tesla74 1 Napisano April 14, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, hoce li neko da mi objasni kako se vrsi pravilno merenje ulja u honda dominator 650 94 godina,,,nikad nisam siguran, kad sam ga kupio pre par meseci vlasnik mi je rekao da vodim racuna o ulju jer ti motori trose ulje,,,do pre par dana kada sam gledo ulje uvek je oko maksimuma merenje na hladan motor, pre dva dana sam izmerio ulje i bilo je oko max na hladno, napravio sam jednu manju voznju saceko par minuta pa pogledo a ulja nema nigde, i danas na meracu nema nista sto ce reci da je ulje ispod minimuma,,,ulje i filter sam zameno pre 1100 km,,,ima li neko slicno iskustvo,,,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano April 14, 2012 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na vruć motor par minuta posle gašenja,na točkovima stoji ravno odvrneš čep sa šipkicom obrišeš, vratiš nazad bez uvrtanja izvadiš i vidiš nivo ulja.Jedino to je pravilan način.Inače ima po forumu i kako se gleda i kako se menja ulje pošto nije baš samo odvrneš i ispustiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...