Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pravac je bio kratak i onda krivina oko 90 stepeni, prednji tochak prokliza i pad!!! Padao sam i sa vece brzine ali se nikada ovako nisam razvalio, uzrok je bio nafta koja se izlila iz nekog kamiona i jbga!!! Vec 5 dana lezim sa odranim kolenom i laktom, ishchashenim kukom itd..., strashno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Ju crni covece sto u ovoj rubrici.....??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan joooj decko uplasi me, aj sad temu u motoristi na drumu, pod hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Octobar 10, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se strecas, ne pise sigurno s onog sveta ;D Malo se zaebo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 10, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se strecas, ne pise sigurno s onog sveta ;D Malo se zaebo... ;D pomislih da i TAMO imaju adsl ;D prebaci bre tu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto ti se deslilo, ali molim te da obracas paznju na IMENA PODFORUMA. Ovo tvoje nema nikakve veze sa crnom hronikom. Temu sam ti premestio tamo gde treba da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Octobar 10, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Isto mi se desilo pre par godina u Zemunu. Proglasen sam krivim zato sto nisam prilagodio brzinu stanju i uslovima na putu. A i vozac cisterne iz koga je gorivo iscurelo je takodje kaznjen istom novcanom kzanom (5000). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 10, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ta klauzula u zakonu 'prilagoditi brzinu uslovima saobracaja' je tako rastegljiva i bas su je dobro osmislili. Recimo naidjes na rupu na putu i padnes - nisi prilagodio brzinu uslovima puta, sam si kriv. Ili naidjes na prolivenu naftu i padnes - opet nisi prilagodio brzinu, kriv si... A i kad ti uslovi puta dozvoljavaju da ides nesto brze od ogranicenja, opet si kriv Zarasce rane, ne daj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 10, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ta klauzula u zakonu 'prilagoditi brzinu uslovima saobracaja' je tako rastegljiva i bas su je dobro osmislili. Recimo naidjes na rupu na putu i padnes - nisi prilagodio brzinu uslovima puta, sam si kriv. Ili naidjes na prolivenu naftu i padnes - opet nisi prilagodio brzinu, kriv si... A i kad ti uslovi puta dozvoljavaju da ides nesto brze od ogranicenja, opet si kriv Zanimljiva kontatacija. Cuo sam nesto da ce u novom zakonu o saobracaju biti neki termin tipa bezobzirna voznja ili tako nesto (nisam bas sasvim siguran u upotrebljeni termin), ali po tome policajac ce manje vise moci da vas kazni za ono za sta mu se cefne. Recimo brze ste krenuli sa semafora, fljus kazna, upotrebili ste sirenu kad "nije bilo potrebe", fljus kazna, ne svidjate mu se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sljaka, shoder,pesak, rizla i ostali gradjevinski materijal, obicno se lako nalazi u krivinama po putu gde mu mesto nije, takodje spada u "Neprilagodjavanje brizine uslovima na putu"....Nadajmo se da ce drugovi i toga da se sete u novom zakonu o saobracaju... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ta klauzula u zakonu 'prilagoditi brzinu uslovima saobracaja' je tako rastegljiva i bas su je dobro osmislili. Recimo naidjes na rupu na putu i padnes - nisi prilagodio brzinu uslovima puta, sam si kriv. Ili naidjes na prolivenu naftu i padnes - opet nisi prilagodio brzinu, kriv si... A i kad ti uslovi puta dozvoljavaju da ides nesto brze od ogranicenja, opet si kriv Zanimljiva kontatacija. Cuo sam nesto da ce u novom zakonu o saobracaju biti neki termin tipa bezobzirna voznja ili tako nesto (nisam bas sasvim siguran u upotrebljeni termin), ali po tome policajac ce manje vise moci da vas kazni za ono za sta mu se cefne. Recimo brze ste krenuli sa semafora, fljus kazna, upotrebili ste sirenu kad "nije bilo potrebe", fljus kazna, ne svidjate mu se ... Upravo je tako i sada "...bla, bla, stanju puta i uslovima saobracaja" je i sada tako formulisano da nadlezni mogu da te kazne u svakom slucaju, dakle ti si kriv kako god da okrenes. Pretpostavljam da ce mozda samo drugacije da nazovu istu foru koja je i sad na snazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 11, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma covjek prilagodio brzinu uslovima puta jer da nije vec bi...... Ta brzina od 40 je ukleta! I ja sam imao udes pri istoj brzini jer sam je prilagodio uslovima puta a izlace kombi koji bio parkiran i trasssssss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Octobar 11, 2007 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko stručan ovde voleo bi da me posavetuje šta da radim tj.kako da prođem što jeftinije.Bio sam sam na motoru,izleteo u krivini i završio na hitnoj.Niko nije dolazio da pravi uviđaj ali na hitnoj se zatekao pandur koji mi je uzeo podatke,naveo dve teške telesne povrede,čak se ponovo vraćao da proveri dali imam polisu osiguranja.Svedoka nema,uviđaj nije napravljen,motor je sklonjen .Oni mogu da se kače samo na neprilagođenu brzinu,a šta ja da kažem morate vi da me posavetujete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 11, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko stručan ovde voleo bi da me posavetuje šta da radim tj.kako da prođem što jeftinije.Bio sam sam na motoru,izleteo u krivini i završio na hitnoj.Niko nije dolazio da pravi uviđaj ali na hitnoj se zatekao pandur koji mi je uzeo podatke,naveo dve teške telesne povrede,čak se ponovo vraćao da proveri dali imam polisu osiguranja.Svedoka nema,uviđaj nije napravljen,motor je sklonjen .Oni mogu da se kače samo na neprilagođenu brzinu,a šta ja da kažem morate vi da me posavetujete. Jedna od opcija ti je da kazes da si pao kuci sa stepenista. Znam neke koima je to prolazilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 11, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nesto strucan,ali zar neko ne bi trebalo da odgovara za to sto kolovoz nije bio cist? Znaci padne stijena na put,ja se zakucam u nju i ja sam kriv,a ne recimo to neko preduzece koje odrzava te puteve za koje sam registracijom platio putarinu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Octobar 11, 2007 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš Djusi,to mi je prolazilo često,ali ovaj put je ekipa iz hitne bila na licu mesta i sve videla(a i kuća sa stepeništem mi je bila 230 km daleko). U pravu si Mixa sve što kažeš,samo što to nama ništa ne vredi.Mora da postoji caka kako da izbegnemo kazne barem one koje su izazvane lošim putevima i krivinama punim šljunka i ko zna čega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 11, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nesto strucan,ali zar neko ne bi trebalo da odgovara za to sto kolovoz nije bio cist? Znaci padne stijena na put,ja se zakucam u nju i ja sam kriv,a ne recimo to neko preduzece koje odrzava te puteve za koje sam registracijom platio putarinu ??? Ako usko tumacis pravila o saobracaju (ko sto to svi cine), ti i dalje nisi prilagodio brzinu stanju i uslovima u saobracaju. Sto znaci da si treba da predpostavis da na tom delu puta moze da padne stena i da ti se moze naci na putu. U nekim srecnim ookolnistima odgovarace i oni koi su zaduzeni za to, ali mislida da tebi kazna ne gine (99%) Sama odredba prilagodjavanja brzine putu i uslovima u saobracaju je toliko siorok pojam da je suvisno komentarisati. Ko kad bi rekli - danas je dan. Koi dan, koi datuma, kakav dan... Vidiš Djusi,to mi je prolazilo često,ali ovaj put je ekipa iz hitne bila na licu mesta i sve videla(a i kuća sa stepeništem mi je bila 230 km daleko). U ovom slucaju neznam sta da ti kazem, da se vadis da nisi pao sa motora, da si se spotakao ti ne vredi jer si u svakom slucaju bio na putu pa si samim tim ucesnik u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 11, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro,Ja sam kriv za prebrzu voznju i treba da platim kaznu za to,ali da li ja u tom slucaju mogu da naplatim odstetu za neodrzavanje puta. Jednostavno da svako odgovara za svoj dio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 11, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro,Ja sam kriv za prebrzu voznju i treba da platim kaznu za to,ali da li ja u tom slucaju mogu da naplatim odstetu za neodrzavanje puta. Jednostavno da svako odgovara za svoj dio ??? Moguce je da stetu mozes da naplatis od osiguranja. Znam da recimo ako vozis kola i opalist tocak u neku rupu, mozes da naplatis. Zoves panduraciju na uvidjaj. Napravi se xtreman zapisnik. Gde je rupa, udaljenoto od leve i desne ivice, udaljenost od puokaza tj nekog znaka, dubina rupe, vise fotki same rupe itd. To znam da moze da upali, tad ti osiguranje placa tj nadoknadjujje stetu mada stvarno neznam da li tada popijas kaznu za nepostovanje one gore pomenute norme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Octobar 11, 2007 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mora da postoji neka rupa u tako uopštenom zakonu,nešto što može da nam pomogne jer s tim se susrećemo svakodnevno.Putevi su užasno loši,na nekim deonicama kad bi čovek hteo da prilagodi brzinu trebao bi bukvalno da pregura motor.Treba što više ljudi da iznese svoja iskustva,možda nešto i iskopamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...