Saler 1571 Napisano April 6, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pre nekoliko sekundi gledao prilog o ovoj akciji u dnevniku RTS-a. Ovo, kako smo okarakterisani jednostavno prelazi sve granice pristojnosti! Nekako bi trebalo da im se odgovori. Ja sam gledao B92 ni oni nisu ništa bolji,Novinarka je 10 puta ponovila da su motoristi krivi za 60% udesa u kojima su učestvovali.Ne znam odakle tolika odbojnost ka nama.Ako imaš ideju kako da reagujemo ja sam uz tebe.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 6, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sutra, nazlost peske! Obecavam dobre fotografije celodnevne akcije (baterija se puni, kartice spremne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18531 Napisano April 6, 2012 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne nervirajte se! Neće se desiti da sutra izađemo ispred Skupštine i da svi odjednom kažu; da, u pravu su ljudi... Ovo je maraton, korak po korak, malo po malo. Ako nas bude dovoljno i ako smo odlučni - pomerićemo planinu pre ili kasnije ! Najbolja reakcija je mnogo motora u kulturnoj koloni, sa jednom idejom, sa pametnom kampanjom, za naših 87 poginulih drugova od prošle godine (i sve one pre njih), jedinstveni (ej, u Srbiji bRe!) i odlučni. Videćete. Malopre smo došli sa Tvrđave. Do ponoći smo rešavali razne zapetljancije. Sutra prosto mora da uspe stvar . Vidimo se za par sati. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 7, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno si u pravu,da ne može sve odjednom ali oni kao da ne vide da treba da se ugledaju na nas,mi se družimo,razmenjujemo iskustva,organizujemo humanitarne akcije,delimo paketiće, na našim skupovima nema nasilja i tuča,pomažemo jedni drugima a oni nas predstavljaju kao neku grupu koju treba zabraniti jer je opasna po živote građana.A tu planinu što si pomenuo,MA POMERIĆEMO JE KAD TAD!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Сад стигао са службеног пута 900 км. Не знам дал` да лежем ил` да палим машину и да крећем за Бгд Надам се да се видимо ујутро Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18531 Napisano April 7, 2012 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao uvaženi kolega Mikulanac: kakav si ti foxmolder ako se pitaš ? Dakle: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan spreman ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 7, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, svi koji dolazite izvan Beograda Srećan Vam Put i Dobro nam Došli Za sve kojima danas zatreba a pre svega za naše prijatelje koji dolaze na skup a nisu iz Beograda, objavljujemo Pomoć na Drumu - Spasi Bajkera SOS telefon Asocijacije Motociklista Srbije - BJBikers. +381 62 18 19 710 U slučaju bilo kakve, ne daj Bože, neprilike u kojoj bi vam zatrebala bilo kakva pomoć, informacija i slično slobodno pozovite ili pošaljite SMS na gore navedeni broj telefona. Molimo vas da ovaj telefon pozivate samo u slučaju preke potrebe kako bi uvek bio dostupan onome kome je zaista pomoć neophodna. Telefon će biti dostupan 00 - 24 svakog dana u godini počev od Subote 07. Aprila 2012. godine od 08:00h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene magla, ali ne pada nista, asfalt se susi AJMOOOOOO !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da se organizujem do sutra ujutru vidimo se na tvrđavi u Petrovaradinu u 8:45 Vidimo se uskorooooo! Tvrdjava u 8:45h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 7, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Moli se bajkerka Nensy da ponovo upotrebi svoje veštičje sposobnosti rasterivanja oblaka bar za ove motoriste što bi došli iz unutrašnjosti, a i za ove beogradske od šećera, pa kad budu osetili šta znači: masa, doći će sledeći put i po snegu Ajde, Nensy, isto kao u prošlu subotu! Niste mi na vreme javili .... nedelju dana sam bila u pregovorima sa kosmosom za subotu Ali uspela sam nesto da se dogovrim.... lakse se podnese malkice kise na 20C nego na 5C..... Jutarnja kafica se pijucka lagano i vidimo se ispred skupstine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Сад стигао са службеног пута 900 км. Не знам дал` да лежем ил` да палим машину и да крећем за Бгд Надам се да се видимо ујутро Foxmolder,ne sumnjamo u tebe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 7, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro BAJKERI !!!! Vidimo se ispred Savezne Skupštine !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano April 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Idemooooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan samo da uglancam motor za "priredbu" i krecem. mozda nas snime za tv, pa da budemo lepi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 7, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan idemo da im pokazemo da nismo onakvi kakvima nas prikazuju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 7, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo! Gledam sada na TVu prilog o motociklistima, i naravno snimak lika koji vozi na tocku preko terazija... U rusiji Putin dolazi na ovakve motociklisticke dogadjaje a ovde nas zbog nekolicine divljaka nazivaju divljacima Došao bi i naš nego je podneo ostavku E da, vidimo se sutra !!! Skratio mandat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ostaje, da voznja krece u 12? Ne mogu lako da se probudim da stignem u 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 7, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nebo oce piski nece piski, a nek nas i popiski malo, nismo od secera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 7, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce greje od Smedereva.. Krećemo :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari srecno danas na otvaranju sezone i da vas vreme posluzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano April 7, 2012 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan sunce se stidljivo pojavljuje u bg-u bice ok za voznju kisa i pljuskovi najavljeni za popodne. ja odo ispred skupstine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17349 Napisano April 7, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3694 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kod nas (Aleksinac) vreme izvanredno. Kičma me jutros malo popustila i uspeo sam (uz pomoć štake) da dođem do motora, međutim nema šanse da se "popnem" na sedište, tako da zajednička vožnja sa vama za danas definitivno "otpada". Želim vam sve najbolje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost necu biti na otvaranju sezone ali sam prosao kolima pored skupstine i pozdravio MOJE DRUGOVE BIKERE ARAKISA, MIMIJA...OSTALE ,NARAVNO POPIO KRITIKU STO NISAM MOTOROM!!!SRECNO NAM I BEZBEDNO BILO!!! LEPO VAS JE VIDETI !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 7, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Prolazi li povorka pored neke web kamere?? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...