ErnestM 33 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde se mogu najpovoljnije kod nas kupiti NOLAN kacige, tj. ko je generalni uvoznik ? Hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam OVO je generalni uvoznik Nolan kaciga. Bio sam pre neki dan kod njih i rekli su mi da im trebaju stici uskoro novi modeli kaciga (Nolan N104, X-lite X702,...). Moguce da su vec stigli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad pitas kolegu google-a izadje ova firma: http://www.mototradegroup.com/:zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan OK drugari...puno fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uff.... zvao sam...usi otpadaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima jos neko ko radi Nolan-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 26, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan moj predlog idi tamo i cenkaj se! ali pre toga uzmi i probavaj kacige, nesto palamudi , oduzimaj vreme... kukaj kako ti je skupo i kako si jedva namakao da kupis bmw F650 ( nemoj bas sa GS-om da ides )... dok ne dodjes do 20+ % ne odustaj... ja sam moju sa 25000 uzeo za 18000 ( mada na sajmu ali posto ga ove godine nema ... samo ti prioni na cenkanje )... ps. i cenkati se nije sramota... to mu dodje ko vestina nekad uspe nekad ne... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Uff.... zvao sam...usi otpadaju Jesi upoređivao sa cenama od preko? Skoro da sam 100% sigurna da možeš da prođeš, ako ne jeftinije onda bar isto, kao da si kupio u Italy. Treba da odeš do njih, kao što ti kaže Ranko. Inače, oni su jedini uvoznici kod nas, mada, mogu da se nađu i u nekim drugim prodavnicama neke Nolanove kacige, ali sporadično i obično isto koštaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 26, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan ... ja sam moju sa 25000 uzeo za 18000 ( mada na sajmu ali posto ga ove godine nema ... samo ti prioni na cenkanje )... Ima SAJMA OVE GODINE ali u režiji DELTA AUTO MOTO, znači BMW, Honda, MOTORI I KOLA, Alfa, Fijat - ostalo.... Održava se u Delta sitiju od 28.03. do 01.04. Očekujem da će biti i izlagača sa opremom. Ako Mototrade izadju sa Nolanom, javiću ti. Ja sam isto kod njih dobio popust na cenjkanje, nisu se bunili. Obavezno idi tamo, imaju oni uvek po nešto na akciji, ali to mora na licu mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4199 Napisano Mart 26, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Traži Ognjena ili Slavka, reci da ti daju ko za Đuntu, ajd malko skuplje, po sajamskim uslovima, za keš. I naglasi da neću da menjam kacigu još uvek. Inače špic cena je oko 200 € za N 90 klasik, to ti je preko 22.000.( € je 110 +, ne računajte od pre dve godine dinarski iznos). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam baš juče bio kod njih. Imam N32, gledao sam za devojku N33. Cijena prava sitnica. Malo sam čačn'o po netu i nisam našao ništa povoljnije, osim na ebay-u, ali samo na onom u Ju Es end Eju......Ima li neko neki savet, kako proći što bolje, a da ne bude cenkanje. Ili ono....pravac zvanični uvoznik i... "evo ja doš'o sa butkom crvendaća, pa da vidimo koliko košta".... Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ti nema druge, nego butkicu u dzep, pa u radnju ... i ja sam nanisanio tu 33-ku za moju zenskadiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Do jajca......ne daju popuste, ne daju na rate. Pa mora negde da "popuste"....ili im ide baš toliko dobro da nemaju potrebe za time Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio u mototrade groupu i uzeo nolan n-104. na proslogodisnje modele daju popust. imaju kazu neku akciju. najbolje je da odes, vidis i raspitas se kod prodavca. ljubazni i strpljivi. sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko skoro gledao neku Nolan kacigu u mototrade-u? Da li su malo "popustili" što se tiče "pregovora"? Koliko znam, oni samo keš trguju, nikakve rate, kartice (može,ali ceo iznos), popusti, sajmovi, stari modeli.....Svaki savet dobro dođe, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko skoro gledao neku Nolan kacigu u mototrade-u? Da li su malo "popustili" što se tiče "pregovora"? Koliko znam, oni samo keš trguju, nikakve rate, kartice (može,ali ceo iznos), popusti, sajmovi, stari modeli.....Svaki savet dobro dođe, hvala. ja sam bio prosle nedelje dva puta posto sam jurio kacigu, i decko sto tamo radi je bas ljubaazn i strpljiv nema sta, ali sto se tiche cena imas neke kacige na popustu...ja sam gledao N85 koje su od 23-30 000...sta znam sumnjam da moze u radjni da ti spusti cenu, a rekao mi je da im od sredine juna stize nova tura pa mozes i da porucis neku ako ti se svidja a recimo nema velicine ili boje pa da ti stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Kaže ovde da primaju i čekove blabla http://vesti.bjbikers.com/predstavljanje-firme-motoring-doo-beograd/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže ovde da primaju i čekove blabla http://vesti.bjbikers.com/predstavljanje-firme-motoring-doo-beograd/ Upravo sam se cuo sa njima i informacija je da daju na "tri ceka", odnosno cekovima na tri rate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Dobro i to na "česi" nije tako loše. Koliko često menjaju cIJene, obzirom da ovo domaće #$%& stalno pada? Jurim N33 za dragu mi, imam "rezervnu" samo onu malu jet, nije bubregara, nego "kačket", uglavnom, ta je dobra ali samo za do 50ccm, ili za prevoz do trotoara na drugoj strani bulevara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...