rusic 261 Napisano April 20, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan )) ja uzeh 47, uske mi 46 bile.. dok su ove mekane new york 46 taman... mozh svratish da probash 47... a mislim da je 48 max broj u kom ih prave.. ali nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17666 Napisano April 20, 2012 Integrisan, 8364 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzeh na kraju sidi clever gore i sidi new york za 29.000din ukupno... mislim da je to skroz ok cena (22 i 7k din) http://www.sidisport.com/eng/scheda.php?macro=2&id=19 http://www.sidisport.com/eng/scheda.php?macro=2&id=45 ove duboke sam ostavio potopljene u lavoru pa cu videti posle par sati el pustilo vodu Gde si uzeo Sidi? U Motolandu? Inače, po meni - više nego korektna cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak valjaju Mene juce kod Avale uhvati pljusak, pa sam navukao kisno odelo. Imam i kamasne za obucu, al'sam dao kolegi, koji je bio u patikama, a ja u Cleverkama stigao suvih nogu kuci. Kakve su ti ove Njujorške sa mikro injektorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 20, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan @severian ma da, super korektno... 210€ je najjeftinije shto sam nashao van srbije.. tako da... nismo loshi @avijaticar valjaju, valjaju i hodao sam 10ak minuta, stvarno vrhunska chizma za te pare a i vise.. a ove male mekane su bash to, mekane.. kao patike a imaju ojachanje za menjach i navodno ne klizaju po ulju i mokrom asfaltu kao obichne patike... nadam se i da vetar duva kroz njih.. probacu kad krenu vrucine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo ove u Motolendu prosle godine. Odlicna cizma po pristojnoj ceni a pritom sam nasao i br 48 a u Italiji i Spaniji namaju veci br od 45 http://www.sidisport.com/eng/scheda.php?macro=2&id=14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 23, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan NApolju idealno vreme da probaz cizme josh jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Imam Daytona cizme iz louisa gore tex ,ekstra su ne pustaju kisu imaju metalni ulozak u djonu da se ne krivi vise nego treba ,koza gore ,vec 4 godine kao nove su,samo krema za obucu sa voskom nepustaju ni posle 4 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jul 18, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ove dosno, Sidi-jeve pre 10 dana u Motolandu i prezadovoljan sam. Gore-tex, noga dise, nikad mokra carapa. I cena im je bolja nego preko to je i mene zaintrigiralo! stvarno odlichna cena! el si testirao pod tushem? Misliš ovako nekako? Redne i V mašine greju butine, a bokseri prže stopala. Po vrućini nikad bez čizama. Jednom sam na moru vozio u sandalama i imao prave opekotine. Pre desetak dana po onoj paklenoj vrućini rešim se da napravim krug oko Srbije za 36 sati. Negde u istočnoj Srbiji naiđem na potok sa ledenom vodom. Nisam se premišljao ni trenutka da uskočim. I onda se setim ove teme i "testa Rusić". Položile 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam uzeo Ixs Mugelo 2 čizme,izuzetno sam zadovoljan.Pored dosta protektora i čvrstine može i da se prošeta u njima,a da ne ideš ko robot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...