Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi prolece i neke nove stvari su u najavi, pa rekoh da prodam moju dosadasnju kacigu. Shoei X-spirit je jedna od najjacih modela te fabrike. Pretrazite malo net, pa cete videti karakteristike, ocene i cene tog modela...da je ja sad ne hvalim Mislim da svako kome treba kaciga, a razume se u moto opremu, nece mnogo razmisljati...jednostavno vrhunska kaciga. Kacigu imam 3-4 godine, nikada sa njom nisam pao... Velicina je L (59-60 cm obim po Shoei-u). Ja imam 190 i oko 100 kg i odlicno mi lezi uz glavu..Dobro nisam neki glavonja, ali Ovo je sa neta: - AIM + Carbon Shell (Advanced Integrated matrix) - Hyper Dual Liner II - Anti-allergenic 3D-interior, fully removable and washable - Removable cheek pads and centre pad, optionally available in different thicknesses - Multiple venting and extraction system - Dual resistance visor seal - Double D chin strap -Mist resistant CX-1V visor (Pinlock) with visor-lock - Weight: 1250g +/- 50g (na mojoj pise 1400 gr, verovatno zbog L velicine) - Perfect aerodynamic shape due to wind tunnel testing - Aero edge spoiler to reduce drag and lift - ACU Gold Approved and EC2205 Approved Slika takodje, posto i nisam neki fotograf..grafika na kacigi je ista kao na ovoj slici Vidim da cene na netu idu oko 450-500e. Ovde, ovde i ovde na nasem srpskom sajtu. Ja moju prodajem za 230e. Ako vam treba jakna ili cizme, pogledajte ove moje oglase sto postavih pre nekog vremena ovde na forum. Stoje mi stvari bezveze u ormanu, maltene nove, a mislim da nije neka cena. Wintex kozna jakna BMW allround cizme 063/837-2229 (moze i SMS) Svako dobro, Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju, najbolja kaciga na svetu. Imao sam top modele Arai-a i Schuberth-a, ali ipak mislim da od ove bolje nema. Cena je i vise nego korektna, cak i polovne se prodaju za duplo vise para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 13, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio i ova je polovna? Jeste: Kacigu imam 3-4 godine, nikada sa njom nisam pao... Promenio Mart 13, 2012 član spale92 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 13, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Retko komentarisem oglase ali ovaj moram. Imam X-Spirit II i prezadovoljan sam, cak sam imao i blizak susret sa asfaltom i to direktno u beton i prilikom kontrole posle pada od strane Shoei servisa iz Slovenije, nema pukotina sto mnogo govori o kvalitetu same kacige a spolja je bas muski odrana. Cena nove je bila tada 800e i nijednog trenutka ne zalim sto sam tolike pare dao za nju a ovo je vise nego povoljna kupovina. Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima. Kaciga jeste vrhunska, to pokazuju svi testovi, a i komentari vlasnika... A ja se nadam da ce ova da promeni vlasnika, pa da neko drugi uziva u njoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pad cena....iako je gorivo poskupelo... Nova cena kacige 200 eura... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...