alesta 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan treba mi user manual za suzuki intruder 600,da li neko zna sa kog sajta bi to mogao skinuti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan zar nema na pocetku "garaze"???link za razne motore/?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam uspeo da nađem,pa zato i pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1716 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1001 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko za Hondu CBR 600F '99-'00, nasao sam od '01-'03, ali trazim za model pre, 99-00. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan hvala pijanisti. otvorio sam masini i skonto da mi je lanac i ventili na hidro pogon i sami se steluju pa sam zamenio ulje , filtere , svecice , sad lepo radi ali idalje ima neki za mene cudan zvuk pa bi da se obratim nekom servisu . koga predlazete u okolini ns ? mozda nije nista mozda se tripujem ali bi da proverim . Nema na cemu. Ako sam dobro razumeo, imas hidraulicni (hidro) spaner lanca, ali to i dalje ostavlja mogucnost da je lanac istegnut preko mere pa spaner vise ne moze da ga zategne. Mada, ako ti se sve to znacajno utisalo posle servisa, teraj i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi hitno repair manual za suzuki TS125X(1984) i Suzuki TS125(1980).Moze li mi iko pomoci??? Jel moguce da niko nema ili niko nece da pomogne???? ja sam pretrazio sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje357 0 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: zabalj Prijavi odgovor kao problematičan jeste hidro . promenio je zvuk sad radi mirne i ujednacenije , nepuca i mnogo je agresivniji na gasu . oticu cisto do servisa da ga malo oslusnu da se netripujem bezveze i da mi vide lanac i lancanike jer iskreno nerazumem se u to, po meni su dobri ali bolje da vidi neko strucniji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jun 3, 2010 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Manual KTM LC4 600 imal ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidzamalli 0 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan sta ti znaci owner manual...? ja nzm posto sam nov... :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aprilia rs 50 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan imali sta za apriliu rs koji link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Trazio sam po ovoj temi manual za Varadero 1000 2001-o god sa karburatorima . Nesto mi nije uspesna pretraga . Ako neko ima ili zna neki link neka javi . HVALA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da niko nema za mene odgovarajuci manual... Dali neko zna mozda dali je TS125X iz 1984 ima isti agregat kao rg125gamma??? Treba mi hitno odgovor.... A kad bi neko imao manual bilo bi super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan link za Suzuki gsxr 750 1996 srad ne valja!!!! moze li neko da pomogne!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan link za Suzuki gsxr 750 1996 srad ne valja!!!! moze li neko da pomogne!? Ima ovde ali nekako je štur...samo slike bez i jedne reči al mozda pomogne. Trazi nesto drugo http://ursa.irk.ru/manual/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nema za varadera sa karburatorima . Naso sam nesto ali je mnogo malo i nema nista ni na koliko se lanac steze . Nema ni najosnovnije stvari koliko ulja ide i ostalo . Ajd pomagajte . Ili ako neko ima ili link pa da skidam . . Hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Greifer 15 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nema za varadera sa karburatorima . Naso sam nesto ali je mnogo malo i nema nista ni na koliko se lanac steze . Nema ni najosnovnije stvari koliko ulja ide i ostalo . Ajd pomagajte . Ili ako neko ima ili link pa da skidam . . Hvala !!! Imam ja full manual, evo sad cu da ti ga uploadujem evo izvoli : http://www7.zippyshare.com/v/67068934/file.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1716 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1001 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan link za Suzuki gsxr 750 1996 srad ne valja!!!! moze li neko da pomogne!? Ja sam nasao za '97-'00 ako bi ti vrsio posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze daj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 21, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nashao sam sluchajno OWNERS WORKSHOOP MANUAL za HONDA CB/CD125 & CM125 C Twins http://search4alive.com/info/haynes-honda-cm125-cd125-77-88-motorcycle-manual-repair-i-q-2131855.aspx Ali zaista sluchajno, nekada sam ceo net prevrtao i nishta.. i evo sad se samo nashlo ;D Bitje od koristi siguran sam, ja sam skinuo i radi sve. Ima tamo i shifra na sajtu od rar fajla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dovlikus 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Xmax 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zamolio bih nekog ko ima uputstvo za upotrebu za Beverly 200 da mi posalje na mail ili ostavi link. .. Smucilo mi se da za svaku sitnicu idem do majstora, imam garazu i voleo bih da neke stvari radim sam. . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao bi ti ja ali sumnjam da imamo varijantu za 56 MB Probaj ovo http://www.torrentreactor.net/torrents/2241943/Manuale-d%27uso-e-manutenzione-Piaggio-Beverly-125-200-PDF Ako ne ide javi da ti rezem na CD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 1, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da skinem manual za Yamaha TDR 125 1996. godiste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Santino 0 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, carraburma Prijavi odgovor kao problematičan a da li mozda neko ima repair manual za peugeot jet force 125 compressor? ili zna gde se moze skinuti? poprilicno sam tragao ali sam nabasao samo na atmosfersku verziju... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seiz 0 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan imam ja na kompu za tdr, poslao mi Bopk sa foruma,samo mi posalji adresu jer mi je mail-om poslao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 8, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan @seiz gordan.boskovic86@gmail.com Fala ti brate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...