mmotorrad1 0 Napisano Octobar 11, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan POŠTOVANJE POŠTO SAM NOVI NA STRANI PRVO POZDRAVI SVIMA IZ DEŽELE.. INTERESUJEM SE ZA KUPOVINU SKUTERA YAMAHA MAJESTI 250 PA BI MOLIO AKO NEKO IMA ISKUSTVA SA NJIME DA TO PODELI SAMNOM... HVALA, UNAPRED! mmotorrad1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Octobar 11, 2007 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam iskustva sa apriliom leonardo 250.Masina je u oba ista.Kod mene se pokazala jako dobro. Presao sam 8000km ovog leta i nisam imao nekih zamerki.Mala potrosnja i vrlo tih i miran rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MAsina je super, ali ja ne mogu da se pomirim sa onom prednjom maskom, ako ti to ne smeta,uzimaj! Al mozes da pogledas i onog Burgmana 250 u rubrici "prodajem". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Octobar 11, 2007 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan mozes da pogledas i mog leonarda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 13, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...