bingo 18 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan moze li mi neko pomoci kako da namotiram ralicu na fz6n kupljena nova kod brke (fabricka izvedba) u mladenovcu ali mi nekako deluje dosta daleko od srafova na motoru ako je neko to vec radio ili ima nesto slicno neka malo uslika da vidim te nosace kako izgledaju najbolje bi bilo ko to ima fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 14, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan moze li mi neko pomoci kako da namotiram ralicu na fz6n kupljena nova kod brke (fabricka izvedba) u mladenovcu ali mi nekako deluje dosta daleko od srafova na motoru pa jesi li pitao brku, sigurno ima rešenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano April 14, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan sve sto mi je rekao je moras napraviti nosace nije problem nesto nabudziti ali ako bi neko imao fabricki pa da pogledam makar neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano April 15, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan moze li mi neko pomoci kako da namotiram ralicu na fz6n kupljena nova kod brke (fabricka izvedba) u mladenovcu ali mi nekako deluje dosta daleko od srafova na motoru ako je neko to vec radio ili ima nesto slicno neka malo uslika da vidim te nosace kako izgledaju najbolje bi bilo ko to ima fabricki hvala na izdasnoj pomoci ali stvar je resena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...