Troublemaker 103 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Setajuci tempom slucajno sam naleteo na ovaj sprej pa se setih teme i taman da pitam da li je neko koristio, da li moze umesto tableta i sta li je bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1303 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Koristio ja na mojim magnumkama u lovu, posle višeslojnog natapanja sredstvom izdržale su jedno 5-6 sat i u bljuzgavici i rastopljenjom snegu a onda su propustile, pretpostavljam da se zaštitni sloj skinuo, a da je ostatak koji je koža upila ipak na kraju propustio, tako da ocena za neko manje kvašenje može, ali na duže staze ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Avgust 17, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan A da li postoji neko sredstvo za impregnaciju koje je provereno dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Burove tablete probao na platnenoj jakni. Ostale mi bijele fleke pa sam jaknu morao ponovo da perem. U medjuvremenu nije padala kisa pa ne znam da li je jakna postala vodonepropusna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dal je i ovako nesto radjeno na principu burovih tableta?! Ne znam sta je i od cega se pravi ali mislim da su rezultati impresionirani, ovo je prosto CUDO. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IfUaKXasdD4#! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 15, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nešto slično da se kupi kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja Vladan 1 Napisano Mart 2, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: White waters juzno Zarkovo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ziko svaka cast na odlicnom savetu! Ni ja nisam znao za te tablete ali sa prvim suncem i malo toplijim vremenom bacam se na posao! Ali kod mene nije jedini problem to sa prokisnjavanjem, zapravo u ovom zadnjem satoru iz metroa dakota za 3 osobe jos nisam pokisao pa neznam dali pusta ali pored toga sto je odvratne NANDZARASTE boje ( doduse bio na popustu u jesen 2012g samo 1400 dindzai!!) uzasno se i providi nocu ako je iza satora neko svetlo. Ni ja nisam znao do proslog leta u kampu u Grckoj kada me jedno jutro pola kampa zezalo posto sam prethodno vece pokupio u baru neku... I tako mi sada pada na pamet da kupim sprej i ospricam tu narandzastu boju u zeleno ili sivo... Nasao malopre na netu da ona firma dupli color pravi sprejeve za vinil i platno. Pa kada ljudi mogu da prefarbaju mebl sedista u kolima i budu ok sto nebi mogo i jeftini sator... Tako da cu zasigurno da jaknu gurnem u rastvor tih tableta a sto se tice satora prvo cu ga farbam pa probam sa crevom i vodom pa cu vam javim sta se desilo Ramirez evo necega i kod nas: http://nanoshop.rs/products-page/nano-zastitni-premazi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 2, 2014 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Znam za te nano preparate. Malko su skupi za eksperimentisanje. Možeš da kupiš još dva nandžarasta šatorčeta za jednu nano flašu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 9, 2019 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan On 4/8/2012 at 9:20 PM, zika56 said: Napraviću uskoro experiment sa nekim kišobranom. Prvo ću dobro da ga "izmaltretiram" pranjem dok ne počne da propušta vodu, pa ću da ga potopim u "Burov" rastvor i zatim osušim. A onda ponovo zalivanje vodom, pa šta bude! Samo da prvo malo "popravim" svoje zdravstveno stanje (problem sa kičmom) i krećem sa "testiranjem". A rezultate ću da objavim u ovoj temi. rezurekting... Šta je bilo sa kišobranom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17438 Napisano Decembar 9, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3710 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao na kišobranu, ali sam probao na neke stare vojničke maskirne pantalone i dobro se pokazalo. Stavio dve plave tablete u zadnju vodu prilikom ispiranja (ručnog), ostavio pola sata pantalone da stoje u toj vodi i okačio na žicu (samo donju ivicu nogavica dodirivao prilkom stavljanja na žicu za sušenje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 9, 2019 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znači, i dalje ne znamo da li burov rastvor deluje na savremene šatore kako treba... Onda, da probam ja sa starim kišobranom... Mislim da imam nekoliko prigodnih subjekata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 10, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sredstva za pranje,odrzavanje,impregnaciju,ciscenje jakni ,pantalona, ranceva, satora,patika sa i bez membrane (gore-tex,sympa-tex,softshell... WWW.OUTDOOR-SHOP.RS Sredstva za pranje,odrzavanje,impregnaciju,ciscenje jakni ,pantalona, ranceva, satora,patika sa i bez membrane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 12, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Што се тиче оних нано средстава (овде The website cannot be found ), ако је то што сам ја купио-џабе бачене не мале паре јер нису ни зашта. Пробао да мажем обућу са садржајем из једне бочице намењеној за то, као и садржајем из друге за јакну и као да још више пропушта, а стриктно сам се држао упутства; једном речи : избегавати !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...