maxxa 303 Napisano Mart 29, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se to stručno zove, pa zato sledi fotka dakle "harmonike" , promer vila 43mm , crne boje... ako neko ima nove, polovne - samo da nisu u nekom raspad stanju, ili hoće da se menja, ja imam plave, trebaju mi crne... ili mi kažite gde da kupim a da nisu luis i auner takođe, ako neko ima plastike koje idu na vile, kao npr na ovom klx-u sa bilo čega, da vidim ako mogu da uklopim kod sebe da trgujemo pp ili +381 64 198 30 69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3t-racing.com/ariete.php?kat=Mandzetne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo probaj ovde harmonike: http://shop.motobike.rs/OFF-ROAD-MOTOCIKLI/GUME-PREDNJIH-VILA-REBRASTE/GUMA-PREDNJIH-VILA-REBRASTA-SOU1000-CRNA/prod_12617.html Plasticni stitnici su za USD viljusku, ja sam skoro uzeo ovde: http://www.moto-juric.com/ 22e kosta par. Sve preporuke za coveka. ps. imam za yamahu TT600 belu desnu plastiku koja stiti viljusku da ti poklonim pa ako nadjes da neko ima(ista je na yamahama yz i wr) levu ti vici . Ove plasticne se kace na tri srafa, cisto da znas. pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 29, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info obojici @SrdjanTT - ako niko ne ponudi obe cimam te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 29, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan meni ovako nesto deluje zanimljivo prilicno http://www.louis.de/_20a4527448237ed27c03d35cdaefdc83d1/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=470&wgr=390&list_total=11&anzeige=0&artnr_gr=10045818 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 29, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan razmišljao sam o njima, zapravo baš sam se naložio ali sam video na zexovoj steneri i nije mi se baš svidelo... pa sam se odlučio za tradicionalne harmonike hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 29, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa na teneri i lep covek izgleda ruzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 29, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan vajstinu ne bih experimentisao, bar ne još uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 29, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre nekoliko dana iz Belosave dobio manzetne za Super Tenere. Pretpostavljam da imaju i za Afriku. Cena je 1.900 dinara + postanski troskovi izadje negde oko 2.300. Manzetne su italijanske Ariete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 29, 2012 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stavio ja pre par dana ove "Ariete" iz 3T-Racinga. Nisu lose, ali su dosta mekanije od originalnih. Mada koliko kostaju origigi, ove su OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...