Jump to content

Moto Zajednica

NOLAN

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Koliko ja znam OVO je generalni uvoznik Nolan kaciga. Bio sam pre neki dan kod njih i rekli su mi da im trebaju stici uskoro novi modeli kaciga (Nolan N104, X-lite X702,...). Moguce da su vec stigli.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

moj predlog idi tamo i cenkaj se!

ali pre toga uzmi i probavaj kacige, nesto palamudi , oduzimaj vreme...

kukaj kako ti je skupo i kako si jedva namakao da kupis bmw F650 ( nemoj bas sa GS-om da ides )...

dok ne dodjes do 20+ % ne odustaj... ja sam moju sa 25000 uzeo za 18000 ( mada na sajmu ali posto ga ove godine nema ... samo ti prioni na cenkanje )...

ps. i cenkati se nije sramota... to mu dodje ko vestina :) nekad uspe nekad ne...

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 283 postova
  • Motocikl: R6

Uff.... zvao sam...usi otpadaju :(

Jesi upoređivao sa cenama od preko? Skoro da sam 100% sigurna da možeš da prođeš, ako ne jeftinije onda bar isto, kao da si kupio u Italy. Treba da odeš do njih, kao što ti kaže Ranko.

Inače, oni su jedini uvoznici kod nas, mada, mogu da se nađu i u nekim drugim prodavnicama neke Nolanove kacige, ali sporadično i obično isto koštaju.

• Zainteresovan, 594 postova
  • Motocikl: ADV T☆34

... ja sam moju sa 25000 uzeo za 18000 ( mada na sajmu ali posto ga ove godine nema ... samo ti prioni na cenkanje )...

Ima SAJMA OVE GODINE ali u režiji DELTA AUTO MOTO, znači BMW, Honda, MOTORI I KOLA, Alfa, Fijat - ostalo.... Održava se u Delta sitiju od 28.03. do 01.04. Očekujem da će biti i izlagača sa opremom. Ako Mototrade izadju sa Nolanom, javiću ti.

Ja sam isto kod njih dobio popust na cenjkanje, nisu se bunili. Obavezno idi tamo, imaju oni uvek po nešto na akciji, ali to mora na licu mesta...

:zdravo:

• Ne silazi, 6569 postova
  • Motocikl: đački pešački

Traži Ognjena ili Slavka, reci da ti daju ko za Đuntu, ajd malko skuplje, po sajamskim uslovima, za keš. I naglasi da neću da menjam kacigu još uvek. Inače špic cena je oko 200 € za N 90 klasik, to ti je preko 22.000.( € je 110 +, ne računajte od pre dve godine dinarski iznos).

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: Beverly 300 ie

Ja sam baš juče bio kod njih. Imam N32, gledao sam za devojku N33. Cijena prava sitnica. Malo sam čačn'o po netu i nisam našao ništa povoljnije, osim na ebay-u, ali samo na onom u Ju Es end Eju......Ima li neko neki savet, kako proći što bolje, a da ne bude cenkanje. Ili ono....pravac zvanični uvoznik i... "evo ja doš'o sa butkom crvendaća, pa da vidimo koliko košta"....

Unapred hvala

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Izgleda da ti nema druge, nego butkicu u dzep, pa u radnju ... i ja sam nanisanio tu 33-ku za moju zenskadiju. :takoje:

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip

danas sam bio u mototrade groupu i uzeo nolan n-104. na proslogodisnje modele daju popust. imaju kazu neku akciju. najbolje je da odes, vidis i raspitas se kod prodavca. ljubazni i strpljivi. sve pohvale.

Da li je neko skoro gledao neku Nolan kacigu u mototrade-u? Da li su malo "popustili" što se tiče "pregovora"? Koliko znam, oni samo keš trguju, nikakve rate, kartice (može,ali ceo iznos), popusti, sajmovi, stari modeli.....Svaki savet dobro dođe, hvala.

• U prolazu, 54 postova

Da li je neko skoro gledao neku Nolan kacigu u mototrade-u? Da li su malo "popustili" što se tiče "pregovora"? Koliko znam, oni samo keš trguju, nikakve rate, kartice (može,ali ceo iznos), popusti, sajmovi, stari modeli.....Svaki savet dobro dođe, hvala.

ja sam bio prosle nedelje dva puta posto sam jurio kacigu, i decko sto tamo radi je bas ljubaazn i strpljiv nema sta, ali sto se tiche cena imas neke kacige na popustu...ja sam gledao N85 koje su od 23-30 000...sta znam sumnjam da moze u radjni da ti spusti cenu, a rekao mi je da im od sredine juna stize nova tura pa mozes i da porucis neku ako ti se svidja a recimo nema velicine ili boje pa da ti stigne...

Dobro i to na "česi" nije tako loše. Koliko često menjaju cIJene, obzirom da ovo domaće #$%& stalno pada? Jurim N33 za dragu mi, imam "rezervnu" samo onu malu jet, nije bubregara, nego "kačket", uglavnom, ta je dobra ali samo za do 50ccm, ili za prevoz do trotoara na drugoj strani bulevara.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja