Miljan 28 Napisano Mart 21, 2012 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Palio je normalno na dugme,pa je poceo da preskace alnaser,da vrti u prazno nekad nece da upali,nekad hoce..kakav mu je dan tako i pali Bio sam kod majstora,kaze da je Frajlauf deo koji mi ne valja,pa me intersuje da li neko moze to da popravi,da li je neko popravljao koliko kosta? ili ako nije ako je neko menjao koliko ga je izasao nov deo ? Hvala,Miljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Mart 21, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Kompletan frajlauf je oko 300e. Neko menja samo onaj blesavi ležaj koji je oko 80e nov. Isti je, čini mi se kao na Pegaso-u i nekom BMW-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Mart 21, 2012 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan E meni je cini mi se taj blesavi lezaj otisao,vergla motor,po nekad upali(kako taj lezaj sa tim djavolima sto hvataju i pale)kad taj lezaj uhvati,a nekad vrti samo u prazno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Mart 21, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što kad ode taj ležaj (br. 7), ubrzo za njim stradaju i delovi 6 i 8. Uglavnom svi preporučuju pregled ovih delova i preventivnu zamenu kompletnog frajlaufa (starter clutch). Ovde imaš opis problema i potencijalno rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u klub *frajlauf gecrkt* U KTM ProMoto ceo komplet je 23.000 din, sa uracunatim rukama i garancijom 1 god. Tako mi rece Dejan jesenas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 21, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/2079-bokilic/ pošalji pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Mart 26, 2012 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Frajlauf sa montazom 220eura Danas sam bio i pitao. Gripovi-Rucke original KTM 6e komad. Stop lampa 80eura. Dihtung cilindra gorjni i donji 52eura + 70 eura montaza. Filter ulja (ulozak i onaj sto se navija) 10+20 oba 30 eura. Ulje Motorex 22e 1Litar. Toliko od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan ma pali to na kurblu i vozi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 518 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: Transalp `1998 & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga namestis pocni motor na dekompresor da gasis inace nece dugo da traje taj sto ti ugrade.Moj adv koji je bio kod mene a sada kod druga sigurni nista nije dirano i jos je fabricki ali poslednjih oko 7 god koliko je kod nas gasi se na dekompresor.Zato poslusaj moj savet a ne savet iz ktm servisa jer njima je bolje da menjaju svake godine jer ce i da zarade.A taman toliko ti i daju garanciju koliko ce i da traje ako ga gasis na dugme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pa Dejan iz *Promoto servis KTM* je meni i rekao da mora da se gasi na dekompresor, da se ne bi zbog povratnog udara sdzebauao lezaj, i tako ce ceo da traaaje... Samo sto ja nikako da stavim nov i da ga pazim, kupio sam motor sa umornim frajlaufom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...