GS 249 Napisano Octobar 30, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan meni je interesantna ova ralica, otprilike sam tako nessto zamislio od cega je u orginalu i moze li neka malo bolja slika na pm ili u temi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11192.0 pozzz Ova ralica je moj model i ova na slici je prvi probni i jedini odljevak , tako da sad nemam bolju sliku. sa lijeve strane je nesto kraca jer je tako zahtjevala bocna nozica. Ralica izgleda jos bolje sa mrezama u bocnim otvorima.Kada sam radio model cilj je bio da ne bude preglomazna i da donekle prati linije motora ,da ne strci kako je to obicno slucaj sa preradama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 25, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan samo da javim da radovi naprediju pod sloganom "kukuuuu i lele"! ;D delovi stigli, provizorno poslagani na motor (nisam mogao da slikam) tako da sad znamo gde će da zapinje. ulaz u auspuh mora da se prepravi tako da cevi odmah skreću na desno kako bi bilo mesta za cev, akumulator i struju koje ima pun qu...c. sutra treba da kupim cevi od kojih ću praviti subframe, pesak ću da ukradem od nekog i krećemo! ;D slike uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 25, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred. Hoces li na hladno da savijas cevi? Imas li alate i na cemu savijas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 25, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nema šanse na hladno, moraću onu foru sa peskom o kojoj sam već pisao. i grejanje naravno. subframe mora da se savije u obliku slova V skoro. napraviću šablon tako što ću na ploču navariti metalne klinove na mestima gde treba da budu krivine i onda samo savijati oko njih. opisaću to detaljno kad krenem daradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Novembar 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Raso, neke slike (u tvojim postovima) na prvoj strani nece da mi otvori. Aj baci pogled i vidi da se nisu negde "zagubile", ili je mozda problem u mom kompu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda kad se ubudži đunta sa sitnim nutom okilavio sam za vreme slikanhja, auspuh nije nimalo lak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nema zvuka po slici bih rekao da predes kao sit macak pored peci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan vrh brate izgleda do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda. Po meni mozda bi bilo bolje kad bi samo malo manje vireo auspuh tj kad bi plastika bila malo duza. Gde ce lepsa polovina da sedi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Gde ce lepsa polovina da sedi? na zzr-u! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda. Po meni mozda bi bilo bolje kad bi samo malo manje vireo auspuh tj kad bi plastika bila malo duza. Gde ce lepsa polovina da sedi? ima tu jos jedan deo izmedju repa i auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna slicka, u sustini izgleda ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda. Po meni mozda bi bilo bolje kad bi samo malo manje vireo auspuh tj kad bi plastika bila malo duza. Gde ce lepsa polovina da sedi? ima tu jos jedan deo izmedju repa i auspuha ne znam na šta misliš... sve što imam je na slikama. plastika sa sedištem ide još malo nazad, par cm, nisam mogao lepo da namestim jer se klati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je to na trkackim motorima samo. Neki karbonski deo koliko se secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Decembar 1, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde ce lepsa polovina da sedi? na zzr-u! ;D sutra malo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je to na trkackim motorima samo. Neki karbonski deo koliko se secam. da, to ide uz termognoni race... ehh, nema se para zato! Gde ce lepsa polovina da sedi? na zzr-u! ;D sutra malo ;D hoćeš malo celofana u kapice za svećicu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 26, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan upustio si se u zescu avanturu,ako ti treba neka pomoc tu sam ,evo ti slike mog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Decembar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan upustio si se u zescu avanturu,ako ti treba neka pomoc tu sam ,evo ti slike mog motora Video sam ti motor jednom prilikom na Bulevaru, mnogo dobro izgleda, svaka cast na trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Decembar 26, 2007 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je najlepse preradjen motor kog sam ikad video (ne racunam one budzevine sa ulezenih vise od 50.000 e) Svaka cast ! Jednostavno, nije prenasminkano, a prelepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 26, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jes da volim enduro motore ali ovaj je prelep rado bih ga terao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan mnogo lep motor, svaka ti cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ cafe racer Lep motor ali su mi i fotografije zestoke. Kakva je to rasveta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan slike je pravio *R FOTO* Srdjan inace isto bajker naravno sa rasvetom,tesko da bi ga ja ovako slikao lakse bi napravio jos jedan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video sliku, prvo sam pomislio da je neka slika sa interneta posto stvarno mnogo dobro izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 28, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan pregledao sam sve moguce po internetu dok nisam nesao sta je najpametnije raditi sa exup-om mislim da je ovo neko optimalno resenje za njega sve drugo bi bilo ili preterano skupo (mada i ovo dosta kosta i to samo delovi ruke neracunam radio sam sam) a ujedno bi trebalo da bude i udobno za voznju,,,volan rental,,kociona klesta r1,,cajger digi. koso,,teflon creva,,cilindar kocioni hayabusa,,retrovizori hcm,,far gilera runer //oklop fara izlio sam oklop hladnjaka isto,,rep r1 70% a30% opet staklo plastika ,,sedista prepravljana pa tapacirana,,instalacija skoro cela nova (katastrofa od posla),,migavci napred led nazad led stop led,,akrapovic,,stitnik lanca polirani prohrom ,,slajderi louis,,fodasteri ,tegovi volana,,,donji deo oklopa isto prepravka itd itd pa poliranje rama i tockova(sam polirao) i nakraju farbanje(e to nisam) sve u svemu za voznju je extra a letos sam sa njim dobacio i do mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...