stevo 58 Napisano Mart 28, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan BMW Touring godiste 2006 bili su na BMW R 1100 S a mogu na jos neke modele kao R 1100 RT Malo su osteceni vidite na slikama , cijena po dogovoru ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 28, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan slike ostecenja . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cijena 50 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano April 8, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino!!!!!!! Ih, samo mi jos bmw fali... Ovo je džaba. Da nemam bočne kofere. Pa brate za ove pare ne mozes ni kineske kupiti... Ljudi kupujte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan kako izgledaju nosaci za ove kofere, dali moze da se zbudzi na drugi motor a da nije bmw? i da kako bi ih transportovali u Srbiju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino!!!!!!! Ih, samo mi jos bmw fali... Ovo je džaba. Da nemam bočne kofere. Pa brate za ove pare ne mozes ni kineske kupiti... Ljudi kupujte! Pa brate,ako je dzaba,kupi ove-prodaj svoje-za razliku sipaj gorivo i uzivaj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano April 9, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi, veruj mi, ali me mrzi da prekrajam givi nosace... Realno jeste džaba, iako su osteceni, novi koštaju ko nezdravi, mozes i sam proveriti. A ova ostecenja se lako mogu sanirati, da izgleda kao da nije ni bilo nista, samo treba malo strpljenja i puno smirgle . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano April 9, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako izgledaju nosaci za ove kofere, dali moze da se zbudzi na drugi motor a da nije bmw? i da kako bi ih transportovali u Srbiju? Nosač kofera nije problem napraviti. To je praktično jedna malo modifikovana pravougaona cev. Ali je problem što se kofer kači na tri tačke - dve su na tom nosaču i jedna na dodatku pored suvozačevih nogostopa, odnosno kako bi se evropski reklo fuzastera. Znači oko toga bi bilo budženja. Sledeća stvar je da je možebiti levi kofer prilagođen izduvu sa te strane, tako da ne znam koliko bi ti to odgovaralo. Poslednja stvar je da su na ovim koferima popucali plastični profili kojima se kofer oslanja na nosač. To može da nadogradi plastičar, ali eto da pomenem. Jedino je pitanje da li ima smisla da ulaziš u celu akciju s obzirom na to da koferi nisu namenjeni tvom motociklu. Za onoga kome su namenjeni cena je OK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ko prvi djevojci njegova je , mogu se poslati busom za novi sad, cacak i beograd ima direktna linija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano April 10, 2012 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Savetujem da kofere kupe samo oni koji imaju motore BMW-R1100Rt, BMW- R1100RS i BMW R850 RT {zbog polozaja izduva} a ostali da se manu corava posla jer sa koferima se nije igrati. Mogu da se poprave dodatkom metalnog profila a zatim zalivanjem plastike zbog estetike, tako sam ja uradio drugarima a sve ostalo je jedan probo pa se usro. Treba voditi racuna o svojoj bezbednosti ali i onog iza tebe. Stevo srecno sa prodajom i pozdravi TNT i Zeljka Mostarca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice: kupljeni koferi. Kako ide bus za ns? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 10, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ok bus svaki dan u 17 h iz trebinja u 6 u ns Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato , moze zakljucavanje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...