Pablo 1965 Napisano Octobar 16, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo ovu poruku preko sajta: "Veceras 15.10.2007. god oko 18 h.doslo je do saobracajne nezgode kod studentskog grada u Tosinom bunaru. Ucesnik nezgode motocikl zx636 i pezo 206.vozac pezoa nepropisno sekao punu liniju i tom prilikom presekao put motoristi.Maloletan S.lukic koji je vozio motor zadobio prelom skocnog zgloba i uganuce obe ruke. motor znaci ne postoji. sve je slomljeno.imao je srecu nosio je kacigu" Zna li neko nesto o tome? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lara 0 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd (Srbija) - Brisbane (Australia) Prijavi odgovor kao problematičan jbt,pa to je kod moje zgrade,a ja ne znam nista o tome...raspitacu se u kraju,pa cu napisati,ako saznam nesto!pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ja lichno poznajem wozacha, Stewa Lukic iz 64-og bloka, 1991. god. Pre owog ninje je wozio Gileru 125 SP02 S. Vojvodica,bele boje. Zalepio je u pezoa sa nekih 150km po njegovoj prichi. Ninju je ispazario 20 dana pre saobracajke,wozio ga je swaka mu chast. posle udarca leteo je 30-ak metara,a sjebao je oba zgloba na stopalima i na lewoj ruci chini mi se. Motor je prodat za 1500eur a owi shto su ga kupili prwo su pitali da li je wozach ziw. Swi se chude kako je preziweo,jer od motora doslowce nishta nije ostalo (u stwari jeste zadnje stop swetlo). Kaciga unishtena,ali ga je spasla. Kaze jedwa cheka da se oporawi da kupi sledeci Stewo,ako chitash owo zelim ti brz oporavak,pa na prolece da zavrtimo zajedno desnu ruchicu, a i Medeni s nama Jasmin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 30, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Maloletno lice 2. Prethodni motor <10 ks 3. Sadasnji motor >110 ks ------------------------------- Recept za tragediju Pozdravite Stevinog tatu i porucite mu da sinu sledeci put kupi zx-10, jer ce taj motor na istom pravcu ici barem 200km/h i ubice svoje dete garantovano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Octobar 30, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam jednom tog decka ... ako se ne varam ... ima garazu u bloku ... kod Chede ... Goran mehanika ? JBg ... brz oporavak zelim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A pa to je onaj lik iz komsiluka, a ja se pitam sto ga nema da juri u poslednje vreme. Sta da kazem, pored moje zgrade nikad nije prosao ispod 10000 obrtaja. Neka se on oporavi brzo, i kupi drugi motor, ali neka malo olabavi sa gasom. Nije u pitanju samo njegovo iskustvo, problem je sto i drugi grese, treba pored svojih gresaka ispravljati i tudje, sto je vrlo tesko ako se brzo vozi. Brz oporavak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan 1. Maloletno lice 2. Prethodni motor <10 ks 3. Sadasnji motor >110 ks ------------------------------- Recept za tragediju Pozdravite Stevinog tatu i porucite mu da sinu sledeci put kupi zx-10, jer ce taj motor na istom pravcu ici barem 200km/h i ubice svoje dete garantovano 1. Nema veze sto je maloletan jer ima kretena koji su punoletni i mnogo gori. 2. Prethodni motor je imao preko 28 KS. 3. Nema veze koliko je konja imao, samokontrola je kljuc. Decku zelim sve najbolje jer je moj vrsnjak i da oladi malo sa strastima jer se izvukao na srecu. verovatno popizdiš kad ti neko kaže ovo ali jebiga... kad porasteš sam ćeš shvatiti neke stvari! a te priče o samokontroli su za mamice i tatice, čuj klinac od 16 godina zna da se sam kontroliše... momku sve najbolje, neka se što pre oporavi i da više nikad nema slično iskustvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Zalepio je u pezoa sa nekih 150km po njegovoj prichi. Ninju je ispazario 20 dana pre saobracajke,wozio ga je swaka mu chast. Ovo me potseca na ono iz Maratonaca: "Al' ga je popravio......" Sva sreca pa je ziv i lakse povredjen. A o tome kao ga vozi i koliko on ima samo kontrole mali citat: "Zalepio je u pezoa sa nekih 150km po njegovoj prichi." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 30, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Isao 150 km/h kroz naseljeno mesto, pa je onda kriv vozac Pezoa. Kad se kreces normalnom brzinom pa ti se neko ispreci to je jedna stvar; ali kad se kreces sumanutom brzinom KROZ GRAD kako onda ocekujes da te ostali ucesnici u saobracaju primete na vreme? I da jos uz to pravilno procene tvoju brzinu i odluce da li imaju vremena za skretanje? Ajde da se ne lazemo, nije uvek vozac kola kriv. Maloletnom S. Lukicu zelim brz oporavak, i preporucujem da kupi nazad svoju staru Gileru i vozi se s' njom jos neko vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Isao 150 km/h kroz naseljeno mesto, pa je onda kriv vozac Pezoa. Kad se kreces normalnom brzinom pa ti se neko ispreci to je jedna stvar; ali kad se kreces sumanutom brzinom KROZ GRAD kako onda ocekujes da te ostali ucesnici u saobracaju primete na vreme? I da jos uz to pravilno procene tvoju brzinu i odluce da li imaju vremena za skretanje? Ajde da se ne lazemo, nije uvek vozac kola kriv. Maloletnom S. Lukicu zelim brz oporavak, i preporucujem da kupi nazad svoju staru Gileru i vozi se s' njom jos neko vreme. [ ako Steva ovo chita? ] Stevo, Stevo... ne daj Bozze da sam ti ja naishao umesto tog pezzowchica, ne bi imao gde da preletish - fljus! Oporavi se, ozdravi pa kao shto Motoholic preporuchuje. U poverenju: ja imam makinu o 12000ccm i 320ks, al u gradu ne prelazim 50km/h. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kao sto meni rece stari biker: ako nemas soli u glavi isto ti je dal kupio scooter ili azdaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Novembar 20, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Lion,jeste to taj dechko. RSV,zamisli shta je Stewa rekao ortaku kad je owaj otishao da ga obidje? "A Medo, al' sam ga poprawio?" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 20, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu tata vec ima para nek mu kupi neku 125cu da vozi trke(sto je cak i legalno posto ima 16) a ne da se ludira po gradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj, sta da radi decko sa 125?Nista ispod 1000, sad je prosao skolu.Sta zna dete sta je sto kila, u`vati pa nosi... :-X Sta sve nema u ovoj nasoj drzavi... Drago mi je sto se oporavlja, rekao bi "pamet u glavu" al verujem da nema svrhe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ogranicenje brzine u naseljenom mestu je 60kmh ili nize...... Sta reci... ??? Inace brz oporavak Zelim, i malo pameti u glavu (ja cu reci ;D) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Novembar 20, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve stvari se jako jednostavno rešavaju - roditelje u zatvor, dete dati u starateljsku porodicu. Nema druge. Sve dok se ovako ne bude postupalo, biće maloumnika koji ne da ne brinu o drugima, nego kako će kad ni ne brinu o svojoj deci.. A ovi što podržavaju klinca (Snake "06, MiloshBG ) pa ni oni nemaju ništa više godina, samo verovatno nemaju dovoljno maloumne i bogate roditelje koji će im kupiti motore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo što je klinac uradio je za svaku osudu ne njega nego roditelja. Ako ne osuđuješ ovakav čin već ga pravdaš, to znači da ga podržavaš (a to verovatno činiš jer ste vršnjaci). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira, iz klasičnih prepirki pouku nećemo izvući, pa bih molio da se ostane na kursu vožnja - stanje vozača, ovo ostalo smo prežvakali dvocifren broj puta. Tema je na post od LOCK-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 21, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan LOCK brate. Dečko se oporavio i vojsku odslužio od kad se vrti ova tema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...