kochaMatori 1108 Napisano Mart 26, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan 07:00 Beograd se budi. 07:30 Subota, lep sunčan dan, ne radi se. 08:30 Proleće miriše. 08:45 Bake i deke gegaju se ka beogradskim pijacama. 09:00 Mlade mame i tate koriste priliku i sa decom ruku pod ruku pune beogradske parkove. 09:30 Činovnici koji rade preko nedelje od 9 do pet i kući dolaze u 8 užurbano piju jutarnju, odocnelu kafu. 09:40 Pored otvorenog prozora žena im diktira spisak šta sve i gde će danas pozavršavati u gradu što preko nedelje nisu stigli... 09:45 Iz daljine se negde čuje potmula grmljavina... kiša će popodne, neko reče. 09:50 Grmljavina je sve jača i jača... dolazi sa svih strana... prolaznici se osvrću... dižu glave u nebo... 09:55 nebo prozračno i vedro... Telefoni u Studiu B, u policiji... vatrogasnoj brigadi ne prestaju da zvone... grmljavina je sve jača 10:00 Na ulicama svi stoje. Beograd odzvanja od grmljavine. Prozori podrhtavaju...na terasama ljudi uznevereno krive vratove 10:01 Nadiru tiho...uz zaglušujuću grmljavinu... niotkuda i sa svih strana...zastrašujuće mirno i lagano...nadiru...ne vidi im se kraj 39 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Slikovito nema sta, cestitam + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Najezio sam se , citajuci post......uh jedva cekam da vidim / ucestvujem...trebalo bi da bude dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pobrisao sam teski off iz teme, idemo dalje sa dogovorima, imamo jos desetak dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 27, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan 07:00 Beograd se budi. 07:30 Subota, lep sunčan dan, ne radi se. 08:30 Proleće miriše. 08:45 Bake i deke gegaju se ka beogradskim pijacama. 09:00 Mlade mame i tate koriste priliku i sa decom ruku pod ruku pune beogradske parkove. 09:30 Činovnici koji rade preko nedelje od 9 do pet i kući dolaze u 8 užurbano piju jutarnju, odocnelu kafu. 09:40 Pored otvorenog prozora žena im diktira spisak šta sve i gde će danas pozavršavati u gradu što preko nedelje nisu stigli... 09:45 Iz daljine se negde čuje potmula grmljavina... kiša će popodne, neko reče. 09:50 Grmljavina je sve jača i jača... dolazi sa svih strana... prolaznici se osvrću... dižu glave u nebo... 09:55 nebo prozračno i vedro... Telefoni u Studiu B, u policiji... vatrogasnoj brigadi ne prestaju da zvone... grmljavina je sve jača 10:00 Na ulicama svi stoje. Beograd odzvanja od grmljavine. Prozori podrhtavaju...na terasama ljudi uznevereno krive vratove 10:01 Nadiru tiho...uz zaglušujuću grmljavinu... niotkuda i sa svih strana...zastrašujuće mirno i lagano...nadiru...ne vidi im se kraj Fenomenalno.... ....što reče VladaSD...naježih se.....ispod 1000 nas biti neće..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da dolazim sa MAXI ekipom! :moto3: Vodja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
conestef 5 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim...vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Potrudicu se da bude organizovanog dolaska u BGD iz Kragujevca. Vidim da su zainteresovani i forumasi Na 2 tocka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Mart 28, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Majka ovog decka je ucestvovala u emisiji.. Pogledah klip o izvestaju rts-a i price svedoka.. nemam komentar, strasno... http://www.prva.rs/sr/video/zabava/zene/mediaSet/3525/%C5%BDene+Tema%3A+Bahati+voza%C4%8Di Odgledao sam, pažljivo sam slušao njegovu majku. Do sada se ništa nije desilo povodom tog slučaja. Brzo će doći i godišnjica tragedije. Predlažem da se na taj dan ukoliko ne bude pomaka u slučaju, organizujemo i od ranog jutra blokiramo pomenutu raskrsnicu. Opomena bi bila da 7.4. prođemo kroz raskrsnicu i minutom ćutanja skrenemo pažnju, jer ionako je tema skupa bezbednost u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Mart 28, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Majka ovog decka je ucestvovala u emisiji.. Pogledah klip o izvestaju rts-a i price svedoka.. nemam komentar, strasno... http://www.prva.rs/sr/video/zabava/zene/mediaSet/3525/%C5%BDene+Tema%3A+Bahati+voza%C4%8Di Odgledao sam, pažljivo sam slušao njegovu majku. Do sada se ništa nije desilo povodom tog slučaja. Brzo će doći i godišnjica tragedije. Predlažem da se na taj dan ukoliko ne bude pomaka u slučaju, organizujemo i od ranog jutra blokiramo pomenutu raskrsnicu. Opomena bi bila da 7.4. prođemo kroz raskrsnicu i minutom ćutanja skrenemo pažnju, jer ionako je tema skupa bezbednost u saobraćaju. cela tema http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68642-cvijiceva-despota-stefana-poginuo-bajker-1972011/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Да ли има неко из Новог Сада да иде 7.04 на отварње сезоне ? Могли би да идемо у групи ...старим путем наравно... а може и преко Титела :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan MK Horda iz Novg Sada ce uskoro da se izjasni pa bi mogla biti organizovana grupa pa da se pojavimo svi kako i dolikuje tiho al bucno lagano al mocno sa vetrom u kosi i osmehom na licu Pozdrav MK Horda 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kočo ni Orson Vels ti nije ravan,žao mi je što sam ovako daleko pa ne mogu lično da prisustvujem ovoj manifestaciji ali ako nešto znači sa vama sam svim srcem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 372 Napisano Mart 28, 2012 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Svi su dobrodošli, ne moram ni da pominjem Ideja je da svojom brojnošću kažemo svima da dolazi vreme motora, da će nas hteli-ne hteli gledati svakog dana na ulicama. Pa kad nas već ima, lepo je da nas vide dobro raspoložene, u koloni, u opremi... iz svih krajeva, pojedinci i članovi klubova na jednom mestu, zajedno, sa istim ciljem. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Mart 28, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja boravim u Italiji cetvrti dan ,sluzbeno.Moram Vam reci kao sto vec i sami znate, da je ovde u Veroni ogroman broj motora.Da ne bi duzio verujte mi, profesionalni sam vozac,motoristi imaju veca prava u saobracaju. MI SE U SRBIJI MORAMO IZBORITI ZA PODJEDNAKA PRAVA UCESNIKA U SAOBRACAJU. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Mart 28, 2012 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan kad tu smo mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da moram prelaziti Debelo dozvoli BRDO!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 28, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ja boravim u Italiji cetvrti dan ,sluzbeno.Moram Vam reci kao sto vec i sami znate, da je ovde u Veroni ogroman broj motora.Da ne bi duzio verujte mi, profesionalni sam vozac,motoristi imaju veca prava u saobracaju. MI SE U SRBIJI MORAMO IZBORITI ZA PODJEDNAKA PRAVA UCESNIKA U SAOBRACAJU. Tako je!!! I ovde u Srbiji je ogroman broj motora/ motorista........ i zato........ispod 1000 nas biti neće..... p.s. Jer ako već hoćemo da otvorimo sezonu kako valja.... moramo da pokažemo koliko nas ima..... a ima nas hvala Bogu mnogo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da moram prelaziti Debelo dozvoli BRDO!!! Cekamo te brate gabaritni !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan iz daljine čuju se kao GROMOVI... naravno +1, pa makar i kao suvozač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Kočo, ovo na kraju mi se najviše sviđa.''Nadiru tiho...uz zaglušujuću grmljavinu... niotkuda i sa svih strana...zastrašujuće mirno i lagano...nadiru...ne vidi im se kraj'' Ako vreme posluži i nastavak druženja tog dana biće za pamćenje - po dobru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 1, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Kočo, ovo na kraju mi se najviše sviđa.''Nadiru tiho...uz zaglušujuću grmljavinu... niotkuda i sa svih strana...zastrašujuće mirno i lagano...nadiru...ne vidi im se kraj'' Ako vreme posluži i nastavak druženja tog dana biće za pamćenje - po dobru! Moto Asocijacija Srbije (MAS) i mi, udruzili smo sve svoje snage koje imamo, kao organizacije, u taj dan: 07. April 2012 Sada je na svakome od nas forumasa - clanova BJBikers moto-zajednice da ucinimo sve da se tog dana licno pojavimo i da pozovemo i dovedemo sve svoje prijatelje koji voze motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nacuh da cemo tokom noci zavrsiti u Semaforu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nacuh da cemo tokom noci zavrsiti u Semaforu Ima jedna rubrika subotom u jutarnjem programu Radio Beograda 1, bavi se bezbednođću saobraćaja. (traje godinama, pa i decenijama). Zove se ''SEMAFOR''. Bajkeri su četo glavna tema, a naravno i u subotu će biti posebna najava skupa i promocija Radio-džingla ''Spasi bajkera''. Znam 100% jer ja pravim rubriku, a ovih dana gledam da o manifestaciji obezbednim ''vreme'' u vestima pa i programu. Ajd' da ne pričam mnogo - bolje da se radi. Vidimo se u subotu! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...