Jump to content

Moto Zajednica

Vaskršnja akcija Sremčica i Kulina - 14. i 15. april 2012

Recommended Posts

• Integrisan, 8375 postova

Za ove koji, za razliku od Trinity, noću i spavaju ;) - dobro jutro! Ustajanje, doručak, kafica (ili kojim već redom volite), pa na motore i vidimo se ispred Arene!

HRISTOS VOSKRESE!

:zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• witch, 476 postova

Za ove koji, za razliku od Trinity, noću i spavaju ;) - dobro jutro! Ustajanje, doručak, kafica (ili kojim već redom volite), pa na motore i vidimo se ispred Arene!

HRISTOS VOSKRESE!

:zdravo:

Spavanje je precenjeno, samo je gubljenje vremena :lol:

HRISTOS VOSKRESE!

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Dragica i ja svim učesnicima želimo uspešnu akciju i lepo vreme. Gledamo još od šest sati situaciju sa vremenom, ali ovde kod nas kišovito pa nismo krenuli. A i ja nisam još uvek baš izlečio kičmu i eto .... .

• MK SO Zandarmerije, 608 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

E Mrle, Mrle, kad ne bi isao uz dlaku svima cisto iz svojih licnih razloga ne bi ziv ostao....nekad zbog viseg cilja ne moramo bas po svaku cenu da trcimo pred rudu i kazemo svoje misljenje koje je, naravno, rezultat vrhunske inteligencije i superiornog uma :)

Necu da brisem nista, mislim da ce napisani post najbolje da prikaze autora, veca osuda (ili pohvala) mu ne treba.

Vidimo se u nedelju :zdravo:

sve receno,sazeto i direktno ... 59 +60db,kolega :zdravo:

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Mrle je legenda, pa ljepo je rekao da ako je nešto na dan Uskrsa mora biti i povezano sa Uskrsom i crkvom samo on osobno ne može povezati šta znaci toj djeci dolazak Vas - nas na dan uskrsa a isto koliko to znaci i samoj crkvi. Vjerovatno misli i da je docek Nove godine samo cekanje od ujutro do 24 bez ikakvih aktivnostiu stavu MIRNO.

• Podržavam 2

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Na žalost morao sam da se odjavim na startu :gaa:

U dolasku jutros na parking kod Arene nabodem negde šraf u gumu. Od 9h do 11,15h kad je komandovan polazak, guma ispustila prilično a ja naravno to video kad sam seo na motor da krenemo. :staa:.

Od pumpe do pumpe nekako sam se dovukao do garaže :moto3:

Sraf%2520u%2520gumi%25202.jpg

U svakom slučaju, srce mi je puno jer vas je zaista bilo puno :care:

• witch, 476 postova

Svaka cast onima koji su danasnje prepodne odvojili za druzenje sa decom iz Sremcice. Kako sam ja stigla pre vas u Dom imala sam prilike da osetim deo njihovog uzbudjenja oko dolaska "bajkera". Stalno su dolazili do mene i zapitkivali da li cemo stvarno doci, zalili su se sto je lose vreme jer su onda sumnjali u nas dolazak. Meni je bilo interesantno kako su se organizovali da jedan stoji na cosku na samom putu i da objavi kad vidi kolonu. On je tako uzbudjeno trcao prema ostalima i vikao stigli su, stigli su, a onda su svi ostali poceli da skandiraju bajkeri, bajkeri... Krenule su mi suze na oci!

Narocito im je bila vazna utakmica sa nama i pitali su da li ce ih snimati televizija, jer mozda neko vidi koliko oni dobro igraju fudbal.

Posebno me je ganula prica devojcice, koja je samo htela da putem kamera pozdravi oca u nadi da ce da je vidi i da ce doci da je poseti , posto je vec godinama ne posecuje :'( Jako tesko.

Prelepo provedeno uskrsnje prepodne sa nasim drugarima, hvala svima sto su bili, pokazali ste da niste od secera :care: :care: :care:

PS Rade -Busman, pozdravili su te drugari i poslali su ti cestitku za Uskrs.Donecemo ti je prvom prilikom.

• Podržavam 5

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: XTZ 750

ja imam malu molbu... :zvizduk:

ako je neko slikao budalu, klovna, magarca od 2m, u sivom duksu i trenerci :zdravo: :zdravo: kako igra odbojku, ragbi, amerikanaca i još kojekakvih u trenutku izmišljenih sportova sa klincima, bio bih mu i više nego zahvalan da mi pošalje na mail... plaćam pivo!! :cirka1: :cirka1:

• Integrisan, 8375 postova

Dva detalja:

- Atmosfera između klinaca i bajkera je toliko već opuštena i prijateljska, da vaspitači više uopšte i ne ograničavaju decu (prosto ih puste da se igraju sa nama). Ceo Dom odzvanjao je od cike i dečije radosti, baš one prave i iskrene. Htedoh reći, nema više ni u tragovima usiljenosti i distance. Bukvalno drugari, koji se raduju drugarima i priče koje se nastavljaju tamo gde su stale prethodni put :takoje:.

- U povratku gospođa iz Železnika i ove godine izašla je ispred kuće i posipala cvećem bajkere u prolazu. Neznam zašto, ali meni je uvek ta scena toliko jaka i potresna da sa knedlom u grlu vozim do kuće.

• Podržavam 8

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja