jura 16 Napisano Mart 27, 2012 (promenjeno) U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i nadam se da neko ima resenje za problem. Krenimo redom stavljen nov lanac bregaste,nova svecica ,novo ulje nov antifriz ventili nastelovani karburator temeljno ociscen ,zamenjen filter goriva ,ispran rezervoar . Ali postoji problem motor upali iz prve malo duze se mora drzati cok povucen dok se ne zagreje nakon toga ako ga vozim ili isturiram preko 3000 obrtaja jednostavno ne vrati gas vec ga drzi u tom rezimu ako jos dodam gasa na primer 4-5000 obrtaja ,jednostavno obrtaji padaju ali samo do 3000 obrtaja, kada se motor turira primetno je da ima malovise goriva u izduvnim gasovima. Mislio sam da siber ne dolazi na svoje mesto kada pustim gas ali skinuo sam crevo za dovod vazduha kako bih video kretanje sibera i sve je bilo u redu. Da li mozda nivo plovka moze da pravi takav problem ? U pitanju je KLX 650 C 93 god, Promenio Mart 27, 2012 član jura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi napeo sajlu od gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 28, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni laiku na prvi pogled miriše na sajlu od čoka(saug). Kako radi na leru kada se zagreje bez dodavanja gasa? Ako nije to, onda je nešto u karbu, neka dizna ili tako nešto, ali za to će već neki doktor da se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Meni laiku na prvi pogled miriše na sajlu od čoka(saug). Kako radi na leru kada se zagreje bez dodavanja gasa? Ako nije to, onda je nešto u karbu, neka dizna ili tako nešto, ali za to će već neki doktor da se javi. Sve saje su redu gas vrati mehanicki do kraja ali problem ostaje unutar karburatora skinuo sam i prirubnicu sa cilindra sve je u redu nigde nije kriva gumica zaptivna kao nova .Na leru dosta lepo radi malo samo treba jos fino stelovanje smese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 28, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prati potrosnju ulja, oce tako da radi ako sagoreva mnogo ulja ( naravno prvo treba pregledati siber na karbu - ali ti tvrdis da je sve ok ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Narode resen problem motor radi kao sat ,sauk koristi samo pri prvom palenju i veoma brzo stabilizuje obrtaje ,ponovo ociscen karburator izduvan komprimovanin vazduhom ,nastelovana smesa(mada mozda jos malo dostelovati) i eto sad je onako kako treba da bude . Hvala svima na instrukcijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...