Ogy 3 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se ovo nece protumaciti kao reklamiranje prodavnica, vec mi je potrebna vasa pomoc da kupim originalni pogonski kais - remen i rolnice za Piaggio Beverly 250 cc 2005-o god., posto mi je ovo prvi servis istog.Unapred veliko hvala na pomoci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano April 4, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan P.G.S. Motori Knjaževačka br. 49/A, - Niš Telefon: 018/212-580, 018/577-222 - Mob: 063/775-6721 Ovde imas dosta banera i reklama, pa procesljaj http://piaggio.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Joj, nemoj samo PGS......ja sa njima nikako nisam zadovoljan. Kupovao sam NOVI motor, a ponašali su se tako da sam imao osećaj kao da sam otišao do trafike iza zgrade. Možda su ti u Nišvilu bolji, ali sve ide preko centrale u BG. Bolje preko nekog servisa, ovlašćenog ili neovlašćenog poručiti delove. Ili nekog ko se bavi dovoženjem delova.....pročačkaj malo po forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 4, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan "Moto Davor"na Novom Beogradu u YU biznis centru. Ne znam telefon ali sam siguran da ces ga naci lako na netu. Za svaku preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan "Moto Davor"na Novom Beogradu u YU biznis centru. Ne znam telefon ali sam siguran da ces ga naci lako na netu. Za svaku preporuku. ako mene slusas Davor i niko drugi,covek zna posao(pricam ti iz svog licnog iskustva) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji hvala puno,svaki vas savet i komentar je dobrodosao.Ja mogu naci na netu sve sto mi treba , ali mi vasa iskustva mnogo vise znace jer cu iz prve ruke saznati kako stoje stvari.Svi oni prodaju i ovo i ono-sto bi rekli " svaki ciga hvali svoga konja " , ali kupiti dobar rezervni deo -pa jos original -e to vam je braco moja u zemlji Srbiji ravno dobitku sedmice na lotou.Jos jednom HVALA svima na pomoci. >>> SRECNO NA DVA TOCKA >>> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano April 4, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj taj Davor, nemam konkretno licno iskustvo, ali cujem da su cene papreno paprene. ne znam kako stoje stvari sa stranim web sopovima gde se prodaju delovi za 50ccm, odnosno 70ccm skutere, tuning i styling. Ako ti treba takav kontakt reci EDIT: evo nadjoh da ovde ima delova za Bev 250 pa procesljaj. Inace ljudi iz Srbije rade nabavku po ceni sa sajta http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productoverview.grid;jsessionid=458BB30A2B4E37A3F4BF06329F3A3834?category1=A%3AA_PIAGGIO&category2=CAT I ovde http://www.sip-scootershop.com/en/main/base/home.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Bella moto u BG-u ili u moto bike iz Kaća...dok sam vozio piaggio-a uglavnom sam tamo nabavljao delove..a da, ima u NS-u neki piaggini, pažini...tako nekako, i oni rade delove pored prodaje motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jedan savet.. Idi na sjat PGS i pogledaj ko su sve ovlasceni serviseri i redom zovi i vidi koliko je gde.. Ja sam skoro kupovao za Gileru sve to i razlike su bile velike. Na jednom mestu sam kupio kais i filter vazduha, na drugom rolnice, a na trecem filter ulja, ulje i svecicu. Necu da dajem pare kad ne moram.. A usteda je bila oko 20%. MAXI pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari puno hvala -potraga u toku...Cim kupim -podnosim referat,mozda pomognem i ja nekome ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili ste na Pontederu, oni su kao ovlasceni uvoznici. Tamo sam kupovao neke semeringe za Piaggio, koje u to vreme niko nije imao u Bg (tj imao je jedan "poznati" majstor, ali je cena bila 4-5 puta veca nego kod ovih ovlascenih). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Pontederi i u PGS-u kupujem sve za moj Beverly, nista kod divljaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...