Laki_90 620 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo niciju temu da off-ujem pa sam morao da napravim novu. Evo sta mene interesuje... Gledao sam pre neki dan burgmana 2001 godiste sa ovakvim krajem (mislim na stopaljku) A gledajuci po oglasima nailazio sam i na ovakve primerke istog godista sa ovakvim krajem! Pa me zanima da li je 2001 godina prelazni period izmedju dva "modela" ili samo "podmladjivanje" masina? P.S. Nailazio sam i na 2002 god. burgmana sa onim krajem sa prve slike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano April 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan model ( mercedes ) se radio od 2001 do 2002 god ima da se naleti i na prethodni model da je 2002 mada malo redje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan A dokle se radio model pre mercedesa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Model pre mercedesa se radio do 2001god. Mozes naci stari model da se vidi 01/02god jer kada su uvezeni gledao se datum prve registracije u inostranstvu i taj upisivan u nase saobracajne ili je neko muvao sa papirici i podmladjivao motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni jedan nije bio od preko...bar od onih koje sam gledao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedno pitanje na koje mi treba xitno odqovor. Zanima me koliko burqman prelazi a da se ne otvara masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..to je vrlo nezahvalno pitanje..verovano moze preci puno uz optimalno odrzavanje i laksu ruku...meni bi nov sigurno trajao stotinak hiljada km,ali uz dosta teskih gradskih uslova i dosta vostenja ce lako preci i dva i tri puta manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ponudjen mi je burqman 400, 2001 qodiste koji je presao oko 54 xiljade kilometara. Zato pitam jer nikada nisam vozio skutere niti sam ikada razmisljao o njima. Kapiram da ovde ima dosta ljudi koji ix imaju i znaju mnoqo vise o tome od mene. Cuo sam i pricu kako se burqman kvari i sta ti ja znam. Svaka pomoc i suqestija je dobro dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...