Čeh 1009 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koristi li neko iGo na HTC telefonu, trebaju mi podešavanja za sys.txt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1303 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan imam ja na HtC P3600 wm6.1 i igo 8 i igo primo kazuj ako mog da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da ga povežem sa win7 x64, zeza me mobile device center Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1303 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam imao problema, sljakao je prvi koji sam skinuo sa neta, al mislim da je meni win7 al 32bit na kompu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Povezao, ali sada iGo radi dobro samo kad je otvorena tastatura, kad zatvorim "miš" promašuje - klikće negde pomereno, ne tamo gde sam stisnuo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1303 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Koji je tel u pitanju, tj model, proveri rezoluciju instalirane navigacije mada misim da si to vec proverio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tel je HTC Touch Pro, 640x480. Imam data.zip sa 320x200 - rekli mi da može da se nabudži , kada ga upalim sve je na svom mestu, nije mutno, nije razvučeno itd... samo što dok ne "otklizam" tastaturu - klikćem u prazno. Dohakaću ja njemu kako-tako, al reko' ako ima neko da se već petljao pa da podelimo (ne)iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1303 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, ne bih znao sa da ti kazem, ja za mene guglao i nasao na rapid serbia forumu, poskidao i igo8 i primo ali je meni rezolucija i na samsung androidu i na htc-u 320x240 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...