Bane Burgman 3 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z300 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2031 Napisano April 10, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da budes malo opsirniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 10, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 10, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor Извини, ја обично не дајем овакве коментаре али се овог пута нисам могао уздржати: Немој да си тако речит, нисам могао прочитати до краја... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa, javio je svima da znaju, sta sad, sto se ljutite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 11, 2012 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan A sta kao nije odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rise against 25 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Toulouse, France Motocikl: Fz8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja..vidi kakav je .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10805 Napisano April 11, 2012 Hronični Motociklopata, 7459 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan ma otiso covek da se voza, yebes forum i pisanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 11, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Seca li se neko legendarne recenice test vozaca koga su naterali da proba onaj V12 Mifuni: "Sad cu pustiti kvaaa......." :lol: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/2768-da-li-verujete-u-ovo/ Tako i ovaj, samo da nam javi da je jos ziv... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Burgman 3 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z300 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, drugari ne ljutite se na mojoj "recitosti", ne znam sta bih vam napisao, ukusi su razliciti, ja sam hteo da vam u jednoj recenici prenesem svoje vidjenje motora, prezadovoljan sam, lepo izgleda, dobro se ponasa u krivinama, kad sam u 6 toj imam osecaj kao da sam u 4 oj, hocu da kazem da je odlican na gasu, s obzirom na 106 konja i na njegovu malo vecu tezinu od 257 kg, odlicno koci, trosi oko 7l, ne znam sta vas jos interesuje, pitajte? Nadam se da sam vam sada makar malo pomogao i nemojte vise da me prozivate, nije lepo, kolege smo, hahaha, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano April 21, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vr' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...