Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 13, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni vlasnik je u moj motor stavio svece koje idu u model sa ubrizgavanje. jel moze to da skodi? iridijum je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 13, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Nemoze da skodi.. Iridijumske svecice mogu samo duže da traju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 13, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan To znam i ja, alí oznake za iridijum su razlicite za karburatorski i za motor sa ubrizgavanjem, pa se pitam da li je to ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 14, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce nekom znaciti info, covek je sa ovim svecama za injection model ubio vec 150000 na varaderu mk1. Kaze da motor cak i bolje radi, lakse pali kad je hladno i minimalno je smanjilo potrosnju u odnosu na vreme kada je vozio sa platinium svecama. Tako da sto se mene tice, gasss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim vradero 2001 godiste i imam iridijumske svecice....Presao sam s njima ok 10 000 km i sve je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...