debeljan 822 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ostao mi je odmor 10 dana od 2011. godine pa planiram da odem do Hilandara. Termin odmora je od 07. 05. 2012. do 18. 05. 2012. godine. Prvi dan bi se vozilo do Uranopolisa ( bliže je preko Bugarske ). Drugi dan brodom do manastira gde bi se noćilo. Treći dan povratak u Uranopolis. I četvrti dan poseta Zejtinliku i paljba za Srbiju. Treba blagovremeno podneti zahtev za blagoslov za prijem u manastir. Ako neko ima nešto slično u planu, neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko podatak, koliko košta osiguranje na ulazu u Makedoniju? Ne daju mi se 2000 za zeleni karton samo za Makedoniju! Ako je više, vratio bih se istim putem preko Bugarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da i ja sam tamo oko prvog ali nažalost autom, informiši se za smještaj jer su već počele gužve i nisu u mogućnosti sve da prime. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Za Makedoniju moras izvaditi zeleni i medjunarodnu. Ali ti ne treba pasos, mozes samo na licnu kartu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala celavii! Idem i vraćam se preko Bugarske. Taman u povratku Zejtinlik u Solunu i Sveti Ivan Rilski u Bugarskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Da li znas da ti treba "viza" za Svetu goru i da se ista vadi u Ouranopoliju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Da, znam. Marokancu hvala za opširno uputstvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko podatak, koliko košta osiguranje na ulazu u Makedoniju? Ne daju mi se 2000 za zeleni karton samo za Makedoniju! Ako je više, vratio bih se istim putem preko Bugarske. Za Makedoniju moras izvaditi zeleni i medjunarodnu. Ali ti ne treba pasos, mozes samo na licnu kartu Posto sam se pre par dana vratio iz Makedonije informacija je sveza - od svih dokumenta Makedonci su mi samo trazili zeleni karton tako da ti preporucujem ili da ides preko Bugarske (kako si i naumio) ili da vadis karton koji nije ni malo jeftin za 2 sata voznje kroz Makedoniju. Potvrdjujem da mozes na licnu kartu proci,a uz to sam ja imao i medjunarodnu dozvolu,znaci bio sam full opremljen dokumentima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano April 17, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno drugar i ja krecemo sa dva motora 07.05.2012.iz Nisa na Svetu goru.Jos cekamo odgovor iz Hilandara o dozvoli za ulazak.Naravno preko Bugarske,put je dobar,gorivo jeftinije,nema zelenog kartona,nema putarine za motore..Plan nam je otprilike isti..ako ti treba drustvo..poslao sam ti poruku na e mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko broj telefona ili neki kontakt sa zenom iz Srbije koja zivi u Uranopolisu i izdaje sobe (kazu da joj je ime Dragica)bilo bi od koristi..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 21, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da te pustim da ides bet mene? Pisi tamo...plus Tini! Posalji mi tvoj broj, pa cemo se cuti. PS Broj telefona, ne cipela! Pa kad ti i ja opletemo u Jevropu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 28, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da smo dobili blagoslov!!!:care:Zoran, Usa, Goran Tini i Debeljan, od Boga zdravlja, u ponedeljak 07. 05. 2012. polazimo iz Niša. Goran i ja spavamo kod Use za Đurđevdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da,dobili smo blagoslov, zvali su me sa Hilandara sa br.+302377023129..za nas cetvoricu..znaci od boga zdravlje 07.05.2012.g.u jutarnjim casovima polazimo..vidimo se kod Use 06.05.2012.Ne mogu da nadjem br.telefona od Dragice iz Uranopolisa koja izdaje sobe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan vam put. Uzivajte i upijajte u sebe svu tu Bozju blagodat. Poseban pozdrav za mog prijatelja Debeljana motorasa od Mikice Levaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 2, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mikice, možda se vidimo u Studenici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Zora je svanula...konacno! E pa dragi moji, danas se krece za Nis a sutra, Boze zdravlja, na Hilandar. Zoki Nis, Usa,Debeljan i ja spavamo veceras kod naseg ortaka Use u Nisu a sutra nastavljamo prema Hilandaru. Naravno da cu se truditi da donesem puno slika i lepih reci, o tome kad se vratimo. Cuvajte se i vozite lagano a ja cu se tamo pomoliti za zdravlje svih nas i za puno bezbednih kilometara! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i neka je Bog s vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put !!! Uzivajte !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan da se upisem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratio u petak iz Hilandara bilo je prelepo jedino sto se nije islo motorima ali Boze zdravlja iduci put. Bicete odusevljeni srecan vam put i Bog da vas cuva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 7, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan To je jedno veliko iskustvo, ja ga planiram uskoro..srećan put momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 7, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Neka vas Bog čuva! Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako...bili, videli i doziveli! Danas se vratili bez ikakvih problema, ekipa super,druzenje jos bolje a utisak fantastican, nesto nestvarno! Moram malo da se odmorim pa fotke i putopis za koji dan. Pomolili smo se za srecan i bezbedan put svih nas bajkera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 12, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bravo omladino ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 12, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,ocekujemo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...