Ogy 3 Napisano Mart 24, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco na dva tocka ! Planiram kupovinu komunikatora za koji dan , pa bi mi Vasi saveti dobro dosli.Sve o ovome-koja marka je dobra, do koliko para idu-a da vrsi posao , koje su mane -na sta da obratim paznju, gde se mogu nabaviti i sl.. Unapred zahvalan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Mart 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ugrubo da ti kažem da imaš dve opcije: bežični (bluetooth) ili žični (ako mogu da se tako izrazim). Bluetooth su, naravno, praktičniji, ali su vrlo skupi. Ugrađuju se u kacige koje imaju prostor predviđen za to (ispod poklopca), a onda kupiš komplet (npr. ovaj za Caberg) koji je skup, uši otpadaju. Žični kompleti su dosta jeftiniji, ali i manje praktični... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Mart 24, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Za skuter bolje neki BT, zicni bi bas bio komplikovan koristiti na skuteru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shadeless 17 Napisano Mart 24, 2012 ♠♥♦♣, 40 postova Lokacija: Beograd-Kragujevac Motocikl: U delovima Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba par postoji i bluetooth budzet varijanta: http://www.dealextreme.com/p/bt-interphone-handsfree-bluetooth-for-motorcycle-and-skiing-helmet-2-piece-set-35612 Neko na forumu je pomenuo da vec ima ove komunikatore, mislim da su se dobro pokazali ali nemoj da me drzis za rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Mart 24, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan o.k. prijatelji -shvatio.Razmislicu sta ciniti.U svakom slucaju HVALA puno na svim komentarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...