sasa umag 11 Napisano Octobar 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako,posto ste stavili temu kako pripremiti motor za zimu izgleda da sam ja jedna od rijetkih budala koja upravo sada spremam motor da bih se i dalje vozio cijelu zimu ;D dijelovi su kupljeni,i krecemo Mario i ja u "nove pobjede" prvo nove gume i naravno opet iste zatim nove rucke,napokon opet mekane jer su se stare stvrdnule onda sipka volana(uskoro Garmin zumo 550) pa redovan servis,evo i malo dijelova - ulj(uvijek Bardal),filter zraka,filter ulja,svjecice,pakne ovako izgleda filter zraka nakon 26000km ;D zamjena ulja i sve je gotovo,i spremno za cetvrtak,naravno ako nebude kise idemo brusiti pedale po Grobniku :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E dobro si se setio da zamenis filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan E dobro si se setio da zamenis filter nema se vremena kad je stalno u pokretu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E dobro si se setio da zamenis filter nema se vremena kad je stalno u pokretu sad ces da vidis kad prodise varadero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sale...sad ce i Vara da ti se oduzzi sigurnom vozznjom! A ko je onaj majstor shto radi oko motora..neshto mi poznat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan zovu ga Cika Oldbiker! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 16, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Da si ti u Pančevu,ne bi taj filter sastavio ni 2000 ;D Jel' to neki servis pod smokvama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to neki servis pod smokvama? To je servis za Bube i Honde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to neki servis pod smokvama? To je servis za Bube i Honde! U Umagu nemamo Hondin servis posto pametni ljudi znaju da nebi imali posla ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 16, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan A gdje ces ici u novembru(XI MJESEC) ako nije tajna?! Ja sam za vikend bio u KG pa sam skoro umro od zime!(jest da nemam toliki vizir al opet :) ........ Nek je sa srecom ma gdje isao....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Octobar 17, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan i sve je gotovo,i spremno za cetvrtak,naravno ako nebude kise idemo brusiti pedale po Grobniku :) A jel to spremas Varu za trackday na Grobniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 17, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan i sve je gotovo,i spremno za cetvrtak,naravno ako nebude kise idemo brusiti pedale po Grobniku :) A jel to spremas Varu za trackday na Grobniku? ako nema kise dutra se vozim sa njim po Grobniku,a i Elephanttreffen je u igri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 17, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ako nema kise dutra se vozim sa njim po Grobniku,a i Elephanttreffen je u igri e za elephanttreffen svaka cast,to mi je jedan od ciljeva koji planiram da ostvarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 17, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan uff,tamo nije ni bajno ni sjajno,ali je velika rupa u zimi sto se tice putovanja pa me vuce nesto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Octobar 17, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sale...sad ce i Vara da ti se oduzzi sigurnom vozznjom! A ko je onaj majstor shto radi oko motora..neshto mi poznat? Čuo da kupuješ policijsku kacigu ??? Yo - policeman ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 25, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan I mene čeka nabavka guma, koje si ti stavio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 29, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan I mene čeka nabavka guma, koje si ti stavio?? iste kao i do sada,Bridgestone 501 i 502 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 29, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I mene čeka nabavka guma, koje si ti stavio?? iste kao i do sada,Bridgestone 501 i 502 I ja vec godinama koristim Levis 501 i extra sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 29, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan I mene čeka nabavka guma, koje si ti stavio?? iste kao i do sada,Bridgestone 501 i 502 I ja vec godinama koristim Levis 501 i extra sam zadovoljan Meni su 501 tijesne pa sam uzeo 502 ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...