unas 786 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Resih i ja da se u proslu subotu "podmladim" i podelim neki flajer. Salu na stranu... Mislio sam, daj da probam ja, vozaci ce kada vide malo "zrelijeg" bajkera lakse da uzimaju flajere . Bio sam na semaforu ispred Doma omladine, u smeru ka Domu Vojske tj. Francuskoj ulici. Sto se tice samih kontakata sa samim automibilistrima, tu je bilo svega, iskustva su slicna kao kod ostalih drugara, pa da ne ponavljam. Ali pretezno pozitivna!!! Semafor je relativno kratak, priliv vozila je bio skroman... subota, relativno rano ujutro, musavo vreme, a i prognoza za taj dan ne bas optmisticna - sve je to imalo uticaj. Maksimalno 4-5 flajera je moglo da se uruci i to se desilo samo nekoliko puta.. Doduse, vise vozila se nije ni zaustavljalo, u to vreme izmedju 9 i 10 sati, po jednom turnusu na doticnom semaforu. Ovako nesto treba cesce ponavljati, ali iskljucivo radnim danima i u spicevima (kao sto neko rece, uz prethodnu analizu raskrsnica). Ako zanemarimo vizuelni efekat motoriste u punoj opremi koji deli flajere, mislim da je daleko najefikasniji nacin stavljanje flajera na soferke parkiranih vozila. Osim toga sto se na taj nacin moze "obeleziti" daleko veci broj vozila, ne treba zaboraviti da svaki vozac prilikom skidanja flajera baci barem letimican pogled da vidi o cemu se radi. A ovaj nas odlicno uradjeni flajer ce vecinu sigurno na prvi pogled zaintrigirati. Dovoljno da vide glavne poruke, sto nam i jeste cilj. Mozda je najbolja kombinacija i jednog i drugog nacina, sa tezistem na parkirana vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 12, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti jos nisi poceo da kacis flajere na soferke komsija? Nego, meni pade juce jos jedna ideja na pamet. U zgradi gde radim ima skoro 1000 dusa. Uz dogovor sa nadleznima, ima da stavim brdo flajera na salter gde se dele kljucevi od kanclarija, pa neka uzme svaki 5-i, pa je vajda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlKos 428 Napisano April 15, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Dublin, Republic of Ireland Motocikl: Triumph Thhunderbird Sport Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim slucajno zatekao sam se u Beogradu za vreme otvaranja sezone. Bez motocikla. Morao sam, naravno da ucestvujem u voznji i tako iznajmio motocikl za taj dan. Irsku zastavu napravila je moja mezimica, kci Nina. Bilo je nestvarno, zanimljivo i veoma uspesno! Nisam nazalost mogao da ostanem na druzenju - sledeci put! Sve cestitke organizatorima i ucesnicima. Pozdravi iz suncanog Dablina. Srecan uskrs! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 16, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan ALKose što se nisi javio pa da te svi bijemo jer smo predugo čekali tvoje postove sa putopisa iz Irske :moto3: Ili bar pivo da popijemo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 16, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio iza Alkosa u jednom momentu pa sve se mislim da ga obalim sa motora al zakljucih da tako nece zavrsiti putopis te odustah od prvobitne ideje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 16, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio iza Alkosa u jednom momentu pa sve se mislim da ga obalim sa motora al zakljucih da tako nece zavrsiti putopis te odustah od prvobitne ideje :lol: Ti bre nisi normalan, iskidah se od smeha, sve te zamisljam kako se boris sam sa sobom sta da uradis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 16, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac.... .... koja si ti legenda... ....s'obalio ga ne s'obalio....putopisa mema.... ...šala mala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 16, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ... Vozi Mikulanac iza Alkosa razmislja kad ce nastavak putopisa pravac Dablin pa okrene nazad dovrši putopis i onda konačno pročita šta je bilo na kraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 17, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac.... .... koja si ti legenda... ....s'obalio ga ne s'obalio....putopisa mema.... ...šala mala.... Nemoj da mesas pojmove, pomislice ljudi svasta. Snajka se s'obaljuje a bajker obaljuje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 17, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E jes vala baš.... ....ma mož' bre da mu radimo šta oćemo putopisa ....mema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 20, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da Bandolera nije imala problema sa svojim mobilnim telefonom pitanje je da li bi ove fotografije ikad bile objavljene Pošto je memorijska kartica bila prepuna telefon je pobrljavio. Prebacimo fotke na komp i u gomili fotografija pronađemo i ove fotke sa otvaranje sezone. Nije ekstra kvalitet ali možda će nekome dobro doći da se pohvali da je učestvovao u prvom zvaničnom "Otvaranju Moto Sezone" u Srbiji. To bi bilo to, pozdrav svima 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pronašao...Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam u nedelju 22 04. je iz Pozarevca vozena organizovana voznja, do Golupca i nazad. Uzelo je ucesce preko pedesetak motocikala, sa organizovanom policijskom pratnjom. Lepo smo se vozali. Ali posto sam ja surovi individualista, valjda ce neko iz srpskog "Kumrovca" da se javi sa impresijama. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Lazarevcu je u subotu 21.04. održana peta "Prolećna smotra" kojom je obeležen početak moto sezone... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, bilo odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 26, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, hoce li biti "otvaranja moto sezone 2013" i kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, hoce li biti "otvaranja moto sezone 2013" i kad? Da stvarno. Šta se dešava? To bi trebalo da bude uskoro. Početkom aprila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Mart 21, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, hoce li biti "otvaranja moto sezone 2013" i kad? Mene isto devojka pitala sinoć. Uželeli smo se gužve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 21, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nemo` mi tu zvizduces Betovenovu devetu, nego obnaroduj ako znas nesto sto mi ne znamo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kanda se odlaže zbog nedovoljnog interesovanja potencijalnih učesnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Šteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 25, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo nece biti nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan A ja opet, sa druge strane imam informaciju da ce biti... http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/24474-mishke/ Napomena : Pogledaj status... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...