Sr3ck0 2224 Napisano April 1, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan И кад ће слике? Волим и ја моторе > 1000cm³... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 1, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Prvobitni spisak je bio 10 motora i 13 devojaka... medjutim od subote do subote su iskrsli mnogi problemi i sve devojke koje nisu isle imaju opravdane izostanke.... Svima smo obecali da cemo se provesti i za njih....pa smo se za to i potrudili.... Na pumpi se pojavljuje 6 cica u dogovoreno vreme i naravno osmeh od uva do uva je prisutan kod svake....jer smo sve zeljno iscekivale tu subotu.... Dogovor je da nas pet krenemo a da nas Jeca stigne kad pokupi drugaricu.....a onda negde kod Jajinaca ja zaustavljam kolonu jer mi fali jedna devojka.... medjutim skroz sam smetnula sa uma da iako nas je bilo 6 na pumpi da nas 5 krece sa iste.... Oprema je na mestu i krecemo.... Fotki iz voznji nema. . . ali bilo je full videti pet cica kako jezde na svojim masinama.... Tri, cetiri, pozor ... SAD... palac je gore i krecemo.... Prva stanica kod Ljilje pei....i konobara Mise Kafica, sokic i jedno pivce.... aaaaaaaaaaahhhhh i uzivancija na suncu, koje smo mi zajednickim snagama, usmeravajuci svoju kosmicku energiju, prizvali da sija skoro ceo dan A posto je bilo i vreme za klopu, pravac MB i jedan atleticar (kako kaze Maraya) na stolu Tu nas je Ivana izdala kad je klopa u pitanju i tu ce morati da padne jedno prevaspitavanje A atleticar je bio tako ukusan uhhhhhhhhhhh Cisto da znate vi sto nosite zablice na nosacima nemate pojma jer se tablica nosi u torbici Odmorismo malo od dobre klope i krenusmo lagano ka BG-u a zene ne bi bile zene bez malko poziranja..... Jelena580 Ruza i ja....naopaki stil Ivana_dj Maraya je fotkala pa nje nema na ovim fotkama kad krecemo... Odatle smo otisle na usce gde nas je cekalo prevashodno musko drustvo..... Dan je bio FENOMENALAN, SAVRSEN..... Devojke bilo mi je zadovoljstvo da se vozam sa vama do neke skorije voznje...pozdravcic i ljubim vas sve.... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo devojke !!! Steta sto se niste ukombinovale sve da krenete, ali drugom prilikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 1, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Previse poblema je iskrslo od subote do subote.... Pravicemo i vikend turu kad se kockice sloze.....tako da bice bolje sigurno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano April 1, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li vi napravili onu kolonu traktora iza vas...negde kod Ralje??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 1, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan šta reci, bravo cure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 1, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Одлично девојке, скидам капу...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan I mene ste obisli juce na avalskom ali sam bio kolima. Bas sam se pitao koja moto kolona, sve zenski vozaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da atletičar nije bio u stanju da pobegne od vas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano April 1, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano April 1, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, žene! Nego bre obrukasmo se za onu ja'njetinu tj ova Ivana nije htela da zamezi sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 1, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je gospoica na R6, ali ako bi da se udaje, nek se javi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan ivana_dj jedva na prsticima Bas ste mi sve slatke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 1, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast devojke!!! Baš mi drago da ste se lepo provele a fotke su vam prva liga!! Vidimo se na otvaranju sezone 07.04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 1, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo devojke, vidim da ste se lepo proveli ! Nazalost nisam mogla sa vama, ali ima dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 1, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ivana_dj jedva na prsticima Bas ste mi sve slatke. Sve do jedne drzimo motore na prsticima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo djevojke !!!! Sezona je počela M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano April 2, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čale jedne od devojaka koje su se vozile sa vama nam se priključio u subotu na vožnji. Ako devojče dolazi na forum evo njegove fotografije pa nek je skine da je ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 2, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li vi napravili onu kolonu traktora iza vas...negde kod Ralje??? Mimi ja mislim da smo za kolone "iza" ipak mi majstori.... Devojke svaka vam čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano April 2, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li vi napravili onu kolonu traktora iza vas...negde kod Ralje??? Mimi ja mislim da smo za kolone "iza" ipak mi majstori.... Devojke svaka vam čast Evo tih majstora za pravljenje kolona. Koča bi rekao ''dolaze tiho uz zaglušujuću grmljavinu''. Soriška za of. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano April 2, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sale, ovu fotku si trebao da unistis kao da nikada nije ni postojala, a ne ovako javno...Svi ce videti da nas pretice Golf II dizel ...A i onu prvu, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano April 2, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nekima prelili karburatori, i zamastile svecice zbog loseg sagorevanja prilikom voznje u 1300 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6782 Napisano April 2, 2012 MotoDJIR.com, 1377 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan E da je slušao Miljana,pa da vozi bar na 3500 obrtaja.... Mogli smo da stignemo i na POPARU.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano April 2, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Sve do jedne drzimo motore na prsticima Ma, nema mi lepseg prizora na ulici od devojke/zene koja i sama vozi motor. Samo napred, bice vas sve vise i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...