zzz 189 Napisano Mart 21, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem rucni sat Tissot T-Touch Titanium, mislim da je oznaka modela T33778851. Sat je koriscen, i ima tragova koriscenja, sto se vidi i na slikama. Sat je Swiss made, kompletno titanijumski sa safirnim staklom, digitalnim i analognim satom, barometrom, altimetrom, kompasom, hronometrom i touch kristalom (funkcije se aktiviraju dodirom stakla), evo kratkog review-a: A evo par slika: Aj da krenemo sa cenom od 350, a voljan sam donekle se i cenjkati, posto mi sat stoji u fioci i skuplja prasinu Kontakt na pm ili 063/333-280 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi zamena ne odgovara, a izgleda da je visoka cena cim niko ne nudi novac, ajd da kazemo da je nova cena 300e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 24, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ili sam bas omasio sa cenom, ili ljudi radije trose na gorivo po ovako lepom vremenu Ajd da probamo sa 250e fiksno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, svidja mi se ali nemam toolliko da izdvojim.Srecno sa prodajom ko god da uzme nece se pokajati sat je strava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Sat je odlican, a prodajem ga zato sto ga ne nosim uopste, u medjuvremenu sam se "zaljubio" u jedan Sector koji ne skidam sa ruke, a ovaj vec mesecima ne izlazi iz fioke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan meni se neopisivo svidja ima ono osnovno kao g-shock a lepsi je, bar meni steta sto ne mogu da priustim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Nateraces me da pocnem ponovo da nosim sat, da imam ne bih razmisljao Izvini za off, srecno sa prodajom !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 30, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima, jeste super sat, placen je nesto preko 700e, sad nov kosta valjda oko 500e u inostranstvu. Ajd jos da spustim na 220e narednih nedelju dana, pa da bataljujem prodaju ako se ne proda do tad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci extra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3277 Napisano Mart 30, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko, daj jednu sliku kada je na ruci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 30, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dooobra cuka, malo me plasi to staklo i funkcije na dodir, koliko je to postojano pri nekoj ekstremnijoj upotrebi ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 30, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je star sat i da li ima neka garancija ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 30, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan @komandante, mogao si i na kafu zoves, pa da vidis sat, al ajd, slikacu @Kobra, Staklo je safirno, tako da bolje nema, a sto se tice funkcija na dodir, iskreno nemam pojma kako su to resili, jedino sto po meni nije za ekstremniju upotrebu, sto je deklarisan kao vodootporan do 30m, sto je realno za tusiranje, u najboljem slucaju ponekad plivanje sa satom. Garancija mislim da je istekla, star je nekih 4, 5 godina, ali imam fiskalni racun i sve pripadajuce `artije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 30, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kako izgleda sat na ruci, samo da napomenem da vlasnik ruke ima 115kg, cisto radi poredjenja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3277 Napisano Mart 30, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zvacu na pice koliko sutra, nego me interesovalo, a verujem i ostale, kako izgleda sat na ruci. Ja sam zainteresovan za sat (Tissot mi je slaba tacka, nosim jedan) ali me keca registracija motora koja je za 6 dana, kupovina 2 letnje gume za auto a voljan sam da i motor castim sa opancima... Troskova milion i zelembaci nikako da preteknu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 31, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan @Zeljkamp, javi se ti, nevezano za sat, da sednemo negde na pice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 10, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan 200e fixno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 10, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan moze bubreg?! sat je babaroga!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan a neki telefon plus doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan a neki telefon plus doplata? Nazalost, samo novac mi odgovara trenutno, hvala na ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan imam ovakav sat, samo sto sam morala da mu menjam narukvicu i sat je odlican Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan a neki telefon plus doplata? Nazalost, samo novac mi odgovara trenutno, hvala na ponudi ok,mislio sam doplata 130eu plus nokia 5600! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 24, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...