju. Velicina XL Cena 3000! kontakt na pm ili 064 15 55 138 Beograd! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 14, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koji je razlog sto ti ne odgovaraju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 14, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan koji je razlog sto ti ne odgovaraju? I mene zanima. Bas dobro izgledaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina u smislu duzine mi odgovara, medjutim ja imam tanke a dugacke prste , tako da mi se na predelu dlanova i spojeva sa prstima stvaraju nabori i to stvara vrlo neprijatan osecaj, inace rukavice su vrlo kvalitetne, da imam malo deblju ruku bile bi bombona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti na pp adresu da dodjem da ih pogledam. Da ti ne saljem sms sad, kasno je Ako ne zovem te sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz zaboravih na ovo, i dalje su aktuelne nisu nosene, samo probane, ocu da ih se resim, javite se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Jel posle godinu ipo dana cena ista ili? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan E dobro si me setio, cena 2500.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 30, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Druze, gde da dodjem da probam? Moze na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...