mvSHOEI 267 Napisano April 19, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan U bree pa tamo svuda zimoca vlada... Nadamo se da se otopiti i ocistiti do kraja meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Srecan ti put,uzivaj u voznji, pazi na saputnicu, jednim putem idi dole a drugim se vrati. Procitao si i savete i predloge i nece ti biti tesko da se odlucis . Pozdravi mi puno Limenka u Baru i svrati do njega videces koja je to momcina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo par saveta i od mene, pošto relaciju Beograd-Herceg Novi idem najmanje 5-6 godišnje i sve puteve znam napamet. U poslednje vreme mislim da je najbolja varijanta Zlatibor-Prijepolje-Žabljak-Nikšić-Boka jer je put uglavnom nov i mislim da ipak ima manje radara nego kroz Moraču. Nemoj da zaboraviš da na relaciji Prijepolje-Bijelo Polje imaš svakodnevne višesatne prekide saobraćaja koje treba isplanirati. Varijanta preko Bosne je zanimljiva, može da bude malo problema preko Čemernog, ali sada ti za Bosnu treba zeleni karton koji ti je dodatni trošak ako ga nemaš od ranije. Ako ideš preko Bosne, možda je zanimljiviji pravac Beograd-Valjevo-Bajina Bašta-Tara-Višegrad-Foča-Šćepan Polje-Nikšić-Boka. Kraće nego preko Užica, više krivina, manja gužva i znatno manje policije u Srbiji i izbegavaš Čemerno Ukoliko želiš da izbegneš Bosnu i da ideš preko Zlatibora, možeš izbeći radove na Ibarskoj i rutom Beograd-Mladenovac-Topola-Rudnik i dalje standardno. Srećan put i lep provod. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam od Novog preko Bosne pre 10 dana i nije bilo snega a kao sto neko napisa ciste rizlu. Ja sam se iz Beograda vratio preko Zagreba, Plitvica, Rijeke i Neuma, tako da imas i tu opciju samo ima preko 1000km Kuda god da krenes pazi na rizlu i vodu i to je to, kada stignes javi se da pijemo kafu negde na obali 068/146-246 Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mačak - BuckoBas :) 45 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ewo ja sam dokon pa sam se razmisljao da se spustim u CG pa da uz jadransku magistralu odem do zadra i vinodolskog ima neki moto skup vidim drustvo itd pa preko Rijeke nazad u bgd autoputem... Stim da bi pre krenuo u petak ako otmem slobodan dan a da u subotu budem na skupu u vinodolskom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mačak - BuckoBas :) 45 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 1334916642[/url]' post='1286022']Evo par saveta i od mene, pošto relaciju Beograd-Herceg Novi idem najmanje 5-6 godišnje i sve puteve znam napamet. U poslednje vreme mislim da je najbolja varijanta Zlatibor-Prijepolje-Žabljak-Nikšić-Boka jer je put uglavnom nov i mislim da ipak ima manje radara nego kroz Moraču. Nemoj da zaboraviš da na relaciji Prijepolje-Bijelo Polje imaš svakodnevne višesatne prekide saobraćaja koje treba isplanirati. Varijanta preko Bosne je zanimljiva, može da bude malo problema preko Čemernog, ali sada ti za Bosnu treba zeleni karton koji ti je dodatni trošak ako ga nemaš od ranije. Ako ideš preko Bosne, možda je zanimljiviji pravac Beograd-Valjevo-Bajina Bašta-Tara-Višegrad-Foča-Šćepan Polje-Nikšić-Boka. Kraće nego preko Užica, više krivina, manja gužva i znatno manje policije u Srbiji i izbegavaš Čemerno Ukoliko želiš da izbegneš Bosnu i da ideš preko Zlatibora, možeš izbeći radove na Ibarskoj i rutom Beograd-Mladenovac-Topola-Rudnik i dalje standardno. Srećan put i lep provod. Ako je preko debelog brda to je drama klizav put i treba im dosta da ga ociste od rizle... Ako nisi isao skoRo tuda pa je vec sad OK? Ovim putem na Taru kod kurte na rucak odlicna rally kafana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan [quote name=Mačak - BuckoBas ' timestamp='1335286612' post='1289118] 1334916642[/url]' post='1286022']Evo par saveta i od mene, pošto relaciju Beograd-Herceg Novi idem najmanje 5-6 godišnje i sve puteve znam napamet. U poslednje vreme mislim da je najbolja varijanta Zlatibor-Prijepolje-Žabljak-Nikšić-Boka jer je put uglavnom nov i mislim da ipak ima manje radara nego kroz Moraču. Nemoj da zaboraviš da na relaciji Prijepolje-Bijelo Polje imaš svakodnevne višesatne prekide saobraćaja koje treba isplanirati. Varijanta preko Bosne je zanimljiva, može da bude malo problema preko Čemernog, ali sada ti za Bosnu treba zeleni karton koji ti je dodatni trošak ako ga nemaš od ranije. Ako ideš preko Bosne, možda je zanimljiviji pravac Beograd-Valjevo-Bajina Bašta-Tara-Višegrad-Foča-Šćepan Polje-Nikšić-Boka. Kraće nego preko Užica, više krivina, manja gužva i znatno manje policije u Srbiji i izbegavaš Čemerno Ukoliko želiš da izbegneš Bosnu i da ideš preko Zlatibora, možeš izbeći radove na Ibarskoj i rutom Beograd-Mladenovac-Topola-Rudnik i dalje standardno. Srećan put i lep provod. Ako je preko debelog brda to je drama klizav put i treba im dosta da ga ociste od rizle... Ako nisi isao skoRo tuda pa je vec sad OK? Ovim putem na Taru kod kurte na rucak odlicna rally kafana A mene tek tako da preskocite... Kod mene u Bajinu Bastu makar na pice!!! Ja cu 1. ili 2. za Budvu. U jednom pravcu cu preko Zabljaka, a u drugom preko Bosne! 0643740922 - Pepa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steffan46 11 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je da ides od Kraljeva ibarskom klisurom (dolinom jorgovana) do Pazara, pa preko Pestera do Nove Varosi, pa od Prijepolja na Pljevlju, Zabljak pa dalje na more. U potpunosti se slazem,i mislim da je u ovoj ruti ubaceno sve najbolje sto moze da se vozi. Na more sam uvek isao ibarskom i samo pravo,ali dolinu Ibra nikako ne treba propustiti,predeli su prelepi,i sam put jos lepsi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 28, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam na predlozima savetima, na zalost nisam bio forumski aktivan zbog srednjivanja motora za put.... Kome stignem javljam se,hvala sto ste tako srdacni! Poz od Riste i Kace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Maj 1, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi mnogi rekli, cekalo se da neko otvori sezonu, a ovoga puta smo to bili mi!! E da se javimo, stigosmo u Tivat grad. Al su ga ufenserili u poslednjih godinu dana, bice ovde novi Monte Carlo Da pocnemo.. rutom kojom smo isli je na inicijativu saleta-kuma bila preko Mladenovca, Rudnika, ukjucivanjem na ibarsku do Kraljeva. Vec kod Bubanj potoka smo videli Bmw ekipu italijana koji su nastavili putem juznije. Od Kraljeva krenuli ka Novom Pazaru i ovom prilikom pozdravljam Adnana i Halju iz Tutina (Halja, pravi je trenutak da bacis prvi post ) Evo i nekih slika: Polazak sa osmesima na licu Predah u dolini jorgovana... I majstori imaju dusu Konacno smo sreli bmw ekipu opet, i to na granici sa Crnom Gorom, gomila Italijana na jednom mestu, steta sto samo parlaju italiano... Onda lagano do Berana gde smo nocili, izasli, prosetali. Sutradan smo krenuli putem Bijelog Polja, ali se tu rusilo kamenje pa smo morali preko Tresnjevika. TU nas je i pandur zaustavio tvrdivski da sam prekoracio ogranicenje( pazite se, pamtite ogranicenja, bilo je 70 a gotovo sigurno je izmislio neko od 50, "Imas tu znak povise skole" ..) Kaze kazna 20 eura placas u Beranama pa vracam dokumenta... bilo mu glupo da mi uzme 10 e pa je uredno vratio kusur 5 A da se vidi da cuka brdska, cuveni Tresnjevik (put prema Kolasinu) U Podgorici smo bili jako kratko pa se stoga nisam javio Mikeliju, hteli smo pre mraka da dodjemo na primorje. Ovde smo obisli male motorase blizance : Na putu nije bilo odrona, kanjon morace je bio suv bez rizle, osim sto je zbog otapanja snega u vecini tunelima poplava Nisam primetio ulje u tunelima, mada je 27. bio najuglacaniji (mozda na psihickoj bazi) I konacno, stigosmo na primorje jee jeee Iako mi je prvo putovanje motorom dalje od 100 kilometara, siguran sam da bi vec sutra mogao motorom na put oko sveta, i pored toga sto su mi celave gume, sto mi je cvajsnuo lezaj u vratu volana, sto vucem prikolicu iza sebe (i mnoge druge stvari kojima su mi drugi punili glavu ) . Poruka za sve: Samo napred i oprezno !!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halja 1 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Tutin Motocikl: Crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hej drug,evo i ja da napisem nesto,da razbijem led.Lepo sto nas nisi zaboravio.Ako se budes vracao istim putem kuci javi se obavezno,imas br. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Fino,ove Italijane sam video kad su prosli kroz Rasku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putovanje koliko ostaješ na moru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Maj 4, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Do polovine maja, al cu oci opet u junu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 7, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore. Odlično si ti ovo odvozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Maj 13, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam se vratio kanjonom morace i standardno, preko Prijepolja pa Cacak i ibarskom. Primtio sam da je put u Crnoj gori dosta krivudaviji ali je veliki plus sto je asfalt svuda dosta dobar. Nema odrona, zavrsili su i rad u tunelima tako da su sada prohodni, jedino sto ima policije dosta cesto ( Na izlasku iz PG, par patrola kroz kanjon,crna tacka kod skretanja za pljevlju). U Srbiji pravina ali su izrendali asfalt na pravcu izmedju cacka i Ljiga tako da je tu dosta smorno. Sa druge strane u Srbiji gotovo da i nema patrola radarista. Tolko o tome za sada, i jos jedna korisna informacija, a to je da je na putu HN-Trebinje, crna gora uvela neku putarinu, za automobile 3,a motore euro ipo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 13, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan na putu HN-Trebinje, crna gora uvela neku putarinu, za automobile 3,a motore euro ipo . Nije to Crna Gora uvela nego firma koja je izgradila put, pošto CG vlada nije dinara izdvojila za taj put, zato je i trebalo toliko da se završi S obzirom kakav je prije bio put ovo je jeftino, inače si morao bar jednu gumu izbucat do Trebinja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti jos slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jun 17, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos neke u Trebinju i povratku preko Herceg Novog... Toliko od ovog putovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo... u stvari i vise nego lepo. Drago mi je kad vidim da ima jos ljudi koji imaju porodicu (mislim na svoju mladu porodicu) a ipak su strasni motociklisti. I ja planiram na put do CG krajem Juna, odmah posle KM, ali nazalost nailazim samo na negativne komentare i kritike bliznjih. Vidim da ste vas dvoje to prebrodili, daj malo neke detalje, kako si uspeo. Moja supruga je bila uglanom protiv, ali sam je vremenom omeksao po pitanju motora. Taman je bila spremna da sedne na Hondu TA, ali onda sam joj sinoc procitao post naseg kolege koji se zestoko slupao u kanjonu morace... Posle toga se sve vratilo na 0, tako da moram ispocetka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za otvaranje sezone. Cista 10.ka!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu najverovatnije ici sa suprugom 11-og maja, a vracam se 13-og ako ti odgovara period za odlazak ili dolazak ti pusti p.p. Idemo do mora i u pon. posle praznika do Ostroga jer su 12-og katastrofalne guzve, nista specijalno eto da guzica vidi puta. Vozim VFR800 i ne divljam :-)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...