alexanto 4654 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim makar sneg pao. Ti kako hoćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma dolazim sigurno....nego reko da prijupitam...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 6, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pope, ponesi ona kisna odela, daj neku akciju...ima da ti idu ko alva! ponadao sam se da ce nas biti 20oro...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 877 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi jos jedan do 20 ,nece valjda neka tamo kisa da nam upropasti dan. Da pokazemo da nam je stvarno stalo do nas samih. Pozdrav i naravno vidimo se na Komandi!Sto kaze nas dobri urednik makar i sekire padale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1333732024[/url]' post='1276557']Pope, ponesi ona kisna odela, daj neku akciju...ima da ti idu ko alva! ponadao sam se da ce nas biti 20oro...... Al ima neka slika.....da vimo kako izgleda....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam se prikljucujem odma nakon obaveza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu biti 20. 1. alexanto i junior 2. culle 3. bugiman 4. Rumba 5. bracabgd 6. Zeka Peka i prijatelj - ica 7. SharkY (na Kangrbici i bez "dresa" ) 8. drakula 9. motor_che 10. Fanky 11. SuperPOP 12. AlexBGD 13. Hogar strašni 14. rusovortak 15. NeCi i GaGa 16. Goblin 17. Šipi 99% 18. sasha & vesna 19. Vlada R1 20. novaklazovic i gospodja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan bugiman, ostaje sve kako smo se dogovorili za ujutru, sto kazu ja idem pa makar i sneg da pada... pusti sms ako nesto promenis da znam samo da te ne cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 6, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Pope, ponesi ona kisna odela, daj neku akciju...ima da ti idu ko alva! ponadao sam se da ce nas biti 20oro...... Xe-Xe ja naručio ... al stiže tek iduće nedelje doduše vredi čekati cena je više nego povoljna bacite oko ... kišnjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ustajem u pola 7,ako ne bude pada krecem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 6, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, sigurno jos ljudi dolazi iz Zrenjanina, prelistaj forum, i nadji se sa njima...u drustvu je em lepse em sigurnije..... srecan put, vidimo se sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, sigurno jos ljudi dolazi iz Zrenjanina, prelistaj forum, i nadji se sa njima...u drustvu je em lepse em sigurnije..... srecan put, vidimo se sutra! Dogovorio sam se sa Alexantom vec tako da imam drusvo!!! Samo sto trenutno kod mene BAS pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano April 6, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto i junior 2. culle 3. bugiman 4. Rumba 5. bracabgd 6. Zeka Peka i prijatelj - ica 7. SharkY (na Kangrbici i bez "dresa" ) 8. drakula 9. motor_che 10. Fanky 11. SuperPOP 12. AlexBGD 13. Hogar strašni 14. rusovortak 15. NeCi i GaGa 16. Goblin 17. Šipi 99% 18. sasha & vesna 19. Vlada R1 20. novaklazovic i gospodja 21. Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano April 6, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I mene uhvatilo nocas..nadam se da cu se srediti do subote. Sutra uvece potvrdjujem ili se brisem sa spiska.. Alo bre,cedi limune i pij,nemo' da dolazim u subotu po tebe! Pijem brate cajeve, c vitamin, coldrex, uzimam strepsils... ma kaki limun, caj i ostala cudesa domaca rakija, jedno po litre do litar pa sa curom na preznojavanje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 6, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, sigurno jos ljudi dolazi iz Zrenjanina, prelistaj forum, i nadji se sa njima...u drustvu je em lepse em sigurnije..... srecan put, vidimo se sutra! Dogovorio sam se sa Alexantom vec tako da imam drusvo!!! Samo sto trenutno kod mene BAS pada uzmi neku kabanicu, od komsije..... i druga stvar, kako mislis da te Pop, djuksi i ja zezamo posle po forumu, ako te ne upoznamo...pa ne ide tako...prvo upoznavanje pa zezanje..... ps: ne vozi iza Popa i ispred Alexa(mada je on bolestan, pa nece doci)....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, sigurno jos ljudi dolazi iz Zrenjanina, prelistaj forum, i nadji se sa njima...u drustvu je em lepse em sigurnije..... srecan put, vidimo se sutra! Dogovorio sam se sa Alexantom vec tako da imam drusvo!!! Samo sto trenutno kod mene BAS pada uzmi neku kabanicu, od komsije..... i druga stvar, kako mislis da te Pop, djuksi i ja zezamo posle po forumu, ako te ne upoznamo...pa ne ide tako...prvo upoznavanje pa zezanje..... ps: ne vozi iza Popa i ispred Alexa(mada je on bolestan, pa nece doci)....... Kisni kombinezon imam,a kako stvari stoje sutra cu ga i isprobati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Promena plana.. Šipi ipak dolazi ali kao suvozac koleZi bugimanu.. Hvala mu unapred za voznju.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan that's a spirit :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan bugiman, ostaje sve kako smo se dogovorili za ujutru, sto kazu ja idem pa makar i sneg da pada... pusti sms ako nesto promenis da znam samo da te ne cekam vazi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Promena plana.. Šipi ipak dolazi ali kao suvozac koleZi bugimanu.. Hvala mu unapred za voznju.. nista druze UVEK.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 6, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I mene neko govno uhvatilo, ceo dan povracanje i temperatura. A zbog subote sam i ostao u bgu, trebao da idem kuci jos pre par dana Nadam se da cu zivnuti do sutra pa da dodjem. Evo upravo sam se ispovracao kao matori, pa mi je odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eh koji smor, videh sa prozora sve motoriste, i pojedine iz MSC-a..a ja kuci mrtav bolestan. Smrc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio nocas i zao mi je sto nisam mogao pravo s'posla na voznju. Lepo sto je bilo dvadesetak skutera sa BJB a i vreme je ipak posluzilo... Na Blicu vest kaze 700 ucesnika... http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/316124/Motociklisti-defileom-odaju-pocast-stradalim-kolegama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 7, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio nocas i zao mi je sto nisam mogao pravo s'posla na voznju. Lepo sto je bilo dvadesetak skutera sa BJB a i vreme je ipak posluzilo... Na Blicu vest kaze 700 ucesnika... http://www.blic.rs/V...adalim-kolegama ja ustao jutros u 8h i kontam da krećem kad kiša taman krenula...ne mogu vam opisati koliko sam popizdeo što nisam krenuo...gorim od besa zbog vremena! A sad non stop sunce i lepo vreme, pihh..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Video sam kolonu kod Sajma predvođenu plavim kolegama na Aprilijama i strobovima, izgledalo je odlično. Od nadvožnjaka za Čukaričku padinu do Savske ulice sve puno motora, grmi Bulevar Vojvode Mišića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...