Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio do 120.. tako da je izgleda 250 kubika Ovde ljudi pisu da im skuteri trose oko 3l pa me zato zacudilo kako moj skoro 6 Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4748 Napisano Septembar 3, 2022 (promenjeno) Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Verovarno je menjana instrument tabla, pa stavljena ona koja mogla da se nabavi. Zato i piše tako malecka kilometraža... Al nemoj da otvaraš novu temu za svako pitanje. Ima već tema o Madisonu, pa piši tamo. Promenio Septembar 3, 2022 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan prvo je pisalo 250cc i nakon skidanja akumulatora krenulo je da pise 125.. jel mozes da mi kazes jel to normalna potrosnja za 250 kubika ili je previse, i sta sve utice na potrosnju ako je prevelika? Novi sam pa se ne snalazim bas ovde na sajtu, moja greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace prva registracija je 2010. i onda od 2016. godine nije registrovan sve do ove, kad sam ga uzeo bio je prekriven prasinom, zato mozda i mislim da je prava kilometraza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7120 Napisano Septembar 3, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Za tu kubikažu mnogo je 6 litara, 3-4 litara je ok. Uostalom video si šta kažu ljudi ovde na forumu. Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4748 Napisano Septembar 3, 2022 Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Stefan Todorovic je napisao: jel mozes da mi kazes jel to normalna potrosnja za 250 kubika ili je previse, i sta sve utice na potrosnju ako je prevelika? Pa mnogo troši. Najčešći uzrok je raštelovan karb i\ili je automatski sauh zaglavio, ali može i svašta nešto drugo da bude. Otiđi lepo kod dobrog majstora da ti to pregleda i našteluje. Ne valja ni kad skuter dugo stoji, a da se ne vozi, zna tu svašta da zariba i zarđa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan direktno ubrizgavanje je u pitanju.. Jel zna neko nekog dobrog majstora da ga kontaktiram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4748 Napisano Septembar 3, 2022 Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U predstavljanju si napisao da ti je Madison iz 2008-e, a taj je karb. Ie je od 2010-e valjda, al nema ni veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan e pa nisam znao da krece od 2010, negde sam procitao da od 2007 kad sam kontakt cuje se neko zujanje i oznaka na njemu je ie, ne znam sad kako to ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4748 Napisano Septembar 3, 2022 Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je Ie, verovatno nisu tačne informacije po Netu što sam našao.. Što se tiče majstora, svi hvale kolegu @Satelis, ako si negde iz Bg i okoline. Čekaćeš na red, ali vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15782 Napisano Septembar 3, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Stefan Todorovic je napisao: prvo je pisalo 250cc i nakon skidanja akumulatora krenulo je da pise 125.. jel mozes da mi kazes jel to normalna potrosnja za 250 kubika ili je previse, i sta sve utice na potrosnju ako je prevelika? Novi sam pa se ne snalazim bas ovde na sajtu, moja greska Pisao sam ranije, kad skines-vratis klemu, das kontakt kljucem, inst. tabla ponudi mogucnost 125/250ccm da se izabere. Sta je ispod guzce to se preko dugmica na desnim prekidacima ili preko table (ne mogu se setiti) izabere i to je to. Kod tebe je 250ccm ie model, veliku potrosnju imas ili ti normalna je 3-4L na 100km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan ie znaci direktno ubrizgavanje? jel bi mogo da mi kazes sta otprilike da proverim dal je u kvaru sto se tice toga, iz nekog tvog iskustva? ne razumem ovo 'sta je ispod guzce' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4689 Napisano Septembar 3, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Stefan Todorovic je napisao: ne razumem ovo 'sta je ispod guzce' Odnosi se na agregat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4689 Napisano Septembar 3, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spajanje tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan a to, hvala samo jos da mi neko napise sta bi moglo da prestavlja problem, jel ima veze filter vazduha sa potrosnjom, ili mozda kais i varijatori posto osetim pod malim gasom neke vibracije i cim dodam gas prestaju, inace lepo radi, lepo se cuje, super ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15782 Napisano Septembar 4, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj f.vazduha, svecicu, istrosenost CVT-a, provera l. sonde, pritiska pumpe goriva i dizne, provera termostata.....ove stavke su ti vezane za potrosnju. Takodjer povisen vizir, slab pritisak u gumama, kocenje tockova (glavljenje klesta) utice na potrosnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 4, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 4, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li se skida vizir na madisonu 3 i ako se skida kako? dok vozim na svaku neravnivu skripi kao da nije pritegnut kako treba, ako neko zna do cega je ili kako se skida neka napise... hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.razic 2 Napisano Septembar 4, 2022 U prolazu, 24 postova Lokacija: Pg Prijavi odgovor kao problematičan Maknes crne poklopce sto dodju iza zmigavaca, odvrnes iznutra sarafe da se makne crni poklopac vizira. Kad njega maknes vidis, mislim 6 il 8 sarafa koje odstrabis i vizir je slobodan. Vjerovatno ti hvali neki saraf, stavi drugi i sve je Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 4, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno, sutra to resavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 4, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kako da na instrument tabli prikazuje brzinu u km/h a ne u miljama kao sto je trenutno? Madison 3 je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.razic 2 Napisano Septembar 4, 2022 U prolazu, 24 postova Lokacija: Pg Prijavi odgovor kao problematičan Sve tinje na podesavanje, cini mi se iza desne rucke, mala ruckica za prst. Cini mi se kao sto se podesava sat tako se podesva i Mph/kmh. Probaj nju da zadrzis duze, kislim da vi trrbalo da pocnu da trepte signali na bordu. Onda samo prati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 5, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo jos jedno pitanje, gde ima da se kupe semerinzi i ulje za prednje viljuske, koja radnja je u pitanju? osecam da ima neki luft dole kod tocka i previse je krut i neudoban skuter na neravnine, nadam se da je do toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...