zekazmaj 16 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao što tema kaže. Vizir za AT RD03. Ponude ovde ili na mail zekazmaj@gmail.com Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od transalpa standardni,al neznam dal je isto to,sta ti mislis??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od transalpa standardni,al neznam dal je isto to,sta ti mislis??? Nisu nam iste maske na žalost... Znači, neće da paše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na dnu ove teme kolega nudi vizir: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/79211-plastike-africa-twin/ ali za rd04. Ne razumem se u modele afrike, samo pokusavam da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Na dnu ove teme kolega nudi vizir: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/79211-plastike-africa-twin/ ali za rd04. Ne razumem se u modele afrike, samo pokusavam da pomognem Hvala, proveriću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne odes kod Ivana, da ti napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne odes kod Ivana, da ti napravi? Ne radi do 20. a mislio sam da se vozim ovih dana, sa vizirom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 14, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od transalpa standardni,al neznam dal je isto to,sta ti mislis??? Nisu nam iste maske na žalost... Znači, neće da paše e jbg ondaK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...