boban63 62 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Nema ljutnje , samo sto nije otisao ... pa da ga vratim u centar paznje .... Slabo divanim engleski. Ti kume sa lepim motorom ostase ovde u pustoj srbiji? Prebaci ga na svoje ime, pa ako zafali kinta prodaj ga. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 26, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Simo, druže, nije vreme za prodaju. Ako ti finansijska situacija dozvoljava, nemoj da ga otuđuješ. Ne traži hleba. Ako si nestrpljiv i zapeo da kupiš drugi motor, poklonićeš ga, kao što sam ja 'poklonio' svoj prethodni bajk. Srećno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 26, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa momcima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 27, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Simo, druže, nije vreme za prodaju. Ako ti finansijska situacija dozvoljava, nemoj da ga otuđuješ. Ne traži hleba. Ako si nestrpljiv i zapeo da kupiš drugi motor, poklonićeš ga, kao što sam ja 'poklonio' svoj prethodni bajk. Srećno! Šta se ti praviš pametan ? Zašto ne bi poklanjao ? Evo ja primam poklone. Ja se lomim danima oću-neću oću-nećuoću-nećuoću-nećuoću-nećuoću-nećuoću-neću Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Šta se ti praviš pametan ? Zašto ne bi poklanjao ? Evo ja primam poklone. Ja se lomim danima oću-neću oću-nećuoću-nećuoću-nećuoću-nećuoću-nećuoću-neću Dobar si ... samo pazi , zavrsio si na necu sledece je hocu Salu na stranu , ko je zainteresovan , sad je vreme da mi se javi .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat , zahvaljujem svima na paznji ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...