Jump to content

Moto Zajednica

GSX 750 f prerada

Recommended Posts

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

nisam ljubitelj rova ali moram priznati da je super restajling odradjen...koju si farbu koristio?

Nisam ni ja neki ljubitelj R-ova ali moram da ih radim :D farba je podloga ktm orange 204 ,pa preko zlatna perla , ne vidi se efekat na slikama jer je bilo oblacno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2874 postova
  • Motocikl: strom 650

Mene interesuje kolko je spuštanje prednjeg dela uticalo na vozne karakteristike pošto je to dosta težak motor,a sad mi je malo promenjena geometrija.

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXF 600

Imam jedan visak od 600 ccm. Koliko si platio da ovo napravis. Mnogo je lep.

Oklopi (pravim od poliestera),vizir (IVAN viziri),stop (Louis),sjedista ,farbanje i sve prepravke oko 700e!

GS postoji li sansa da se ovakav rad ponovi po narudzbini i koliko bi sve sa rukama majstora kostalo :care:

po mom misljenju PERFEKCIJA

svaka ti cast majsore :care::care::care:

• Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Imam jedan visak od 600 ccm. Koliko si platio da ovo napravis. Mnogo je lep.

Oklopi (pravim od poliestera),vizir (IVAN viziri),stop (Louis),sjedista ,farbanje i sve prepravke oko 700e!

GS postoji li sansa da se ovakav rad ponovi po narudzbini i koliko bi sve sa rukama majstora kostalo :care:

po mom misljenju PERFEKCIJA

svaka ti cast majsore :care::care::care:

Naravno da moze ,to mi je posao :D sve je uracunato u tu cijenu ,nisam ja skup majstor ;) radio sam dosta slicnih prerada ali sam lijen da to stalno slikam i postavljam po forumima ,evo jos jedna slicna prerada http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51444-cbr-600-f-prerada/page__p__883420__fromsearch__1#entry883420 a ima nekih slika i na https://www.facebook.com/profile.php?id=100003361600910

Mene interesuje kolko je spuštanje prednjeg dela uticalo na vozne karakteristike pošto je to dosta težak motor,a sad mi je malo promenjena geometrija.

Samo je upravljac nizi par centimetara ,sve je ostalo isto ,probao sam vozi se odlicno a polozaj sjedenja je dosta slicniji novijim Rovima i prilicno je udobno.

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan

Svaka cast majstore :-)

U subotu sam pazario gsx750f -a i ovo me odusevilo :-) svaka cast!

Reci mi molim te jesu li ovo na njemu mini led zmigavci? Ako jesu, jesi li ih samo skopcao ili si stavljao dodatne releje ili automate ili sta vec?

Svaka cast na uradjenom poslu!

Svaka cast majstore :-)

U subotu sam pazario gsx750f -a i ovo me odusevilo :-) svaka cast!

Reci mi molim te jesu li ovo na njemu mini led zmigavci? Ako jesu, jesi li ih samo skopcao ili si stavljao dodatne releje ili automate ili sta vec?

Svaka cast na uradjenom poslu!

Treba poseban relej za led zmigavce ,ima u Louis-u ...inace vlasnik ovog motora je u tvom komsiluku ,u Sarajevu ;)

• Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan

Cuuj komsija :-) hajde nadam se da cu ga sresti nekad negdje :-) gdje da potrazim taj relej na louisovoj stranici? Imas li mozda link?

Ja sam kupio nekakve led zmigavce pa me zanima hoce li raditi ako ih samo skopcam?:-s

Svaka cast na odradjenom poslu!

Gdje se ti nalazis? Volio bih da malo sredim rep, poruzan je pa da vidimo neki dogovor :-)

Hvala za odg ;-)

Cuuj komsija :-) hajde nadam se da cu ga sresti nekad negdje :-) gdje da potrazim taj relej na louisovoj stranici? Imas li mozda link?

Ja sam kupio nekakve led zmigavce pa me zanima hoce li raditi ako ih samo skopcam?:-s

Svaka cast na odradjenom poslu!

Gdje se ti nalazis? Volio bih da malo sredim rep, poruzan je pa da vidimo neki dogovor :-)

Hvala za odg ;-)

Link za automat

Hvala druze :-)

Ako sta zapne, javim ti se na pp ;-)

Pozz

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx

jako lepo uklopljeno,mozda cak i najlepsa prerada koju sam video.posebno mi se svidjaju farovi i odabir boje.

svaka cast!!! :)

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: U najavi

Prvi put sad vidim temu, iako je davno pokrenuta, od mene samo reči hvale. Motor je utegnut ko praćka. 0takoje.gif Nije preterano drečav, ali daleko od toga da ostaje neprimećen. Izgleda odlično. 1aha.gif

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Koliko bi vremenski trajala ova prepravka, da ti neko dotera motorce? Konkretno ovaj model?

• Solo Rider, 3218 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Iz naslova sam naslutio opet neko karabudjenje i umalo da preskočim al' ajde da bacim pogled jerbo imam jednu cbr 1000 f staru koju nešto se natežem da nabudjim. Čitam i gledam slike i .................ŠOK. Umalo da se onesvestim. Znači skidam ti kapu. Da nisi rekao da je prepravka pomislio bih da si ga kupio na nekom sajmu.Bravo šta reči još. 

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja