HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugi rodjendan ! Veliki pozdrav i brz oporavak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 31, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan dobro si živ ostao. a prvo što mi je palo na pamet su bolovi na promenu vremena. imam i ja nekoliko preloma, od toga i vilica i kada se naglo promeni vreme malo boli. ko zna kako će biti za 20ak godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Nece mi trebati vremenska prognoza... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan uhhh gadno izgleda ali bitno da je glava na ramenima. Brz oporavak drug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Jul 31, 2012 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bog te pogledao i sreća što si jače fizičke konstitucije pa si preživeo ovo što na slikama izgleda stravično. Sad pametovati u smislu"...da si išao sporije, izbegao bi..." nema svrhe, bitno je da si PREŽIVEO i da si vedrog duha i optimista Rehabilitacija, neka dobra banja i uz pomoć lepih sestrica bićeš kao nov Srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17133 Napisano Jul 31, 2012 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, gadno, gadno... Čuli smo za tvoj udes. Dobro je da si jak duhom. Drž' se i leči se polako! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se zavrsilo, brz oporavak pa nazad u sedlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam drugari... Cuvajte se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 31, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Mostarac! Slike su stravicne, realno ono se tesko prezivljava. Imao si dosta srece a uz tvoju snagu i optimizam pobedio si, svim srcem ti cestitam sa zeljom da ovako nesto vise nikad ne ponovis. Drago mi je da si opet sa nama postovima i prelepim slikama(izuzimajuci ove zadnje) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo napisano, u pravu si, imao sam dosta srecnih okolnosti u ovoj nesreci. Valjda je i Vidovdan malo pomogao. Hvala druze, i ja svakom zelim sve najbolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobro je da jena kraju ipak sve dobro.... A inače me oduševljava hercegovački krajolik (planine, stijene), ali sad kad vidim šta te dočeka pored puta... dobra je meni i ova posavina, pored puta mekani travnati kanal ili kakav kukuruz i sl... ;) Nego neka si ti nama živ...i brzo da nam se oporaviš... :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jul 31, 2012 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Zna i kukuruz da bije kao lud Nek si ti mostarac ok,zelim brz i uspesan oporavak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Avgust 1, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 1, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Mostarac ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 1, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac dobro si prosao pa da se brzo oporavis i sto rece kolega u banju i sve ce biti dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Avgust 1, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, preseče me nešto dok gledam one tvoje fotke Mostarac, neka su sa srećom rane junačke, želim Ti brz i uspešan oporavak! I da se nikada ne ponovi takav Vidovdan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Avgust 1, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala raja, sada mi je mnogo lakse, kada me kurazite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se iz banje Slatina, kod B. Luke. Poslije 15 dana, doktori zaključili da nema koristi od banje. Uputili su me u klinički centar, u Beogradu, na pregled i operaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 30, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan `Ajde, `ajde, nije ni to strasno. Em ide zima, em kol`ko je nas kolega u BG, dok ti svi dodju u posetu i donesu mandarine i pomorandze - ima i biznis da razvijes dok si tu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan danas moras na motoru zapet ko strijela biti jer ne znas kakva konjina dolazi iz suprotnog smjera. samo lagano i zavrci gas kad je bas sigurica Honda Africa Twin proud rider! hello from Banja Luka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se iz banje Slatina, kod B. Luke. Poslije 15 dana, doktori zaključili da nema koristi od banje. Uputili su me u klinički centar, u Beogradu, na pregled i operaciju. Čega konkretno i kada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se iz banje Slatina, kod B. Luke. Poslije 15 dana, doktori zaključili da nema koristi od banje. Uputili su me u klinički centar, u Beogradu, na pregled i operaciju. Čega konkretno i kada? Desnog radialisa i desne nadlaktice. Na istom mjestu moraju raditi i kost i zivac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji mi na PP dijagnozu sa liste, da se malo raspitam u KC. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...